IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Всеки има право на избор. Като ме напусне някоя жена ще си търся нова.Самотни жени колкото щеш.
    Дано намериш нова … хората обаче не са носни кърпи …

Коментар

• Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение

Все се каня да те питам нещо. Ако го закъсаш в кръста, новата жена има ли право да те зареже на момента, щото вече “не я задоволяваш” вече и “сексът не върви”? Даже няма да си ѝ родил деца …

И като ме питаше какво искат жените, добавям едно основно качество - лоялност от страна на партньора.
      Всеки има право на избор. Като ме напусне някоя жена ще си търся нова.Самотни жени колкото щеш.

Коментар

Не само го разбирам, но това ми е правило номер 1 в секса-важното е жената да е задоволена. Затова и доста се старая.Винаги и с всяка.
        Нали знаеш поговорката "Здрав кръст,здраво семейство ".
        Все се каня да те питам нещо. Ако го закъсаш в кръста, новата жена има ли право да те зареже на момента, щото вече “не я задоволяваш” вече и “сексът не върви”? Даже няма да си ѝ родил деца …

И като ме питаше какво искат жените, добавям едно основно качество - лоялност от страна на партньора.
        Last edited by Arana; 17.09.2022, 19:52.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
          mirodes- Осигурен ли е фундамента-финанси,добър секс и мъжът да не е някой пияница, наркоман или женкар,то считай,че този брак до голяма степен ще е успешен.

Може ли да ни обясниш, като толкова опитен в брака -какво разбираш под добър секс и какво гарантира, че за жена ти ще е така..Нали разбираш, че секса не е само това , което ти искаш и харесваш..
          Не само го разбирам, но това ми е правило номер 1 в секса-важното е жената да е задоволена. Затова и доста се старая.Винаги и с всяка.
          Нали знаеш поговорката "Здрав кръст,здраво семейство ".
          Last edited by mirodes; 17.09.2022, 19:22.

Коментар

• mirodes- Осигурен ли е фундамента-финанси,добър секс и мъжът да не е някой пияница, наркоман или женкар,то считай,че този брак до голяма степен ще е успешен.

Може ли да ни обясниш, като толкова опитен в брака -какво разбираш под добър секс и какво гарантира, че за жена ти ще е така..Нали разбираш, че секса не е само това , което ти искаш и харесваш..

Коментар

Щом скъп автомобил и апартамент в София не помагат за намирането на гадже, то просто не знам какво да кажа .Моите хора в София точно обратното ми казват-че е пълно със свободни жени,които си търсят мъже.
              Наистина е пълно, но с жени 40+ и 45+, каквито не търся.

Не бива една връзка да се основава на материални неща.

Ако съм искал, още преди 20г щях да прилъжа бедна колежка от провинцията и да се вземем.

Коментар

Това е тактика за спечелване на битката, НО за спечелване на войната се иска стратегия и система от последователни действия.

Бракът е маратон, а не спринт.
                Осигурен ли е фундамента-финанси,добър секс и мъжът да не е някой пияница, наркоман или женкар,то считай,че този брак до голяма степен ще е успешен.Естествено трябва и жената да има уважение към мъжа.
                Last edited by mirodes; 17.09.2022, 19:07.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Един колега е с хубаво BMW, но е ерегн като мен.

Колата и апартамента помагат, но малко, при намирането на жена,
                  Щом скъп автомобил и апартамент в София не помагат за намирането на гадже, то просто не знам какво да кажа .Моите хора в София точно обратното ми казват-че е пълно със свободни жени,които си търсят мъже.

Коментар

Водиш я с Беемвето в собственият просторен апартамент или къща,скъсваш я от секс и й казваш, че си мечтаеш за семейство и деца.
                    И пирамидата е до голяма степен завършена.
                    Това е тактика за спечелване на битката, НО за спечелване на войната се иска стратегия и система от последователни действия.

Бракът е маратон, а не спринт.

Коментар

Остави сега материалната основа на нещата. Говоря за надграждането на пирамидата.
                      Водиш я с Беемвето в собственият просторен апартамент или къща,скъсваш я от секс и й казваш, че си мечтаеш за семейство и деца.
                      И пирамидата е до голяма степен завършена.

Коментар

Така е.Един съсед си промени отношението към жените и веднага му провървя в любовта. По една случайност това се случи, след като си смени форда с БМВ Х6.Друг пък спечели от лотарията и явно си е променил отношението към жените, та лесно си намери жена, въпреки че преди това с жена не го бях виждал.
                        Отношението е най-важното.Както е казала актрисата За За Габор:"От един мъж искам единствено да е мил и нежен.Толкова ли много искам от един мултимилионер?".
                        И също така е казала:"Никой мъж не може да ме ядоса толкова ,че да му върна бижутата,които ми е подарил".
                        Остави сега материалната основа на нещата. Говоря за надграждането на пирамидата.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Браво, Евго, зрееш вече.

Коментар

Така е.Един съсед си промени отношението към жените и веднага му провървя в любовта. По една случайност това се случи, след като си смени форда с БМВ Х6.Друг пък спечели от лотарията и явно си е променил отношението към жените, та лесно си намери жена, въпреки че преди това с жена не го бях виждал.
                            Отношението е най-важното.Както е казала актрисата За За Габор:"От един мъж искам единствено да е мил и нежен.Толкова ли много искам от един мултимилионер?".
                            И също така е казала:"Никой мъж не може да ме ядоса толкова ,че да му върна бижутата,които ми е подарил".

Коментар

Отношение, най-вече отношение.

Най-общо казано химия + отношение. Нататък е вече строго индивидуално и вкусове има всякакви.
                              Last edited by mirodes; 17.09.2022, 17:31.

Коментар

• Много разплискано, много стомашно съдържимо по отношение на дамите. Най-вече от двама-трима пишман търсачи на силни усещания. Срам ме е, че съм мъж.

Критерии било дамата да може 69?!?WTF?
                                А ти вмъкваш ли се в този критерии? Според дамите, не по твоя преценка. Жена му била пълна и нямал ищях. Преди сватба отваряш очите, след сватба ги затваряш-има една приказка. Като не ти е харесвала защо си и губил времето? Или беше по-важно да не ти иде семето бадева, а сега тя е виновна, че не лети "самолета"?

Другия вечно търсещ стар ерген, даже чичко бих добавил. Някъде назад тинамекнаха да смениш обкръжението. В последния ти пост става още по-ясно колко е втасало положението. Все познати, все дърти, на морето с пенсии, на ъгловки спяли, а на синковеца спалнята. Коя ще е тая УВАЖАВАЩА се, дето ще се навре при на мама и тати детето, а те да са в другата стая? На млади години никоя не се възползвала от ерекцията ти! А питал ли си се защо? Ако успееш да си отговориш ще научиш и сега защо не се получава хавата. Сред отговорите не търси вина у дамите. Със селско-ветеринарния ти изказ не знам как въобще са ти обръщали внимание? Жена ли търсиш или ще осеменяваш едър рогат добитък? Умен, висок, богат, принц-мЕлЬОнер, посветен ЕлЬОминат, имотен магнат, какъвто ще да си, това няма чак такова значение, освен за златотърсачките.
                                В последния пост дамата ти е посочила единия верен отговор-ОТНОШЕНИЕ. Отделно не бъди такава скръндза, на дамите това говори много. И не се заглеждай по мъже, или поне не го споделяй, не е нормално поведение, това също ти казаха.
                                Шапка свалям на дамите, които ви сипват с черпака.

Коментар

Working...
                                X