Първоначално изпратено от Alonso
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Всичко е по темата !!!. За Успеха....и причините за него. Искате ли да сте успешни?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
супер., добре си го играл !! а сега накъде !? В смисъл какви са ти следващите творчески планове!?. Например Много хора се мъчат да се защитят от спад на индекс ta търсят имоти злато сребро т.н.))) Пък май сметката показва, че по- яката защита срещу дълъг Дау е .... късият Дау ))) (или някоя волатилна книга в подобна насока) Има ли нещо верно в таз идея според теб
Верно, че ги няма готини форумци като даш и мартингелй, субзиро или джудас, и т.,н. та и аз съжалявам, че не мога да чета, но да не се надяваме, че някой ден може да се върнат(пак някаква идея, по-добре от нищо))
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнение
Не си спомням да съм твърдял каквото и да е, а най-малко че има единствена рецепта. Днес цял ден питам какво е успех и досега не съм получил нито един отговор ако забелязвашЗа сметка на това, обаче няколко човека се опитват да ми обясняват, какво за мен е успеха. Поразрови да видим дали съм твърдял аз обаче какво е успех. Просто питам...
Коментар
-
Първоначално изпратено от HY Spread Разгледай мнение
Ние с теб на нищо не можем се разбра а) защото си ми муден и б) никога нямаш конкретно решение на писаниците си. А за въпроса ти: защо някои пише в един финансов форум- за да капитализира идеите си под форма на пари. Това е първичната му цел и следователно цел за успех. Оттам насетне не ме интересува.Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
Коментар
-
Първоначално изпратено от HY Spread Разгледай мнениеClose VStoxx long from 14 at 18.82
https://www.zertifikate.commerzbank....57924461/pc-45
from 1.80 at 6.20
Верно, че ги няма готини форумци като даш и мартингелй, субзиро или джудас, и т.,н. та и аз съжалявам, че не мога да чета, но да не се надяваме, че някой ден може да се върнат(пак някаква идея, по-добре от нищо))
Коментар
-
Ако деляхме идеите ти какво щеше да стане, че недоразбрах аз? Как точно щяхме да сме щастливи?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеСъществува разбира се! Но всеки си има собствената химера - пари, власт, престиж, любов, почит, уникалност... всичко това е успех. И тук допускате грешка, заедно с анонимния автор на темата. Просто няма общовалидна и единствена рецепта.За сметка на това, обаче няколко човека се опитват да ми обясняват, какво за мен е успеха. Поразрови да видим дали съм твърдял аз обаче какво е успех. Просто питам...
Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
Коментар
-
Първоначално изпратено от HY Spread Разгледай мнение
Имам около 500 мнения в този умиращ форум и се зададох въпросът колко ли щастливи хора щеше да има ако деляха идеите ми. Сметнах доста. Доста съм направил значи за успеха и щастието на хората в един финансов форум. Благодаря !Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеНе знам, обаче знам, че човек, който отчаяно се опитва да докаже, че е успешен, излиза на мегдана, тупа се в гърдите и вика "Аз съм по-успешен от всички вас, взети заедно" -- такъв човек не е успешен
Такъв човек трябва да го съжаляваш...
Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
Коментар
-
Първоначално изпратено от EnderПредвид това, че нямаме съответната практика, ще се наложи да се доверим на твоя опит...
Коментар
-
Close VStoxx long from 14 at 18.82
https://www.zertifikate.commerzbank....57924461/pc-45
from 1.80 at 6.20
- 1 like
Коментар
-
Не знам, обаче знам, че човек, който отчаяно се опитва да докаже, че е успешен, излиза на мегдана, тупа се в гърдите и вика "Аз съм по-успешен от всички вас, взети заедно" -- такъв човек не е успешен
Такъв човек трябва да го съжаляваш...
Ми кажи ми конкретно какво мислиш за успеха? Какво е успех? Как се постига?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеСъществува разбира се! Но всеки си има собствената химера - пари, власт, престиж, любов, почит, уникалност... всичко това е успех. И тук допускате грешка, заедно с анонимния автор на темата. Просто няма общовалидна и единствена рецепта.
Всяко зло за добро - както се казва
Коментар
-
А ако трябва да го обясниш на голям човек какво ще направиш? С интеграли по-лесно ли ще ги разбере дробите?Често се срещам с вишисти, неумеещи да правят по-прости сметки от дроби. Без майтап...
?
Забелязала съм, че често хората са в плен на знанията си. Пречупват света през тяхната призма, без да търсят най-простото решение.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнениеИ все пак кво праим с успеха? Съществува ли или не според теб? Ако съществува кво праим и ако не съществува пак искам да знам кво праим
Нашето си беше бая тъпичко. Така поне твърдяха всички учители и директори с незнам си колко си годишни стажове в образованието. Накрая стана така че изкара 94.5 точки и вчера даже ме изненада че взел стипендия. Единственият в класа си. спечелил стипендия.И всичко това без да си дава зор и посещавайки училището не повече от веднъж седмично ,Та така. Не че да се хваля нещо, ама това си е моето доказателство че сложното мислене или по-точно сложното изразяване до нищо добро не води. Просто преди 4 години им казах майната им на РИО и там другите капацитети в образованието и така...Ти го мериш от твойта гледна точка ама я се постави на негово место да видим дали ще изкараш толко
(шегувам се)
И моля моля - тез въпроси за успеха дето ги задаваш и аз искам да им видя отговорите, не само ти
Коментар
Коментар