IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение

Ти, к'во направи? Освен да си съчиняваш, че имам сестра?
    Каквото повикало, това се обадило. И имай нафпредвид, че не съм те обвинил още, че си убил майката на Левски
    Баба ме научи на много неща.
    tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
      Премиера без нито един ден трудов стаж го избрахте вие. Ние се мъчиме да го бутнеме. Затова се бунтуваме. И правилно си решил. Като не искате да се бунтувате и да ни помагате, по добре си почивайте и не ни пречете.

ПП
      Той всъщност сегашния премиер е друг и е сол т*****ашак на Черепа, ама се същата работа. Няма ти връзвам кусур. Грешката ти е вярна.
      Аз ти казах, че не ходя да гласувам - ти продължаваш да се правиш на тъп.

П.П. Как съм ги избрал като не гласувам? Поне ви пестя по 12 кинта за Парламент, 12 за Президент и 12 за Кмет = 40 кинта на година.

Ти, к'во направи? Освен да си съчиняваш, че имам сестра?

Коментар

То едно да искаш, друго да можеш и трето и четвърто да го направиш.

Хайтов

П.П. Някой ден като успееш да фалираш 10 пъти и провалиш около 100 проекта, може би ще имаш компетенцията как да направиш успешен модел.

Дотогава ще гледам с умиление как си избирате Премиер без нито един ден трудов стаж и писал дипломна работа "За ролята на униформата в Съветската армия."
        ---------------------------------

Дерзай - Русото е много уморено вече
        Премиера без нито един ден трудов стаж го избрахте вие. Ние се мъчиме да го бутнеме. Затова се бунтуваме. И правилно си решил. Като не искате да се бунтувате и да ни помагате, по добре си почивайте и не ни пречете.

ПП
        Той всъщност сегашния премиер е друг и е сол т*****ашак на Черепа, ама се същата работа. Няма ти връзвам кусур. Грешката ти е вярна.
        Last edited by mechobikov; 17.11.2013, 09:13.
        tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
          Бе Маранди, дай некоя рецепта за постна манджа: )
          Кажи 2 продукта за разтикване поне, бря?

Сцепвате ме с подобни въпроси? Не съм врачка да знам какво разбираш под постна манджа - имаш хиляди варианти, па Русото мрази да гадае?

Та, кажи продукт и ще ти я спретна веднага? - хихи

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
            Че е хубаво в Швейцария, хубаво е. Само че както казват студентите, този път вие ще емигрирате, а ние ще останем в България и ще я направим Швейцария на Балканите
            То едно да искаш, друго да можеш и трето и четвърто да го направиш.

Хайтов

П.П. Някой ден като успееш да фалираш 10 пъти и провалиш около 100 проекта, може би ще имаш компетенцията как да направиш успешен модел.

Дотогава ще гледам с умиление как си избирате Премиер без нито един ден трудов стаж и писал дипломна работа "За ролята на униформата в Съветската армия."
            ---------------------------------

Дерзай - Русото е много уморено вече

Коментар

Остави го - той не се чува к'ви глупости плещи.

Швейцария била "независима" - па, учат френски, немски и италиански като майчин език + английски.

П.П. Ма, толкоз са "независими", че чак нямат роден език и Мечката предлага да правим това сега?

Плюс 90% от БГ на квартири под наем?
              ------------------------------

Пълен телефонен измамник - колко секси е Швейцария - ами да заминава натам - к'во е хукнал да проповядва кат' откачен.

Ей, я де е - на 1000 км само - 5 часа с автомобил път
              Че е хубаво в Швейцария, хубаво е. Само че както казват студентите, този път вие ще емигрирате, а ние ще останем в България и ще я направим Швейцария на Балканите
              tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
                Бе ти не спиш ли бре?
                Бе станах за малко и какво да видя. Единия комунист така се е запенил от злоба, че три пъти ми е цитирал комунистоубийствения пост, като се е опитал да го громи по три (3) различни начина. Но не може да се разгроми неразгромимото. Истината си е истина, колкото и да ги боли комунистите.
                tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
                  Мечо, ако в България живееха предимно швейцарци...

Иначе как си я представяш въпросната пряка демокрация при така наличната демографска картина, и най-вече как според теб биха се променили убежденията на почти цял един народ!?
                  Добро утро tnm
                  Добро утро антикомунисти

"Бай Василе, като се освободи България и кого ще турим за Бойко Борисов ???"
                  "Че защо байновото, нали и сега си имаме Пламен Олигарски ???"

"Ако в България били живеели предимно швейцарци"
                  1. Искаш да кажеш, че българите сме по долно качество хора от швейцарците ли ???

"Как съм си бил представял чистата и свята республика при въпросната демографска картина "
                  2. Искаш да кажеш, че в Швейцария не живеят хора говорещи различни езици ли ???

"Как се били променяли убежденията на цял един народ"
                  3. Като вземе властта и се въоръжи поголовно, и като направи така, щото въпросите за истината да се решават или чрез преки избори, или чрез жребий.

4. Щото според бате Мечо, да се решава спора за истината с рационални аргументи е фанатизъм.

5. Щото според бате Мечо, да се решава спор за истината чрез насилие е зверско.

6. Щото според бате Мечо, насилието над комунисти, не е насилие !!!
                  Last edited by mechobikov; 17.11.2013, 04:56.
                  tnm

Коментар

• Бе ти не спиш ли бре?

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                      Автобусите се пряката демокрация.
                      Ми да !!! В Швейцария, управляващата партия като назначи Дебелюк Свинщайн за шеф на Швейцарската ДАНС и целокупния Швейцарски народ като ги подгони с камъни, и те карат автобуси с орки в Женева, за да страхуват Женевчани.

Вал, ти като разсъждаваш, мислиш ли ???
                      Last edited by mechobikov; 17.11.2013, 04:19.
                      tnm

Коментар

• Бе Маранди, дай некоя рецепта за постна манджа: )

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                          Спокойна нощ, Маранди
                          Е, спокойна, де - спокойна и на тИбя.

П.П. На Френска революция имаш доктор Гилотен ( гилотината ) дет' рязали кофи публично и до днес франсетата се кефят к'ви са демократи били, чак празнуват всяка година.

Що за национален празник - да си кълцал зелки на площада ( демократично ).

Някой ден ще те метна по Испания и Англия - все видни "демокрации" в наши дни, че чак монархии.

Ма, тегли майните на Мечката - не на момчето - т'ва исках да ти кажа да'е ...

Коментар

• Спокойна нощ, Маранди

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                              нещо те настъпах ли

Ако ти се заяжда с някой, потърси си друг субект, не ми е интересен скандала за спорта

С Мечо за пряка демокрация не мисля повече да коментирам, той...дефакто работи против нейните принципи...каквото и да говори

Мнението ми беше към Патилан и ясно съм писала, че по следващия му пост имам възражение ето по този

...следствията не са показани с логичните им причини тук
                              Не, как да ме настъпиш, че не мо'а се сетя кат' камбанарията е различна?

П.П. Трябваше бебе Патилан да пише фермани и да се обяснява на неграмотната Мечка ли?

Опитал се е да даде синтез и ако имаш познания ( прилични ) ще го разбереш.

Аз що не се дървя на никого, а го разбирам какво казва веднага?

П.П.П. Ха, ся си прочети малко за Френска революция и "демокрация" и кога пада имуществения ценз в Англия - демек и безимотните клошари да могат да гласуват на избори ( ъъ .. демократично ).

После кат' се подготвиш малко - ще те метна пак за религията и видовете форми на гласуване па там

Ха, наздраве! ( писах ти, че 1 ник орева форума с неговата Швейцария и ти от 30% покритие на ник-а му не можа да го уцелиш, а взе да се караш на друг ник ).

Т'ва е.

Коментар

И тия неща що ги разказваш след 200 години на бебе Патилан? Или от толкоз пиене не можа да уцелиш ник-а на Мечката, който е окупирал цялата тема с неговата Швейцария и пряка демокрация?

П.П. Бе, вие кат' се напиете - епаси стрелите ставате - добре, че ни преразказа досега написаното.

Искаш ли и теб да те тествам на История и демокрация? Щот' Мечката си наби шутовете и ми е скучно?

Демек, блесна с поредното мнение не, към когото трябва и ся жомаме, че не сме видели.
                                нещо те настъпах ли

Ако ти се заяжда с някой, потърси си друг субект, не ми е интересен скандала за спорта

С Мечо за пряка демокрация не мисля повече да коментирам, той...дефакто работи против нейните принципи...каквото и да говори

Мнението ми беше към Патилан и ясно съм писала, че по следващия му пост имам възражение ето по този
                                Първоначално изпратено от Patilan Разгледай мнение
                                А сега малко по сериозно….
                                .....
                                ..... - чистата и/или пряка демокрация завършва с катастрофа - историята го доказва
                                Причините е прости -
                                - масите навсякъде са ограничени,вършат глупости, но най-важното е че са манипулируеми - бат'ти Маранди ти е посочил че така е било дори в древна Атина. ТОва става и днес и ВИНАГИ ще бъде така.
                                - рано или късно решават че държавата трябва осигурява справедлив доход (каквото и да означава това). с времето държавата започва все повече да изземва от тези които произвеждат, за да дават на тези които заслужават достоен живот и справедливо заплащане. Хората произвеждащи и създаващи блага закономерно заповат да намаляват, докато масите търсещи справедливост (пари и просперитет) от държавата се увеличават.
                                В резултат скоро народът обеднява, разединява се и се възцарява анархия ( отново нещо което са ни дали гърците ), естествено полети с много кръв.

......
                                ...следствията не са показани с логичните им причини тук

Коментар

Working...
                                X