IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
    Kaртечница? ") Стрихнин- по- подхожда за дамскo орУжие или малък пистолет...
    ...или списък с предишните горски похождения на въпросната, може и придружен със снимков материал от hd камерата й

ей, къде ви остана въображението?

Коментар

• Ако бях се сетил, щях да го напиша. Сега като се замислих, малкия дамски пистолет, някак си по удачно би се вписал между червилото, буркана с мед и ТРИОЧКИТЕ !!!
      Баба ме научи на много неща.
      tnm

Коментар

• Kaртечница? ") Стрихнин- по- подхожда за дамскo орУжие или малък пистолет.
        Makсим- тейкото, ловецът, градският шериф.

Коментар

• Червената Шапчица, като тръгвала на път за баба си, получила просветление, че никакви рационални аргументи не биха накарали вълка да не я яде и предвидливо скрила в кошничката, между червилото и буркана с мед, една картечница МАКСИМ !!!
          tnm

Коментар

• Червената шапчица - разказана от различни автори
            http://www.limpa.bg/blog/46947/

O'Xенри

Червената шапчица се разтрепери. Тя беше сама. Тя беше сама, като палачинка между звездите, като гладиатор сред фармацевти, като сомнамбул в печка, като бастун в пустиня....

Джек Лондон

Ала тя беше достойна дъщеря на своята раса, в жилите й течеше силната кръв на белите покоиртели на света. Затова, без да й мигне окото, тя се нахвърли върху вълка, нанесе му един съкрушителен удар и го подкрепи с класически ъперкът.

Вълкът страхливо побягна. Тя идеше след него със своята очарователна женска усмивка.

Йордан Радичков

- Ще седна и ще го убия този вълк, драги ми господине. Да не ми е името Спиридон, ако не го убия.

- Ще го убие! - говореха ловците. - Лани сума вълци дойдоха от Турно Мъгурели и от други места. Имаше и да убиваш, и да гониш, и пак да останат. А тоя взе, че ги уби всичките. А

вълците от своя страна взеха, че умряха.

А вълкът беше седнал и шиеше на една шевна машина "Сингер", има такива машини, та като го види ловецът да си рече: "Брей, то не било вълк, мамка му вълча, а баба Спиридоница". Да рече тъй и да си иде

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
              Некво разделение насаждаш.
              Маймуне са пълноправни революционери

Добрутру!
              Като си прав – прав си !!!

http://vbox7.com/play:e4a4f760d2
              tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение

Добрутру!
                Дискриминация по еволюционен признак
                Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                  Добро утро tnm
                  Добро утро хора и МАМУНЕ

Пак пъстърва.

Добрутру!

Коментар

Добро утро tnm
                    Добро утро хора и МАМУНЕ

Пак пъстърва.

Печена на керемида

П.П.
                    Добро утро, Мечо!
                    Добро утро, тайфата!
                    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                    Мечо

Коментар

• Добро утро tnm
                      Добро утро хора и МАМУНЕ

Пак пъстърва.
                      tnm

Коментар

• ДОБРО УТРО ЛЪВОВЕЖ И ЛЪВИЦИ- УСПЕШЕН ДЕН

Коментар

• Живеем у пост постмодерни времена, неколко пъти пост, щом като инжинерите, измислиле Дудуков, ни сметат за толко алтави, че да им се връжем и тоа път. Обидно е даже да си го помислим за какви ни имат. Дудуков е подигравката на кукловодите, тейното откровено унизително отношение, тейният размазващ жест. Подложени сме на тая гавра, за да осъзнаем абсурда на епохата, за да ни се присмеят открито и без всекакъв срам и свян.
                          http://offnews.bg/index.php/271353/n...abisat-barekov

Коментар

• Абе, тези революции ги вдигаме у форума поне от 2 г. Така ми се чини.

Коментар

Айде и тоз избяга. Ми революцията нема да има кой да дигне, ако сички си фанеме дърмите !!!
                              Хладилника победи оборотите. Ще викам за вас от там.
                              Простак съм Азъ - Непобедим !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от KMETA Разгледай мнение
                                Зимата свърши. След два дена е лято. Ще ви пиша от там някъде....
                                И ти ли отплаваш бре???
                                Еиййй, устайхте ни с Мечо сами да вдигаме революциите
                                Таман, кат стане напечено..... и той ще отплава

Коментар

Working...
                                X