Първоначално изпратено от Kiro
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Въх, не думай! Въобще нищо не отбирам от генетика. Аз само от еволюционна гледка изхождам, щото както и да погледна все от някой шибек ще да сме произлезли.
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
мислех, че си от рода на котките
наздраве и в двата случая
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Явно си решила да романтизираш част от твоите предци и да смяташ ,че приличаш на тях по характер и манталитет. Да ама преди 300 години освен прабабата, с която толкова се гордееш, са съществували още 1003 твои прабаби.И ти носиш гените на всички тях.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 1 like
Коментар
-
Сакън, не бива да се връщаме чак толкова назад. Знаем, че всички произлизаме от една и съща ленива маймуна, която слязла от дървото и после от единия мързел не се качила отново на него.
Преди не е било планова селекция, а естествен подбор. Чак в по-късни времена моите предци са предявили претенции към външния вид на момата и необятния й вътрешен мир, та в резултат на тези претенции аз съм такава, каквато съм
Наздраве!
Коментар
-
Канис лупус фамилиарис, фемина.
Наздраве!
наздраве и в двата случаяпрепоръка е
Коментар
-
Преди 300 години си имала няколко хиляди предци.Смятай-ако си на 50 години и средната възраст за сключване на брак е била 25 години (а на практика и по-ниска),то когато си се родила си имала двама родители. Преди 75 години си имала 4 баби и дядовци, преди 100 8 прабаби и дядовци, преди 125 години вече са 16,преди 150 години 32-а преди 175 години са 64 преди 200 години са 128,преди 225 години са 256 преди 250 години са 502,преди 275 години 1004 и преди 300 години си имала 2008 предци.
Ти може и до знаеш историята на част от предците си,ама няма как да ги знаеш всички 2008.Как са били възпитавани и така нататък .Та в твоята селекция са участвали не само тези твои предци,които са ти известни. Може да се родееш с твоя прабаба отпреди 300 години, ама освен нея си имала още 1003 прабаби.От чийто живот си нямаш понятие.И гените си оказват своето влияние.
А тия,които раждат от донор имат нещо сбъркано .То и моя братовчедка роди след зачеване от донор,ама щото мъжа й е стерилен и той прие детето като свое.Ама в случая става въпрос за целенасочено забременяване от непознат мъж без медицински причини за това. Поредната ненормалност която се налага като норма..
Преди не е било планова селекция, а естествен подбор. Чак в по-късни времена моите предци са предявили претенции към външния вид на момата и необятния й вътрешен мир, та в резултат на тези претенции аз съм такава, каквато съм
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
кака, каква порода си
Мечо
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
А идеята за харема? Ти искаше харем да правиш. Кво стана̀ сега с харема?
Коментар
-
Браво. Много поучително. По същият начин може да ме осведомиш и за традициите на будистите или на хиндуистите.Ще имат толкова общо с мен ,колкото и ислямските закони.Щото нито съм мюсюлманин,нито пък имам намерение да се обвързвам с мюсюлманка ,или ако е такава ще е светски настроена.
Та ми е през еди какво си за традициите в исляма, с които ме плашиш.
Коментар
-
Чети тук:
“…финансовите задължения на мъжа в Исляма значително надвишават тези на жената (виж главата „Женското имущество?“). Младоженецът трябва да предостави на булката сватбен подарък. Този подарък е нейна лична собственост и й принадлежи дори, ако по- късно бракът бъде разтрогнат.
Булката не е обвързана да предостави какъвто и да е подарък на младоженеца. Мюсюлманинът е натоварен освен това с издръжката на жената и децата си. От своя страна жената не е длъжна да му помага в тази сфера. Имуществото и приходите й са за нейно лично ползване, освен това, което тя предостави на съпруга си по собствена воля.”
https://d1.islamhouse.com/data/bg/ih...tian_faith.pdf
Та ми е през еди какво си за традициите в исляма, с които ме плашиш.
И аз естествено харем няма да правя ,ама що си мислиш,че непременно трябва някой да е мюсюлманин, за да живее с няколко жени едновременно. Има в Ютуб клипове за един руснак,който живее с 4 жени едновременно и си търси още,като не е мюсюлманин. Кой може да попречи на хората да живеят с когото си поискат.Те педерастите си живеят съвместно, ти искаш да се забрани на мъж и жена това тяхно право.Last edited by mirodes; 22.09.2022, 20:53.
Коментар
-
Хммм, генетичното разнообразие в популацията е едно нещо, съвсем друго е отглеждането и възпитанието на това генетично разнообразие. Щото гените са си гени, наследствеността си е наследственост, ама се случват да възникнат мутации. Пък и оказва се , заобикалящата среда и обществото понякога играят по-голяма роля при сформиране на индивида, отколкото гените.
Да, някой гледат кучета и котки, но осеменителите също не гледат деца или внуци. Може и да ги гледат, ама отдалеко.
Колкото до мен - аз съм резултат от близо 300 годишна планова селекция. Предците ми са сключвали уредени бракове, младата съпруга е забременявала най-рано година след сватбата и разводите са били недопустими.
Наздраве!
П.П. Знаеш ли, напоследък доста жени, предпочитат да родят дете, вместо да гледат домашни любимци. Имат подкрепата на семействата си и отглеждат децата си без наличие на мъж. Познавам няколко такива дами - едната дори роди тризначки след инвитрото, да са й живи и здрави.препоръка е
Коментар
-
Пробвай да се ожениш за туркиня, да ѝ направиш две деца и после да я зарежеш. Днес, в съвременна Турция да не ходим по на изток.
Ще ти светят маслото на петата секунда, а ако са по-богати даже друг ще лежи в затвора, от по-бедно семейство.
Фантазьорче си ми ти.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
Коментар