If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят
МАМУН, право казва мадамата. И на изискан стил. Аз предпочитам да псувам, което е все същото. Думите нямат значение.
Ето и нещо префърцунено от мене. Да не си мислиш, че съм простак. От друг форум де, но аз съм го писал.
"Човек се ражда нарушител. Свободата е същността на съществуването. Свободата е нарушение, грешка, самостоятелност. Постепенно с израстването, човек започва да търси модели. Да подражава. Така е по лесно. Няма нужда да се мисли. Няма нужда да бъдеш себе си. Да бъдеш себе си е страшно. Не е за слаби хора. Слабите хора отказват да мислят самостоятелно. По голямата част от хората са слаби. Те изживяват живота си във фазата на подражанието. На подчинението. На логичното мислене. Само най силните успяват да съберат смелост да се вгледат в себе си и да се опитат да се разберат и да се приемат. Само най силните разбират, че да мислиш означава да чувстваш и да искаш. И да не искаш също. Само най силните разбират, че са едновременно и безсмъртни богове и мухи еднодневки. Не, че е трудно да се разбере. Просто по слабите се плашат и отказват да мислят."
Интересен текст, който ме накара да прехвърля важните събития в живота си на 2 на 3.
Почнах и да пиша и да ги изкарам тук наяве, от момента в който не ти станах колега .... Но се спрях
МАМУН, право казва мадамата. И на изискан стил. Аз предпочитам да псувам, което е все същото. Думите нямат значение.
Ето и нещо префърцунено от мене. Да не си мислиш, че съм простак. От друг форум де, но аз съм го писал.
"Човек се ражда нарушител. Свободата е същността на съществуването. Свободата е нарушение, грешка, самостоятелност. Постепенно с израстването, човек започва да търси модели. Да подражава. Така е по лесно. Няма нужда да се мисли. Няма нужда да бъдеш себе си. Да бъдеш себе си е страшно. Не е за слаби хора. Слабите хора отказват да мислят самостоятелно. По голямата част от хората са слаби. Те изживяват живота си във фазата на подражанието. На подчинението. На логичното мислене. Само най силните успяват да съберат смелост да се вгледат в себе си и да се опитат да се разберат и да се приемат. Само най силните разбират, че да мислиш означава да чувстваш и да искаш. И да не искаш също. Само най силните разбират, че са едновременно и безсмъртни богове и мухи еднодневки. Не, че е трудно да се разбере. Просто по слабите се плашат и отказват да мислят."
Това ще го пробвам утре. Имам едно чувалче с пиперки и едно с камбита, които трябва да ги изяждаме.
Обаче понеже ме мързи да пържа отделно карфиола ще го сложа с лука и моркова заедно в началото и след това по горния план.
Ха наздраве!
Спретна ли гозбата за малките канибали? Рекламации ...?
П.П. Утре Ламята се прибира и още не съм го мислил к'во ще му спрятам, че няма нищо.
Да'е ... 4 пъти до Варна, фруфесори, не знам си ко - ся вися и 3 дена в клиника - накрая да му кажат, че е здрав. Имал лек гастрит и затова хемоглобина му падал леко, а па в същото време има излишък на Б12 - демек той би трябвало да го вдига, ама греда.
Та, ся през системи венозно му биха 1 компот и качил 6-8 нагоре хемоглобина - вече 128.
Да'е .. изпотрошихме една камара пари за глупости. Ся Ламята ще се прибере и след 2 дена ще почне пак да се чуди кое не му е добре.
После що раздавам жълти картони в движение да'е ...
.... ама не напуска тежката си и неблагодарна работа
Далаверата е да си регионален координатор на ОП - бюджетът ти е подсигурен отгоре и винаги може да действаш по целесъобразност ....Проблемът обаче е, че не всички се раждат и живеят извън столицата!
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Не ти препоръчвам! През ден се лети до Брюксел без преспиване и веднага обратно,поради тежката евро-оскъдица. Време за семейството,йок - за любовник също тоже че дори и по-зле! ....Инфото ми е,да кажем че е от извора!
Винаги съм се чудила на някои хора, които се захващат с дадена работа, без да имат физическите и психически възможности да я вършат
П.П. И аз познавам едно изворче, което непрекъснато хленчи, ама не напуска тежката си и неблагодарна работа
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Не ти препоръчвам! През ден се лети до Брюксел без преспиване и веднага обратно,поради тежката евро-оскъдица. Време за семейството,йок - за любовник също тоже че дори и по-зле! ....Инфото ми е,да кажем че е от извора!
Тук не можем да ти помогнем.....( имаше един , но замина зад океана.)
Търси си го по други форуми...
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар