Първоначално изпратено от marandi
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеПремиера без нито един ден трудов стаж го избрахте вие. Ние се мъчиме да го бутнеме. Затова се бунтуваме. И правилно си решил. Като не искате да се бунтувате и да ни помагате, по добре си почивайте и не ни пречете.
ПП
Той всъщност сегашния премиер е друг и е сол т*****ашак на Черепа, ама се същата работа. Няма ти връзвам кусур. Грешката ти е вярна.
П.П. Как съм ги избрал като не гласувам? Поне ви пестя по 12 кинта за Парламент, 12 за Президент и 12 за Кмет = 40 кинта на година.
Ти, к'во направи? Освен да си съчиняваш, че имам сестра?
Коментар
� -
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеТо едно да искаш, друго да можеш и трето и четвърто да го направиш.
Хайтов
П.П. Някой ден като успееш да фалираш 10 пъти и провалиш около 100 проекта, може би ще имаш компетенцията как да направиш успешен модел.
Дотогава ще гледам с умиление как си избирате Премиер без нито един ден трудов стаж и писал дипломна работа "За ролята на униформата в Съветската армия."
---------------------------------
Дерзай - Русото е много уморено вече
ПП
Той всъщност сегашния премиер е друг и е сол т*****ашак на Черепа, ама се същата работа. Няма ти връзвам кусур. Грешката ти е вярна.Last edited by mechobikov; 17.11.2013, 09:13.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеБе Маранди, дай некоя рецепта за постна манджа: )
Сцепвате ме с подобни въпроси? Не съм врачка да знам какво разбираш под постна манджа - имаш хиляди варианти, па Русото мрази да гадае?
Та, кажи продукт и ще ти я спретна веднага? - хихи
Коментар
� -
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеЧе е хубаво в Швейцария, хубаво е. Само че както казват студентите, този път вие ще емигрирате, а ние ще останем в България и ще я направим Швейцария на Балканите
Хайтов
П.П. Някой ден като успееш да фалираш 10 пъти и провалиш около 100 проекта, може би ще имаш компетенцията как да направиш успешен модел.
Дотогава ще гледам с умиление как си избирате Премиер без нито един ден трудов стаж и писал дипломна работа "За ролята на униформата в Съветската армия."
---------------------------------
Дерзай - Русото е много уморено вече
Коментар
� -
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеОстави го - той не се чува к'ви глупости плещи.
Швейцария била "независима" - па, учат френски, немски и италиански като майчин език + английски.
П.П. Ма, толкоз са "независими", че чак нямат роден език и Мечката предлага да правим това сега?
Плюс 90% от БГ на квартири под наем?
------------------------------
Пълен телефонен измамник - колко секси е Швейцария - ами да заминава натам - к'во е хукнал да проповядва кат' откачен.
Ей, я де е - на 1000 км само - 5 часа с автомобил пътБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеБе ти не спиш ли бре?
Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
� -
Първоначално изпратено от kev Разгледай мнениеМечо, ако в България живееха предимно швейцарци...
Иначе как си я представяш въпросната пряка демокрация при така наличната демографска картина, и най-вече как според теб биха се променили убежденията на почти цял един народ!?
Добро утро антикомунисти
"Бай Василе, като се освободи България и кого ще турим за Бойко Борисов ???"
"Че защо байновото, нали и сега си имаме Пламен Олигарски ???"
"Ако в България били живеели предимно швейцарци"
1. Искаш да кажеш, че българите сме по долно качество хора от швейцарците ли ???
"Как съм си бил представял чистата и свята республика при въпросната демографска картина "
2. Искаш да кажеш, че в Швейцария не живеят хора говорещи различни езици ли ???
"Как се били променяли убежденията на цял един народ"
3. Като вземе властта и се въоръжи поголовно, и като направи така, щото въпросите за истината да се решават или чрез преки избори, или чрез жребий.
4. Щото според бате Мечо, да се решава спора за истината с рационални аргументи е фанатизъм.
