Първоначално изпратено от Money
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Всичко е по темата !!!. За Успеха....и причините за него. Искате ли да сте успешни?
Collapse
X
-
Виж ги и ти. Не четеш внимателно
Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнение
Ами виж си постовете. Каза да питам и че ще отговориш. Сега виж какво те питах и ти какво отговори. Отговорът ти нямаше връзка с моят въпрос.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеИ без да съм ти обещавал такова нещо, пак ти отговорих
Съмнява ме да стенеш по-успешен от писане в тази тема. Измисли нещо друго
Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
Коментар
-
Е, хубаво, ето ти един успех
Що трябва да е успешна комуникацията? За мен доста информация може да се извлече и много изводи да се направят от коментарите тук
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеИронията е, че в темата за успеха комуникацията май е не е много успешна...
Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
Коментар
-
Иронията е, че в темата за успеха комуникацията май е не е много успешна...
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеЕдно нещо, май, НЕ си разбрал: Пишем тук, НЕ за да станем по-успешни, а за комуникация.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеИ без да съм ти обещавал такова нещо, пак ти отговорих
Коментар
-
И без да съм ти обещавал такова нещо, пак ти отговорих
Беше обещал да отговориш точно каквото те попитам. Попитах....... и ти не отговори. Карай да върви
Коментар
-
Ми не съм много сигурен, ама за сега си мисля че е важно. Не само че е важно, ами е и дори по-важно от конкретните стратегии. И не важно само за икономиката а и за всичко останало. И все пак да кажа, че за мен успял е човека, който се чувства добре. Номера е да се живее дълго и да се чувстваме добре през цялото време. Другото за мен е ала-бала. А иначе то мястото е в отдих и развлечение уж. Въпреки, че според мен не му е мястото в отдих и развлечение ама карай да върви
Само да добавя за скептиците като HY spread , че темата така се казва а, следователно, и от философска гледна точка, нещата са уместни.
Коментар
-
Първоначално изпратено от HY Spread Разгледай мнение
Няма проблем, ама сме във финансов форум. Разбирам да говориш за психология на финансовия пазар, ама минаваш в некви безкраѝни теми с философски оттенък. Може и да са верни но тул ли е мястото? Здраве и на теб!Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
Коментар
-
Мислиш абсолютно и линеално. Мен не ме интересува посоката а скоростта в една посока. Има активи които падат или се качват по малко от други активи а други по бързо. Съответно целта е да упрвавляваш скоростта на портфолиото си и да имаш надеждни спирачки. Представи си една компания която се занимава със съдебни дела и печели процент при спечелено дело. При една криза тази акция ще пада по бавно, а ти ще намалил още повече тази скорост като прибавиш не линеален инструмент като волатилността която се движи в обратната посока. Или пък си купи квоти вархъ въглероден двуокис итнАкъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
- 2 Харесвания
Коментар
-
За мен успех означава да си постигне всеки каквото иска, без значение какво иска да направи, да получи или да почуства. Та щом успяваш да направиш, това което си наумил значи всичко е ОК. Ние сме това, което сме на базата на миналият си опит и натрупани знания. С две думи всеки си е намерил неговият си начин и щом успява значи няма правилен и грешен начин на мислене. За акции и инвестиции отдавна съм престанал да пиша. Отказах се защото ми стана ясно че нито мен ще ме разберат, нито пък аз ще разбера някой. Демек не виждам смисъл да коментирам. Подозирам че различният начин на мислене се сформира заради различните отговори на въпросите които се опитвам да обсъждам в тази тема. Както виждаш и тук не ми се получава. Бъди здрав и щастлив
- 1 like
Коментар
-
Мислиш абсолютно и линеално. Мен не ме интересува посоката а скоростта в една посока. Има активи които падат или се качват по малко от други активи а други по бързо. Съответно целта е да упрвавляваш скоростта на портфолиото си и да имаш надеждни спирачки. Представи си една компания която се занимава със съдебни дела и печели процент при спечелено дело. При една криза тази акция ще пада по бавно, а ти ще намалил още повече тази скорост като прибавиш не линеален инструмент като волатилността която се движи в обратната посока. Или пък си купи квоти вархъ въглероден двуокис итнАкъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
Коментар
-
Извинявай тогава. На никой не помагам. Нямам самочувствието да имам толкова акъл, че да го раздавам.
И кои са тези акции дето не ги лови криза? Дори и кока кола загуби 70% предния път.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Пак не се тазбираме: аз на никои не продавам нищо и не искам последовате ли. Имам достътчно успех и то доказан. Просто помагам с идеите си. Всеки сам решава за себе си. Ти как помагаш?
И кои са тези акции дето не ги лови криза? Дори и кока кола загуби 70% предния път.Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
Коментар
Коментар