Първоначално изпратено от melon
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Може, но не са за мен.
И аз съм чувал хвалби, че не чакат и си знаят работата.
Я ходи на пазара за булки и си купи една, и си готов.
Къща ще върти, пари ще носи, чавета ще ти роди - какво повече искаш?
Коментар
-
Първоначално изпратено от melon Разгледай мнение
Един гинеколог казваше, че ромейките са гинекологично доста по-добре от българките...
И аз съм чувал хвалби, че не чакат и си знаят работата.
Коментар
-
В провинцията е много зле в момента откъм работа и демография. За това братовчед ми ходи по ромейки, поради липсата на жени.
А иначе си има разкрепостени двойки и хора, и те са по Интернет секса.
Коментар
-
Първоначално изпратено от troika Разгледай мнение
Еййй ама обеснявайте ги тия неща...
То човек да си търси бърз секс през интернет говори много за него.
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
Лоши хора, питат какво ще получат за парите си...
Коментар
-
Но аз имах предвид реален контакт, при който са се запознали по Интернет чрез сайт или са гледали снимки клипчета и са се харесали (на едно определно място).
И аз смятам, че грубо физическият е най-добре.
То човек да си търси бърз секс през интернет говори много за него.
- 1 like
Коментар
-
Евго, какви са тези работи, един вид ромейките не са жени?
Иначе, за интернет секса ми стана интересна информацията, защото не ми допада, предпочитам грубо физическия.
И аз смятам, че грубо физическият е най-добре.Last edited by Evgo; 24.11.2021, 13:21.
- 1 like
Коментар
-
Евго, какви са тези работи, един вид ромейките не са жени?
"бате аз като съм сиганин не съм ли хора?"
което етимологично е обяснено с факта че на циганските наречия думата за "човек" и "циганин" е една и съща - "рома"
- 1 like
Коментар
-
В провинцията е много зле в момента откъм работа и демография. За това братовчед ми ходи по ромейки, поради липсата на жени.
Иначе, за интернет секса ми стана интересна информацията, защото не ми допада, предпочитам грубо физическия.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
Лоши хора, питат какво ще получат за парите си...
за стотинките им става дума.препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Има две Испании. Големи градове и провинция. Както ти казах в големите градове настъпва една плановя дехуманизация на човека тя е придружена с масово намиране на парньор по разни тиндъри миндъри и употреба на партньора като салфетка. Ползваш, хвърляш, пускаш водата.
За съжаление тази тенденция е в подем. Има и процент все още непокварено нормално население, което се опитва да възпитава младежта в традиционните семейни ценности.
С кафетата имаме челен културен сблъсък така както се разбират нещата по нашите ширини. Мисля, че е така по цяла западна Европа, но нека наистина живеещи там да коментират. И то реално интегрирани, а не гурбетчии.
Втората Испания е добрата стара провинциална Испания, където нещата са все още ок от гледна точка на нашите разбирания и ценности, включая отношенията между половете и където все още не цари диктатурата на лилавите коси.
При западните хора като цяло я няма широката щедра източна нагласа. Това са народи, които си броят стотинките.
Много често на летището ще видиш жалката от наша гледна точка западняк да си брои стотинките събрани обикновено в хартиен пощенски плик. Колкото до сметките - те се делят. Толкоз.
- 1 like
Коментар
-
За съжаление в Испания “църквата абдикира”, както се изрази един ерудиран мой испански колега. Никой не заменя фунцкциите на църквата като морален стожер. Получава се морален вакуум, а природата вакуум не търпи. За съжаление вакуумът се запълни с всичко най-долнопробно. Наркотици, свободия, тиндърски секс и безпросветност. Резултатът е плачевен. Същият процес го наблюдаваш и в България. Първо комунистите ти унищожават църквата, но все пак заместват нейния морал с някакъв ценностен апарат в голямата си част окраден пак от библията. Истинският разпад идва след десети ноември - резултатът е налице, когато излезеш на улицата.
Отново, както и в примера с Испания имаш две Българии. София и още четири големи града и провинция. Провинцията също по-добре съхранява старите ценности.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Едно време имаше една шафрантия на селото, сега обратното една читава ...
Можеш да замениш селото с квартал, блок, вход
- 2 Харесвания
Коментар
-
За съжаление в Испания “църквата абдикира”, както се изрази един ерудиран мой испански колега. Никой не заменя фунцкциите на църквата като морален стожер. Получава се морален вакуум, а природата вакуум не търпи. За съжаление вакуумът се запълни с всичко най-долнопробно. Наркотици, свободия, тиндърски секс и безпросветност. Резултатът е плачевен. Същият процес го наблюдаваш и в България. Първо комунистите ти унищожават църквата, но все пак заместват нейния морал с някакъв ценностен апарат в голямата си част окраден пак от библията. Истинският разпад идва след десети ноември - резултатът е налице, когато излезеш на улицата.
Отново, както и в примера с Испания имаш две Българии. София и още четири големи града и провинция. Провинцията също по-добре съхранява старите ценности.
Можеш да замениш селото с квартал, блок, входНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар