IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
    Не мой да се пуашиш !!! Пътува към теб със Спиди ГОНЗАЛЕС. Считай го твое !!!
    Като небето и звездите ли?

Сори че ви се намесвам в личните отношения, ама ви чувствам мои хора и знам че няма ми се разсърдите

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
      Ако днес не си се изръсил със 74 милки, единият от посетителите ще влезе и ще си изтрие всичките мнения
      Не мой да се пуашиш !!! Пътува към теб със Спиди ГОНЗАЛЕС. Считай го твое !!!
      Баба ме научи на много неща.
      tnm

Коментар

Не е лично отношение, но аз не споделям възгледите ти. Проблема според мен не е в кадърността и бачкането, а в желанието за борба и борбата. Съзнанието определя битието. Борбата прави храната.

Иначе за статиите, поздравления и завист !!! Моя сайт я са го посетили 20 човека на кръст я не. Даже не съм и гледал.
        Ако днес не си се изръсил със 74 милки, единият от посетителите ще влезе и ще си изтрие всичките мнения
        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
        Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
          Мечка, чети си

----------------------------------------------

23.04.2010 - Сбогом, България?

http://marandi.blog.bg/biznes/2010/0...lgariia.533630

Цитат:

"Затова и няма да се учудя, ако в близките 15-20 години дали пак няма да посрещаме поредните “освободители”/“поробители”, на които народът да се радва? Тези процеси са се повтаряли многократно в Историята и то не само на България. Затова се появяват и вицовете от типа коя страна да нападнем, та белким ни пороби, но политиците едва ли осъзнават защо “електоратът” си ги разказва? Ако се запазят тези темпове на геноцид и прокуждане на човешкия фактор в странство се страхувам, че след 20 години България ще изглежда като лунен пейзаж, населен с необразовани примати и солидна полиция, която да брани управляващите от “народната” любов. Поне за момента посоката е тази и данните го доказват."

---------------------------------------------

П.П. Статията/анализът е посещавана над 650к пъти - та, не ми е за твоя клик, но може има какво да научиш как изглеждате/се виждате "отстрани" още в далечната 2010 година и накъде сте тръгнали.

650к = 650 хил.

Поздрави!
          Не е лично отношение, но аз не споделям възгледите ти. Проблема според мен не е в кадърността и бачкането, а в желанието за борба и борбата. Съзнанието определя битието. Борбата прави храната.

Иначе за статиите, поздравления и завист !!! Моя сайт я са го посетили 20 човека на кръст я не. Даже не съм и гледал.
          Last edited by mechobikov; 14.11.2013, 15:25.
          tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнение
            Всички са втренчени в това какво изразява жената и какви са и мислите,в което няма нищо лошо,естествено.
            Но какво ли е в главата на полицаят(в случаят е полицай),та нали и неговите деца са българчета,та нали и той е за едното парче хляб там ....вихърът от противопоставящи се мисли дали не го раздира отвътре
            Бил съм на негово място '97,със същите задължения,но не под пагона на полицай,и съвсем отговорно казвам,че никак не е лесно да изпаднеш в подобна ситуация.
            Кофти е да се настройва народа срещу народа,не там е проблема ...
            Не се ловете на въдицата!

От '97 не поглеждам политика,а наблягам на взаимоотношенията м/у хората

Успех
            Момичето е дете. Ученичка. Благодари на полицая, чиито рамена е хванала и го предупреждава да се пази. Полицаят е спасил някои младежи от побой. Отговорил на момичето, че всичко е наред.

Това по думите на момичето от снимката.
            tnm

Коментар

• Мечка, чети си

----------------------------------------------

23.04.2010 - Сбогом, България?

http://marandi.blog.bg/biznes/2010/0...lgariia.533630

Цитат:

"Затова и няма да се учудя, ако в близките 15-20 години дали пак няма да посрещаме поредните “освободители”/“поробители”, на които народът да се радва? Тези процеси са се повтаряли многократно в Историята и то не само на България. Затова се появяват и вицовете от типа коя страна да нападнем, та белким ни пороби, но политиците едва ли осъзнават защо “електоратът” си ги разказва? Ако се запазят тези темпове на геноцид и прокуждане на човешкия фактор в странство се страхувам, че след 20 години България ще изглежда като лунен пейзаж, населен с необразовани примати и солидна полиция, която да брани управляващите от “народната” любов. Поне за момента посоката е тази и данните го доказват."

---------------------------------------------

П.П. Статията/анализът е посещавана над 650к пъти - та, не ми е за твоя клик, но може има какво да научиш как изглеждате/се виждате "отстрани" още в далечната 2010 година и накъде сте тръгнали.

650к = 650 хил.

Поздрави!

Коментар

• Всички са втренчени в това какво изразява жената и какви са и мислите,в което няма нищо лошо,естествено.
                Но какво ли е в главата на полицаят(в случаят е полицай),та нали и неговите деца са българчета,та нали и той е за едното парче хляб там ....вихърът от противопоставящи се мисли дали не го раздира отвътре
                Бил съм на негово място '97,със същите задължения,но не под пагона на полицай,и съвсем отговорно казвам,че никак не е лесно да изпаднеш в подобна ситуация.
                Кофти е да се настройва народа срещу народа,не там е проблема ...
                Не се ловете на въдицата!

От '97 не поглеждам политика,а наблягам на взаимоотношенията м/у хората

Успех
                Страхът трудно се преодолява само със знания

Коментар

• Не бийте децата на България.
                  Не бийте бъдещето ваше.
                  Нима сърцата ви не спират да туптят,
                  когато крясъците им в ушите ви ехтят

Не виждате ли тез деца,
                  се борят за каузичка една.
                  Да има нейде там морал,
                  където кой ли не е крал.

Не виждате ли в този свят,
                  на лицемерие и див разврат.
                  Малцина са с чистото сърце,
                  което носи всеки от дете.

Недей пазете тез, които ни окрадоха.
                  Недей пазете тез, които ни продадоха.
                  Не бийте децата на България.
                  Не бийте бъдещето ваше.
                  tnm

Коментар

Добро утро tnm
                    Добро утро антикомунисти

Яяя, дай пример ако обичаш за гледна точка, която не е субективна.

Освен гледната точка на Ллокомотифф разбира се.
                    Нали знаеш, че мразя да давам.
                    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от petrova77 Разгледай мнение
                      В модерния свят дали има място за сантименти, като "обърната" чашка кафе?
                      http://gledanenakafe.com/
                      Аз съм свързана повече с вярванията и обичаите на древния свят

П.П. Не съм отваряла линка от подписа.
                      Мечо

Коментар

Вал, всичко в този живот е относително от субективна гледна точка
                        В модерния свят дали има място за сантименти, като "обърната" чашка кафе?
                        http://gledanenakafe.com/

Коментар

• Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнение
                          И напред!

Напред, напред, без лабаво

Ще дойде и нашата, Мечо.

Ний не сме вече рая покорна.
                          Свърши тая. Свърши!

Гответе се вие, останалите покорни робове, за по-сериозни изпитания.
                          КОГАТО СИ ГОТОВ ДА ПОЛЕТИШ

О, само който дръзне да се бори,
                          ще има този шанс – да победи.
                          Не са далечни сините простори,
                          когато си готов да полетиш.

Тогава всяка пречка е дразнител.
                          Да я надмогнеш – дълг неотменим.
                          Роденият да бъде победител
                          и пречките използва за трамплин.

И даже ад пред теб да се отвори,
                          вдигни очи и светлината виж!
                          Не са далечни сините простори,
                          когато си готов да полетиш!

РУМЕН ЧЕНКОВ
                          tnm

Коментар

Добро утро tnm
                            Добро утро антикомунисти

За мен - субективната гледна точка със счупения зъб на лъва, който "чупел" окови - е показателна.

За определени хора може и да чупи зъбите си, а те да го възприемат, като че лъвът се опитва за ги "освободи", докато те, самите - вдигайки лозунги - избутват другите напред с указанието от миналото: "Дайте - да дадем!"

Така де, лъвът има да "чупи" окови заради нас, само дето няма кой точно да МУ дефинира /на "лъва"/ - понятието "окови", именно, защото субективизмът е заседнал /понякога - за добро/ - във всички нас: за едни - счупените окови са начало на нови НАДЕЖДИ, за други - НЕсчупените "окови" са възможност да съхранят милионите си, "спечелени" по честен път - от самоинициатива и къртовска работа...

... трета група /най-многобройната/ - мисли как да свърже двата края, защото има усещане, че - когато се сменят новоизлюпените водачи по върховете, нещата - в мизерията им - ще си останат същите /ако не стане дори и по-зле/...

Т.е. - субективната гледна точка няма как да се разглежда като обективна, освен от позициите на самият субект...

Хайде - успехи, а аз отивам до едни институции, за да видя, дали най-после ще скъсам "оковите", или ще счупя и другият зъб..., май само дентистите имат ОБЕКТИВНО полза от разните "револУции"...

Неангажиращо мнение, моля!
                            If something inspires you, follow it! Henry Ford

Коментар

Вал, всичко в този живот е относително от субективна гледна точка
                              Добро утро tnm
                              Добро утро антикомунисти

tnm

Коментар

• Добро утро на всички,

Днес ще има пак революции, ядене, пиене, спорт, кавги, проклинания, дъжд, слънце, вятър, малки които се катерят като маймуни по тати (все още за най-малката е приемливо, ама и по-голямата продължава да опитва)...

Та нищо ново под слънцето
                                Само дето днес е вече четвъртък, баирът е превален, спускаме се надолу по надолнището, което е до към 2200 в неделя. После пак баир нагоре.

Коментар

Working...
                                X