If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Предполагам, че въпросът /с подвъпрос/ - е нясочен към Чичата...
Защо мисля така? Както се казва - благородно му завиждам, защото Лелята по-долу пише за него: [QUOTE]Посещавам Кръчмата, за да съм близо до страхотен приятел и Човек, който от време на време има съмнения , че е такъв. Е, околните се стараят да внушават подобни мисли, по някакви си техни причини и усмотрения, ама що той им се връзва, остава загадка за мен.
Не е нужно да си част от някаква общност, за да имаш приятел . Трябва ти единствено неговото доверие, разбиране и любов и това е напълно достатъчно . Не е нужен целият свят, само един човек, понякога може да ти даде вселена . И няма като как всички да се харесват. Не е човешко! И най - вече, не е нужно!
Така де: "благородно" е! "Страхотен приятел и Човек!" - ама - с главно "Ч" /без малко да го напиша с главно "Ц"!/... ))
... по същество, аз мислех да бъркам яЙцата, ама така напазаруВаХ, че до яЙцата едва ли ще стигна... Онзи ден ДигАх наздравица с Виски, ама що? Както добре знае един форумен летописец /ТНМ/ - аС си падам по узото...
Защо пък да не се отнася до теб. Я се стегни! Дръж се на интимно положение. Скъси дистанцията.... с некоя бивша градска. Докато ти свали скалпа.
Наздраве, Вълчо! Гагата не мога да я понасям, но заради теб ще си я пусна, та да учудя и жената
И аз не съм фен на дамата.
Наздраве, хаджи!
П.П. Днес се чух по телефона с двамата си най-добри приятели. Обикновено ги редувам по един на ден, но днес някак се засякоха - през два часа.
Единият го свързвам с бутилка ром, а другият с тази песен: https://www.youtube.com/watch?v=JA6id4--BDg
Защо мисля така? Както се казва - благородно му завиждам, защото Лелята по-долу пише за него:
Посещавам Кръчмата, за да съм близо до страхотен приятел и Човек, който от време на време има съмнения , че е такъв. Е, околните се стараят да внушават подобни мисли, по някакви си техни причини и усмотрения, ама що той им се връзва, остава загадка за мен.
Не е нужно да си част от някаква общност, за да имаш приятел . Трябва ти единствено неговото доверие, разбиране и любов и това е напълно достатъчно . Не е нужен целият свят, само един човек, понякога може да ти даде вселена . И няма като как всички да се харесват. Не е човешко! И най - вече, не е нужно!
Какво става с тоя форум??? Съвсем го прецакаХА... Пишех - и изведнъж - хоп - наполовина ми тръгна поста...
... та, аз - по много интересни /за мен/ - причини - си падам по узото...
Ииии, понеже онзи ден бях свършил гръЧкото - та малко на Виски бях... /е, не заспах - както моята събеседничка/...
Все пак днес си взех една "Паралия" /узо/ - и се сетих на Паралия Катерини /дано го произнасям правилно/..., а там - какъв жар беше!!! Спокойствие, топло море..., мммм, горещ пясък и разните му екстри...
... и интересно /за мен!/ - минавам край вила, наречена ANAIS..., пък тогавабях срещал подобен ник...
...точно както сега Чичо среща никът Леля /нещо подобно...
Е, лошо няма: хората се срещат и после бъркат: яйца, саламчета и други неща, които са си харесАли...
Защо мисля така? Както се казва - благородно му завиждам, защото Лелята по-долу пише за него: [QUOTE]Посещавам Кръчмата, за да съм близо до страхотен приятел и Човек, който от време на време има съмнения , че е такъв. Е, околните се стараят да внушават подобни мисли, по някакви си техни причини и усмотрения, ама що той им се връзва, остава загадка за мен.
Така де: "благородно" е! "Страхотен приятел и Човек!" - ама - с главно "Ч" /без малко да го напиша с главно "Ц"!/... ))
... по същество, аз мислех да бъркам яЙцата, ама така напазаруВаХ, че до яЙцата едва ли ще стигна... Онзи ден ДигАх наздравица с Виски, ама що? Както добре знае един форумен летописец /ТНМ/ - аС си падам по узото...
Какво става с тоя форум??? Съвсем го прецакаХА... Пишех - и изведнъж - хоп - наполовина ми тръгна поста...
... та, аз - по много интересни /за мен/ - причини - си падам по узото...
Ииии, понеже онзи ден бях свършил гръЧкото - та малко на Виски бях... /е, не заспах - както моята събеседничка/...
Все пак днес си взех една "Паралия" /узо/ - и се сетих на Паралия Катерини /дано го произнасям правилно/..., а там - какъв жар беше!!! Спокойствие, топло море..., мммм, горещ пясък и разните му екстри...
... и интересно /за мен!/ - минавам край вила, наречена ANAIS..., пък тогавабях срещал подобен ник...
...точно както сега Чичо среща никът Леля /нещо подобно...
Е, лошо няма: хората се срещат и после бъркат: яйца, саламчета и други неща, които са си харесАли...
Не е нужно да си част от някаква общност, за да имаш приятел . Трябва ти единствено неговото доверие, разбиране и любов и това е напълно достатъчно . Не е нужен целият свят, само един човек, понякога може да ти даде вселена . И няма като как всички да се харесват. Не е човешко! И най - вече, не е нужно! [QUOTE]
Коментар