If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Евго, едно бързо предложение - точно във връзка с твоето последно изречение:
Включвай се често, за няколко дни - в платени екскурзии по различни маршрути, организирани от туроператори.
Ще имаш възможност за контакт със случайни хора, между които - и много самотни пътуващи дами на различна възраст.
Нали разбираш, че е много вероятно, щом дамите са платили няколкостотин лева за екскурзия, то това няма да им бъде за първи път, а също и те да не са от ония, които не харесваш: най-вероятно си имат и гарантиран доход, а другото ще прецениш на място...
Може би е добре да си доплатиш и за самостоятелна двойна стая, независимо от сумата - в случай, че ти се отвори парашута.
Средна класа, или поне над останалите (с доход, каквито търсиш), а и те, самите - търсещи...
Основното: не стискай парите в подобен случай!
Успех!
абе тез с парите одят с КОЛИ. Аз имам поне 20 такива колежки. Без кола одят в мексико, куба, бали. Не до белоградчишките скали
Чудесно предложение, сигурен съм, че самотните пътуващи дами си мечтаят за изпълнените със смисъл и съдържание разговори с Евго, а не за някакви примати от местната фауна.
вече си дойдох от море, прекарах чудесно, отпочинал свеж и изглеждам добре.
............
И не върви да спираш непознати жени по улицата или да им подсвирваш както правят някои.
Евго, едно бързо предложение - точно във връзка с твоето последно изречение:
Включвай се често, за няколко дни - в платени екскурзии по различни маршрути, организирани от туроператори.
Ще имаш възможност за контакт със случайни хора, между които - и много самотни пътуващи дами на различна възраст.
Нали разбираш, че е много вероятно, щом дамите са платили няколкостотин лева за екскурзия, то това няма да им бъде за първи път, а също и те да не са от ония, които не харесваш: най-вероятно си имат и гарантиран доход, а другото ще прецениш на място...
Може би е добре да си доплатиш и за самостоятелна двойна стая, независимо от сумата - в случай, че ти се отвори парашута.
Средна класа, или поне над останалите (с доход, каквито търсиш), а и те, самите - търсещи...
Бях поканил и братовчед ми от провинцията за няколко дни (дойде и ни донесе екологично чиста продукция - мед, домати, сирене и орехи). Каза, че в неговия град има или ромки или "малоумни" българки (едвам завършили гимназия, не говорят, не работят, дори не могат да смятат). Той харесва първите.
В полета до морето и обратно имаше доста сами мъже на 20,30 и 40 г. Симпатични и без половинка на морето. Имаше един от бизнес класата, с костюмче Хуго Бос, без татуси, епилиран, с мускули без да е прекалено, като цяло с много хубава визия и беше сам.
Така че е често срещано човек да няма половинка, не казвам, че е хубаво.
И не върви да спираш непознати жени по улицата или да им подсвирваш както правят някои.
Толкова много сами мъже и толкова много пропуснати възможности. А колко щастливи двойки биха могли да слезнат след полета.
Хубаво е началото на Август да се сложи текст в темата-Евго отиде на вилата на морето,затваряне на темата до Септември.
Добре си е той на плажа
Привет,
Бях поканил и братовчед ми от провинцията за няколко дни (дойде и ни донесе екологично чиста продукция - мед, домати, сирене и орехи). Каза, че в неговия град има или ромки или "малоумни" българки (едвам завършили гимназия, не говорят, не работят, дори не могат да смятат). Той харесва първите.
В полета до морето и обратно имаше доста сами мъже на 20,30 и 40 г. Симпатични и без половинка на морето. Имаше един от бизнес класата, с костюмче Хуго Бос, без татуси, епилиран, с мускули без да е прекалено, като цяло с много хубава визия и беше сам.
Така че е често срещано човек да няма половинка, не казвам, че е хубаво.
Над 55% от дамите смятат крипто инвеститорите за по-привлекателни кандидати за срещи, отколкото криптоскептиците. Това показва проучване на сайта CryptoVantage. Допитването също така сочи, че 46% от жените смятат притежателите на криптовалутни капитали за по-желани партньори.
Други 42% от дамите виждат в тях по-умни кандидати, а 32% от жените ги оценяват като потенциално по-богати. Заедно с това, в рамките на това проучване става ясно, че жените два пъти по-често сключват брак с такива кандидати, особено ако те имат и NFT-изображения.
Какво лошо има, че съм харесал младия лекар приятелски.
Има и много хубави млади лекарки, културни, и без да приличат на египетски царици, силиконки или барбита. С естествена красота (и без да се превземат), това харесвам аз,
Така де, Свърхчовекът от Алиекспрес- подходящ за консумация от амбициозни селяндури и еснафи
Точно четях нещо интересно за подобна обаче женска фигура. Пусни си превод ако имаш време, добро описание на успешна кариера, в която еснафската визия е само удобна фасада за успешна кариера в сложни селяндуроеснафски времена.
Коментар