IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
    Добрутро! Аз съм решил да спазвам стриктно деполитизирането у Вабриката. За това, Събота ще е работен
    Май имаш желание да те уважат като шеф и в петък и в събота.!?

П.П. Надявам се спазваш КТ по отношение на заплащането в неработни дни
    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
      Субективно!!!

Добро утро!

И все пак успешен работен ден и за тези за които е последен и за тези, за които не е последен от седмицата!
      Добрутро! Аз съм решил да спазвам стриктно деполитизирането у Вабриката. За това, Събота ще е работен

Коментар

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
        Субективно!!!

Добро утро!

И все пак успешен работен ден и за тези за които е последен и за тези, за които не е последен от седмицата!
        Добре, нека е успешен и за тези, които не работят!
        Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
          Добро утро, Мечо!
          Добро утро, тайфата!

Успешен последен работен ден от седмицата!
          Субективно!!!

Добро утро!

Коментар

• Добро утро, Мечо!
            Добро утро, тайфата!

Вървя днес по пътя, дъждът лекичко ръси фини капчици по дрехите и косата ми, а около мен хладната утринна мъгла започва да се разсейва. Тихо е. Птичият хор вече го няма, а потокът от коли все още не е тръгнал. Идеално време човек да остане сам с мислите си...
            После чувам звънна на камбаната на едната църква, след това на другата, оглеждам и виждам, че унесена в мислите си съм забавила крачка и закъснявам за дневната доза кафе

Успешен последен работен ден от седмицата!
            Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от vmаnkov Разгледай мнение
              Ще победим, Мечо!
              Добро утро tnm
              Добро утро антикомунисти

Това е истината !!!
              Баба ме научи на много неща.
              tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                Радвам се, че си пак с нас. Честита революция !!! Лъвът ПАК скъса синджиря !!!

Са ше ме карат тъпите еврейчета да ги заобикалям.

Е, добре, ето мечката, която тези еврейчета-нехора искаха да не мога да пусна:

Ще победим, Мечо!
                Last edited by vmаnkov; 14.11.2013, 20:56.
                Свободен във виелицата.
                http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                  А бе, не си падам много по мексиканци, да ти кажа честно.
                  Освен ако не си ми поръчал и някое серенада
                  Песента на бунтовниците на Панчо Виля !!!

http://www.youtube.com/watch?v=u0nQMgaJibc
                  tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
                    Като небето и звездите ли?

Сори че ви се намесвам в личните отношения, ама ви чувствам мои хора и знам че няма ми се разсърдите
                    Нещо такова
                    Мечо

Коментар

Не мой да се пуашиш !!! Пътува към теб със Спиди ГОНЗАЛЕС. Считай го твое !!!
                      А бе, не си падам много по мексиканци, да ти кажа честно.
                      Освен ако не си ми поръчал и някоя серенада
                      Last edited by tnm; 14.11.2013, 18:14.
                      Мечо

Коментар

• В $ са за щатите и са в твоя диапазон 10-12К. за лодки от 45м. нагоре до 60м, а за Европа може и в евро на тези нива ,както се договориш , но за барото има и много допълнителни възможности за бонуси ! -говоря за яхтите със стаф от ~10~15 и американците са за предпочитане като дисциплина и стил на поддръжка .

Коментар

И двамата сте прави !!!
                          ОК!

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                            Морските, я да ме светнете, щот днес поспорихме. Аз казвам, че капитаните се котират на мин. 10-12 000 долара на месец в момента. Другия дума 5000-6000. Кой е прав ако не е някаква голяма тайна
                            И двамата сте прави !!!
                            tnm

Коментар

• Морските, я да ме светнете, щот днес поспорихме. Аз казвам, че капитаните се котират на мин. 10-12 000 долара на месец в момента. Другия дума 5000-6000. Кой е прав ако не е някаква голяма тайна

Коментар

Не е лично отношение, но аз не споделям възгледите ти. Проблема според мен не е в кадърността и бачкането, а в желанието за борба и борбата. Съзнанието определя битието. Борбата прави храната.

Иначе за статиите, поздравления и завист !!! Моя сайт я са го посетили 20 човека на кръст я не. Даже не съм и гледал.
                                Мечка,

никога и никъде не съм споделял моето мнение. Всичко е на база к'во пише в Историята и книжките, откакто чилячеството е взело да търгува още с миди и рапани и сол.

П.П. Дали мен ме кефи к'во става също никога и никъде не казвам, щот' сте на 1 ритник оправяне.

Ма, не е 'убаво да завиждаш - Русото па е толкоз уморено вече, че искам да се пенця - ма никой дръвник не иска да се научи как се правят подобен брой посещения?

Ще дам щафетата с удоволствие - повярвай ми. Много съм уморен вече да'е ... - ако ми завиждаш за умората и безсъниците - веднага съм готов да се трампим.

Честна пионерска!

Ха, наздраве!

Коментар

Working...
                                X