IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Сега те схванах. Аутизмът- стреса преживян от родителите. Някакви подобни релации имаше и за 11 септември 2001.

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
      Преди години, ми правеше впечатление, че синдром на Даун е доста видим сред англосаксонците. Тук не се срещаше на ежедневно ниво.
      Ааа , ама аутизъм е в Испания и какво общо имат 2-те - т'ва не мога разбера.

П.П. Едните синя кръв преливали дет' си плющяли козите и майките - па, другите - лашкали страната си през няма 10 години от Монархия, Фашизъм, военна диктатура ( Франко ) и ся пак монархия, през Република.

Ей, оттам е аутизма - не може едно дете да го побъркаш него и родителите му. Трябва да имаш визия цялостна и кротко и с лИбоФф .. да я вкарваш на 'орицата, а не като анал кекс - рязко, кат' аматьор.

Ма, БГ-стан сте на път да ги задминете кат' гледам и предупреждавах. Ще се наводните с такива деца - кой ще ги гледа после? Държавата ....? Оо ... да, данъците - забравих.

Карайте Ферари-то бавно и ( на втора ) и с мерак - само да прави връм-връм ...

Нищо общо да'е ... ся ви гледам как се самоизбивате от акъл

Ха, наздраве!
      Last edited by marandi; 29.11.2013, 22:27.

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
        Добре че не каза "да свършваме"

Сега за последно, но сериозно: а има ли инфо за някакво успешно лечение пустия му аутизъм!?
        Не съм чувала за такова лечение.
        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
        Мечо

Коментар

• Преди години, ми правеше впечатление, че синдром на Даун е доста видим сред англосаксонците. Тук не се срещаше на ежедневно ниво.

Коментар

Айде, да спираме,
            Истината е, че има ръст на диагнозата аутизъм и то сред деца на високоинтелигентни родители.
            Т'ва ми прозвуча все едно да си говорим - вагина*лния кекс или анал*ия е по-готин.

Нали все си е Кекс - да е ... и 'орицата си го денсят всеки ден?!

П.П. Пита ме за синтром на Даун отговорих - после сгега на друго - как да'е ... - спираме.
            Last edited by marandi; 29.11.2013, 22:19.

Коментар

Сега за последно, но сериозно: а има ли инфо за някакво успешно лечение пустия му аутизъм!?
              Май чрез диета . Зависи от кой спектър е аутизмът.

Коментар

Айде, да спираме,
                Истината е, че има ръст на диагнозата аутизъм и то сред деца на високоинтелигентни родители.

Коментар

• Айде, да спираме,

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                    Опаа ....,

аз ли я отварям темата, че някой ръга синдром на Даун и аутизъм за едно и също?

П.П. Ай, който го интересува да върти по унивеситетски болници и те ще го насочат, че няма нищо общо между двете.

Ма, сме чели в гугъл и така.

В 22 часа да притеснявам хора и те веднага да притесняват други хора - ама, ай малко .... възпитание поне.

За некъв форим няма се юрна определено.
                    Ако продължаваш да се отнасяш с такова пренебрежение към форума, няма да ти кажа "Наздраве!"
                    Мечо

Коментар

Нищо не ръгам,
                      Знам, чисто статистически, как се разпределя това заболяване- Синдром на Даун, по възраст, нациналност, раса. Ти ги сложи заедно.
                      Моля??!?!?!?!?

Аз ..............?

П.П. Писах на колегите, че ще се наводните със синдром на Даун и аутисти!!!

Ти МАТЕМАТИКА учила ли си? ( какво значи знак за СЪБИРАНЕ ).

Ся ще ти обясня семпло - знак "И" = знак "+"

Що не се ограмотиш малко и после да НЕ чета простотии??

Коментар

• Мен ако питате, да се върнем на юридическите лица, че тази тема мноууу тежка

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                          Опаа ....,

аз ли я отварям, че някой ръга синдром на Даун и аутизъм за едно и също?

П.П. Ай, то дай върти по унивеситетски болници и те ще го насочат, че няма нищо общо.

В 22 часа да притеснявам хора и те веднага да притесняват хора - ама, ай малко .... възпитание поне.

Казах - мога и толкоз - хихи
                          Нищо не ръгам,
                          Знам, чисто статистически, как се разпределя това заболяване- Синдром на Даун, по възраст, нациналност, раса. Ти ги сложи заедно.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                            Ще въртиш! Да не си отварял темата.

П.П. Станахме четирима
                            Опаа ....,

аз ли я отварям темата, че някой ръга синдром на Даун и аутизъм за едно и също?

П.П. Ай, който го интересува да върти по унивеситетски болници и те ще го насочат, че няма нищо общо между двете.

В 22 часа да притеснявам хора и те веднага да притесняват други хора - ама, ай малко .... възпитание поне.

За некъв форим няма се юрна определено.
                            Last edited by marandi; 29.11.2013, 21:55.

Коментар

Ама и авторитета му ще спадне

Чакай, той май ненавиждаше авторитетите
                              Сега ще тръгне да издирва къде е 4i40
                              Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                                Ще въртиш! Да не си отварял темата.

П.П. Станахме четирима
                                Стига пък и ти! Няма да притеснява 'ората по нощите заради приумиците на 3-ма, айде 4 натрапника...

Коментар

Working...
                                X