Първоначално изпратено от mirodes
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Все се каня да те питам нещо. Ако го закъсаш в кръста, новата жена има ли право да те зареже на момента, щото вече “не я задоволяваш” вече и “сексът не върви”? Даже няма да си ѝ родил деца …
И като ме питаше какво искат жените, добавям едно основно качество - лоялност от страна на партньора.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Не само го разбирам, но това ми е правило номер 1 в секса-важното е жената да е задоволена. Затова и доста се старая.Винаги и с всяка.
Нали знаеш поговорката "Здрав кръст,здраво семейство ".
И като ме питаше какво искат жените, добавям едно основно качество - лоялност от страна на партньора.Last edited by Arana; 17.09.2022, 19:52.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеmirodes- Осигурен ли е фундамента-финанси,добър секс и мъжът да не е някой пияница, наркоман или женкар,то считай,че този брак до голяма степен ще е успешен.
Може ли да ни обясниш, като толкова опитен в брака -какво разбираш под добър секс и какво гарантира, че за жена ти ще етака..Нали разбираш, че секса не е само това , което ти искаш и харесваш..
Нали знаеш поговорката "Здрав кръст,здраво семейство ".Last edited by mirodes; 17.09.2022, 19:22.
- 2 Харесвания
Коментар
-
mirodes- Осигурен ли е фундамента-финанси,добър секс и мъжът да не е някой пияница, наркоман или женкар,то считай,че този брак до голяма степен ще е успешен.
Може ли да ни обясниш, като толкова опитен в брака -какво разбираш под добър секс и какво гарантира, че за жена ти ще етака..Нали разбираш, че секса не е само това , което ти искаш и харесваш..
- 4 Харесвания
Коментар
-
Щом скъп автомобил и апартамент в София не помагат за намирането на гадже, то просто не знам какво да кажа .Моите хора в София точно обратното ми казват-че е пълно със свободни жени,които си търсят мъже.
Не бива една връзка да се основава на материални неща.
Ако съм искал, още преди 20г щях да прилъжа бедна колежка от провинцията и да се вземем.
Коментар
-
Това е тактика за спечелване на битката, НО за спечелване на войната се иска стратегия и система от последователни действия.
Бракът е маратон, а не спринт.Last edited by mirodes; 17.09.2022, 19:07.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Един колега е с хубаво BMW, но е ерегн като мен.
Колата и апартамента помагат, но малко, при намирането на жена,
Коментар
-
Водиш я с Беемвето в собственият просторен апартамент или къща,скъсваш я от секс и й казваш, че си мечтаеш за семейство и деца.
И пирамидата е до голяма степен завършена.
Бракът е маратон, а не спринт.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Остави сега материалната основа на нещата. Говоря за надграждането на пирамидата.
И пирамидата е до голяма степен завършена.
Коментар
-
Така е.Един съсед си промени отношението към жените и веднага му провървя в любовта. По една случайност това се случи, след като си смени форда с БМВ Х6.Друг пък спечели от лотарията и явно си е променил отношението към жените, та лесно си намери жена, въпреки че преди това с жена не го бях виждал.
Отношението е най-важното.Както е казала актрисата За За Габор:"От един мъж искам единствено да е мил и нежен.Толкова ли много искам от един мултимилионер?".
И също така е казала:"Никой мъж не може да ме ядоса толкова ,че да му върна бижутата,които ми е подарил".
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Един колега е с хубаво BMW, но е ерегн като мен.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Така е.Един съсед си промени отношението към жените и веднага му провървя в любовта. По една случайност това се случи, след като си смени форда с БМВ Х6.Друг пък спечели от лотарията и явно си е променил отношението към жените, та лесно си намери жена, въпреки че преди това с жена не го бях виждал.
Отношението е най-важното.Както е казала актрисата За За Габор:"От един мъж искам единствено да е мил и нежен.Толкова ли много искам от един мултимилионер?".
И също така е казала:"Никой мъж не може да ме ядоса толкова ,че да му върна бижутата,които ми е подарил".
Коментар
-
Отношение, най-вече отношение.
Най-общо казано химия + отношение. Нататък е вече строго индивидуално и вкусове има всякакви.
И също така е казала:"Никой мъж не може да ме ядоса толкова ,че да му върна бижутата,които ми е подарил".Last edited by mirodes; 17.09.2022, 17:31.
- 1 like
Коментар
-
Много разплискано, много стомашно съдържимо по отношение на дамите. Най-вече от двама-трима пишман търсачи на силни усещания. Срам ме е, че съм мъж.
Критерии било дамата да може 69?!?WTF?
А ти вмъкваш ли се в този критерии? Според дамите, не по твоя преценка. Жена му била пълна и нямал ищях. Преди сватба отваряш очите, след сватба ги затваряш-има една приказка. Като не ти е харесвала защо си и губил времето? Или беше по-важно да не ти иде семето бадева, а сега тя е виновна, че не лети "самолета"?
Другия вечно търсещ стар ерген, даже чичко бих добавил. Някъде назад тинамекнаха да смениш обкръжението. В последния ти пост става още по-ясно колко е втасало положението. Все познати, все дърти, на морето с пенсии, на ъгловки спяли, а на синковеца спалнята. Коя ще е тая УВАЖАВАЩА се, дето ще се навре при на мама и тати детето, а те да са в другата стая? На млади години никоя не се възползвала от ерекцията ти! А питал ли си се защо? Ако успееш да си отговориш ще научиш и сега защо не се получава хавата. Сред отговорите не търси вина у дамите. Със селско-ветеринарния ти изказ не знам как въобще са ти обръщали внимание? Жена ли търсиш или ще осеменяваш едър рогат добитък? Умен, висок, богат, принц-мЕлЬОнер, посветен ЕлЬОминат, имотен магнат, какъвто ще да си, това няма чак такова значение, освен за златотърсачките.
В последния пост дамата ти е посочила единия верен отговор-ОТНОШЕНИЕ. Отделно не бъди такава скръндза, на дамите това говори много. И не се заглеждай по мъже, или поне не го споделяй, не е нормално поведение, това също ти казаха.
Шапка свалям на дамите, които ви сипват с черпака.
- 5 Харесвания
Коментар
Коментар