5. Щото според бате Мечо, да се решава спор за истината чрез насилие е зверско.
6. Щото според бате Мечо, насилието над комунисти, не е насилие !!!Last edited by mechobikov; 17.11.2013, 04:56.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
� -
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеАвтобусите се пряката демокрация.
Вал, ти като разсъждаваш, мислиш ли ???Last edited by mechobikov; 17.11.2013, 04:19.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
� -
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеСпокойна нощ, Маранди
П.П. На Френска революция имаш доктор Гилотен ( гилотината ) дет' рязали кофи публично и до днес франсетата се кефят к'ви са демократи били, чак празнуват всяка година.
Що за национален празник - да си кълцал зелки на площада ( демократично ).
Някой ден ще те метна по Испания и Англия - все видни "демокрации" в наши дни, че чак монархии.
Ма, тегли майните на Мечката - не на момчето - т'ва исках да ти кажа да'е ...
Коментар
� -
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениенещо те настъпах ли
Ако ти се заяжда с някой, потърси си друг субект, не ми е интересен скандала за спорта
С Мечо за пряка демокрация не мисля повече да коментирам, той...дефакто работи против нейните принципи...каквото и да говори
Мнението ми беше към Патилан и ясно съм писала, че по следващия му пост имам възражениеето по този
...следствията не са показани с логичните им причини тук
П.П. Трябваше бебе Патилан да пише фермани и да се обяснява на неграмотната Мечка ли?
Опитал се е да даде синтез и ако имаш познания ( прилични ) ще го разбереш.
Аз що не се дървя на никого, а го разбирам какво казва веднага?
П.П.П. Ха, ся си прочети малко за Френска революция и "демокрация" и кога пада имуществения ценз в Англия - демек и безимотните клошари да могат да гласуват на избори ( ъъ .. демократично ).
После кат' се подготвиш малко - ще те метна пак за религията и видовете форми на гласуване па там
Ха, наздраве! ( писах ти, че 1 ник орева форума с неговата Швейцария и ти от 30% покритие на ник-а му не можа да го уцелиш, а взе да се караш на друг ник ).
Т'ва е.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеИ тия неща що ги разказваш след 200 години на бебе Патилан? Или от толкоз пиене не можа да уцелиш ник-а на Мечката, който е окупирал цялата тема с неговата Швейцария и пряка демокрация?
П.П. Бе, вие кат' се напиете - епаси стрелите ставате - добре, че ни преразказа досега написаното.
Искаш ли и теб да те тествам на История и демокрация? Щот' Мечката си наби шутовете и ми е скучно?
Демек, блесна с поредното мнение не, към когото трябва и ся жомаме, че не сме видели.
Ако ти се заяжда с някой, потърси си друг субект, не ми е интересен скандала за спорта
С Мечо за пряка демокрация не мисля повече да коментирам, той...дефакто работи против нейните принципи...каквото и да говори
Мнението ми беше към Патилан и ясно съм писала, че по следващия му пост имам възражениеето по този
Първоначално изпратено от Patilan Разгледай мнениеА сега малко по сериозно….
.....
..... - чистата и/или пряка демокрация завършва с катастрофа - историята го доказва
Причините е прости -
- масите навсякъде са ограничени,вършат глупости, но най-важното е че са манипулируеми - бат'ти Маранди ти е посочил че така е било дори в древна Атина. ТОва става и днес и ВИНАГИ ще бъде така.
- рано или късно решават че държавата трябва осигурява справедлив доход (каквото и да означава това). с времето държавата започва все повече да изземва от тези които произвеждат, за да дават на тези които заслужават достоен живот и справедливо заплащане. Хората произвеждащи и създаващи блага закономерно заповат да намаляват, докато масите търсещи справедливост (пари и просперитет) от държавата се увеличават.
В резултат скоро народът обеднява, разединява се и се възцарява анархия ( отново нещо което са ни дали гърците), естествено полети с много кръв.
......
Коментар
�
Коментар