If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Тоя твоя приятел да не е безработен. Откъде това време всеки ден по няколко пъти.
Имаше приятелка и искал да я впечатли, но станали засечки един път.
Той също е фитнес маняк (6 -pack), с холивудска усмивка от град на р. Дунав, но има сходни проблеми с моите. Не е имал дълги връзки и иска да стане баща. Има работа и жилище, дори мисли да идва към София.
Разказа, че младите жени имали играчки - делфин и заек, И бръмчат.
Няма й нищо на Сънито, да не кажа, че тъкмо й стана интересно. На маса може, но няколко човека трябва да ни сложите в изолатора - за мен не съм сигурен, но ратко задължително. С това чувство за хумор, до него сядам само и единствено с каска...че кат почнат да хвърчат чаши и чинии...
Хаха, Евгич мерси за подкрепата, както и от всички останали, но целта ми беше да провокирам такава реакция
Кака Съни е интелигентна, но и много реактивна. А такива мадами винаги е весело да ги закачаш. Държат като тенджера под налягане и в един момент като "отпушат", започва шоуто. Ти що мислиш съм я кръстил ококорени очички? - толкова се е натрупало, че ще й изскочат очичките от налягането.
Повярвай ми, нищо от нещата които е изписала по мой адрес, не ги мисли, а са плод на "наранено его", които ако един мъж има интерес, много лесно може да обърне в негова полза. От там насетне "джентълменският" подход, който обичаш да прилагаш би се оценил изключително много.
Вече ще се държа само cocky с жените, защото те това ценят,
Няма й нищо на Сънито, да не кажа, че тъкмо й стана интересно. На маса може, но няколко човека трябва да ни сложите в изолатора - за мен не съм сигурен, но ратко задължително. С това чувство за хумор, до него сядам само и единствено с каска...че кат почнат да хвърчат чаши и чинии...
Прекали малко. По фино следва да е коментарчето ти.
Струва ми се, че тънката линия на социалния договор винаги минава през това да не обиждаме събеседника.
В тоя ред на мисли много ми се ще да изпием физически заедно по едно питие за заглаждане на ръбовете. Проблем ми е, че когато съм в родината - август - вие сте по отпуски. Зимата не идвам, така че остава да е по Великден .
От мен страхотен ден!
Ех тая женска солидарност.
Много неща изписа, колкото да се направиш на интелигентна и остроумна.
Лошия мечок е културен пич, с професия, млад е и е готин (чел съм го много тук), и ми се струва, че всяка жена би му се зарадвала във всяко отношение. Освен че понякога ходи на кръчма, няма други "пороци".
Хората умишлено не искат да се подписват в Съвета, за да не се развеждат после и да не им оберат имуществото.
Поздрави
Хаха, Евгич мерси за подкрепата, както и от всички останали, но целта ми беше да провокирам такава реакция
Кака Съни е интелигентна, но и много реактивна. А такива мадами винаги е весело да ги закачаш. Държат като тенджера под налягане и в един момент като "отпушат", започва шоуто. Ти що мислиш съм я кръстил ококорени очички? - толкова се е натрупало, че ще й изскочат очичките от налягането.
Повярвай ми, нищо от нещата които е изписала по мой адрес, не ги мисли, а са плод на "наранено его", които ако един мъж има интерес, много лесно може да обърне в негова полза. От там насетне "джентълменският" подход, който обичаш да прилагаш би се оценил изключително много.
Бе не е баш така Да не каже някой, че е простотия - стих на един от големите ни поети е
Поетите от Омир още,
Та чак до Гарсия до наши дни,
Възпяват във безсънни нощи
Все добродетелни жени.
Възпяват устните, косата,
Гърдите като на коза!
Възпяват ханша и бедрата,
Ала забравят за Гъза!
Жени без гъз?! Какво сте вие?!
Кажете, ала без сръдня!
Гъзът е нещо естетично,
И кой не тръгва след жена,
Която с крачки симетрични,
Умело си върти Гъза!
Кажете още кой не зяпа,
Жена кога се наведе.
Гъзът й белнат като ряпа,
С греховна сила го зове!
Не е ли вярно, че в кревата,
Преди да почне любовта,
Ние съблазняваме жената,
Като я галим по Гъза!
О, женски Гъз! Бъди прославен!
Надебелявай и цъфти!
Акъла мъжки покорявай,
И към съблазни го води!
От изобразителен материал в Мрежата, а и от лични наблюдения в България, струва ми се, че дупетата на шпаньолките са вулгарни – даже дупарата на Голата/Облечената Маха на Гоя (представи си я права...). Нещо, отиващо към гъркините*.
Унгаркините са добре.
--------
* – народите, най-много възпявали красотата на женската физика – др. гърци и францьози – имат най-голям процент женска грозотия всред населението; ния просто си имаме хубавелки и не страдаме да пишем поеми за некакво изключение, щото у нас то е норма.
Бе не е баш така Да не каже някой, че е простотия - стих на един от големите ни поети е
Поетите от Омир още,
Та чак до Гарсия до наши дни,
Възпяват във безсънни нощи
Все добродетелни жени.
Възпяват устните, косата,
Гърдите като на коза!
Възпяват ханша и бедрата,
Ала забравят за Гъза!
Жени без гъз?! Какво сте вие?!
Кажете, ала без сръдня!
Гъзът е нещо естетично,
И кой не тръгва след жена,
Която с крачки симетрични,
Умело си върти Гъза!
Кажете още кой не зяпа,
Жена кога се наведе.
Гъзът й белнат като ряпа,
С греховна сила го зове!
Не е ли вярно, че в кревата,
Преди да почне любовта,
Ние съблазняваме жената,
Като я галим по Гъза!
О, женски Гъз! Бъди прославен!
Надебелявай и цъфти!
Акъла мъжки покорявай,
И към съблазни го води!
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар