IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
    Съжалявам за възникналата полемика по мой адрес, но ще уточня някои неща, за да намаля двусмислието в писанията ми...
    Позволих си да пиша за лични неща, само за да разбудя темата от летаргичното ѝ състояние. Това е някакъв мой мазохистичен манталитет...
    Бъзикам се със себе си, жана си и даже от време на време с дечкото...Има една подробност...Не позволявам на никой друг това отношение...

Ако четях писанията на зарко докрай , щях да забележа обидната нотка в излиянието му...
    Като се замисля, пише като литературен критик от соца, при рецензия на еротичен роман.... . Иска му се да напише нещо, но дребната душичка си пази ляба.... Точка, и повече с тази особа нямам време за губене...

Още два кратки абзаца за жените до мен :
    Какво е обич - да сънуваш жената до която спиш. Сънувам я !
    За детето - преди 4-5 години си позволих да я разплача..... Зарекох се - ако още веднъж засегна детето си и видя сълзи в очите ѝ пречинени от мен, ще си резна малкия пръст !

пп Отново се извинявам за "искрено и лично", но имам и едно леко оправдание - все пак бях отчаян от болежките, а всеки истински мъж се нас....депресира като види бяла престилка.
    Слава Богу, дофтурите ме отлагат с 2-3 години и днес съм на 30 гр .....

Наздраве !

пп Извинявам се на Lelq и tnm за това, че им намесиха имената с моята особа. Сега ще трябва да обесняват през сълзи, че всичко е като в детската градина....Като си помисля, че Лелчето ще трябва да дели бутилката на две, а Тянка да се хваща за мотиката, ми се къса сърцето....Даже се извинявам, че Тянка си е загубила времето да пише тоз ферман....Малиййй, добре, че си паметлива а не злопаметна....
    Извинявам се и на Тарантул, че не му налях 50 гр от моята 25г ракия и пържолата не се показваше с 4-5 см извън чинията ...
    Какво не си ми налял? 50 гр от твойта 25=грамка? Ти да не си факир, бе? А ако си, ела да ни удвояваш пиенето ежеминутно.Не ми се смята сега прогресията, но бая алкохол ще изработим с теб.
    Колкото до това, че сънуваш жена си докато кротко спи до теб, то вероятно я сънуваш в кошмари, в които съм те докладвал за залитания и налитания, та тя с големите шивашки ножици кълца там доле, де ти виси нещо безполезно. Наздраве за висулките!

Коментар

Съжалявам за възникналата полемика по мой адрес, но ще уточня някои неща, за да намаля двусмислието в писанията ми...
      Позволих си да пиша за лични неща, само за да разбудя темата от летаргичното ѝ състояние. Това е някакъв мой мазохистичен манталитет...
      Бъзикам се със себе си, жана си и даже от време на време с дечкото...Има една подробност...Не позволявам на никой друг това отношение...

Ако четях писанията на зарко докрай , щях да забележа обидната нотка в излиянието му...
      Като се замисля, пише като литературен критик от соца, при рецензия на еротичен роман.... . Иска му се да напише нещо, но дребната душичка си пази ляба.... Точка, и повече с тази особа нямам време за губене...

За детето - преди 4-5 години си позволих да я разплача..... Зарекох се - ако още веднъж засегна детето си и видя сълзи в очите ѝ пречинени от мен, ще си резна малкия пръст !

пп Отново се извинявам за "искрено и лично", но имам и едно леко оправдание - все пак бях отчаян от болежките, а всеки истински мъж се нас....депресира като види бяла престилка.

Наздраве !

пп Извинявам се на Lelq и tnm за това, че им намесиха имената с моята особа. Сега ще трябва да обесняват през сълзи, че всичко е като в детската градина....Като си помисля, че Лелчето ще трябва да дели бутилката на две, а Тянка да се хваща за мотиката, ми се къса сърцето....Даже се извинявам, че Тянка си е загубила времето да пише тоз ферман....Малиййй, добре, че си паметлива а не злопаметна....
      Извинявам се и на Тарантул, че не му налях 50 гр от моята 25г ракия и пържолата не се показваше с 4-5 см извън чинията ...
      По-скоро съм и паметлива и злопаметна. Но вече не съм толку отмъстителна. Едно изравняване на резултата ми е напълно достатъчно.
      Наздраве!

П.П. Тянка мотика не фаща. Алергия има към земеделските инструменти.
      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
      Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение

На мен вече ми е време за медитация.

Наздраве!
        Преди време Kev ми беше намекнал наместо "мързелувам" да ползвам израза "медитирам". По-изискано звучене имало.
        Наздраве, Lelq!
        Мечо

Коментар

• Лелчето щом така бързо се нави сигурно ще ни остриже яко с покера...
          преци, ти де си видял компютър в кръчма?

Коментар

Наздраве !

Чичо, мнооого отдавна сме те оценили, не те даваме ич даже, немой се кахъри. Ако помниш дори предлагах да заемеш некаква контролна функция за нещо си, забравих за какво беше - (имаше некво виртуално гласуване преди 1001 г., )

Коментар

• Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение

нищо ...още по-добре жулни му две бързи, да затъкнеш гузната съвест ...аз тъй правя ... инак не ме оставя на мира ...съвестта е като жената , върти те на бавен огън ...
              ) да да, две за гузната съвест и утре сабалян - посещение гостилницата на стадион Спартак

Коментар

• Съжалявам за възникналата полемика по мой адрес, но ще уточня някои неща, за да намаля двусмислието в писанията ми...

Наздраве !

Last edited by 4i40; 13.03.2019, 20:49.

Коментар

• И аз ще играя карти! Някой за покер ?
                  Наздраве с бира !

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение

Дилмано дилберо, кажи ми, как се сади пиперо т.е. Не може да жулиш на гладно, трябва да позамезваш, майтапим се, майна. То верно че времето е доста понапреднало но не ми се пие- белички понаправих днес и нямам повод за почерпка
                    нищо ...още по-добре жулни му две бързи, да затъкнеш гузната съвест ...аз тъй правя ... инак не ме оставя на мира ...съвестта е като жената , върти те на бавен огън ...

Коментар

• Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение

Доста погрешно разсъждаваш. Това произлиза от самоувереност, която няма покритие - нека да добавя - в конкретния случай.

Всъщност, самоувереността ти произлиза от подценяването, или - недооценяване възможностите за аналитично мислене на противоположния пол.

Какво имам предвид?

1. Думите на Чичо са недвусмислени: "има ли начин да разнежа поизстинало женско сърце и с какво?"
                      - Кой мъж задава подобен въпрос за съпругата си, до която ще легне след 2-3 часа???
                      - Кой мъж, комуто идва в повече подобна близост няма да знае КАК да разнежи жената, която познава десетилетие /и повече/???
                      - Кой мъж, познаващ дамата до себе си - би искал съвет, толкова деликатно, но с единствената цел: ТЯ, посещаващата и четящата този форум в нета/ - отново да му обърне вниманието си??? Е, жена му - дали знае за неговите "забежки" в тоя форум?

За канарчета ли ни вземаш, ТНМ?

2. Как установи, че дамата /наречена от теб "леля с точилката"/ - била "съвсем различна проба и висок карат"??? Познаваш ли я? Не вярвам! Разликата е в това, че Чичо я познава. И, какво от това? Почват едни съвети..., свят да ти се завие... )) Значи, изрееееждаш това, което смяташ, че теб би те впечатлило... Отделно: тривиалните решения за теб може да се окажат приемливи за други...

Моят коментар: "поизстинало женско сърце" - между мъжете - е сърцето на: гадже, приятелка, позната, подчинена..., но в никакъв случай - на съпругата! Личното ми мнение е, че сърцето не "изстива" така леко. Чичо ползва подобно метафорично изразяване, за да привлече нейното внимание. Истината е тая, че в един момент дамата /НЕсъпруга/ - почва да преориентира част от своя "плам" в различна посока. Чичо приема това като "изстиване" на отношенията, които малко или - повече - са стимул за него..

С няколко думи: подценяваш хората с нереалните си фантазии, оставяш ги объркани, подменяйки смисъла на казваното от тях. Това е призванието на голяма част от дамите: да създават легенди, с което - до определена възраст на децата - са полезни за развитието им.

Лошо е, че с времето - същите те - много от дамите, престават да правят връзката си с реалността. Нещо повече: почват да сравняват мъжът до себе си - с детето и с неговото мислене... Някои от мъжете се примиряват /вероятно в името на спокойствието/.

.............................................

Ще очаквам мнението ти, ако цитираш точно моите изречения - и доводите ти, с които ги опровергаваш. Не успях, не можах, не исках да чета толкова много - не са отговори по същество!

И пак да попитам: за канарчета ли ни вземаш, ТНМ - с тия твои обобщения в стил - госпожата, която говори с авторитет на децата в детската градина? ))
                      Ужасен ужасТ!!! Колко пъти да ти казвам, че кога си разменяш коментари с мен, стилът ти трябва да е по-телеграфен. Товариш ме, бре!! А знаеш колко мразя да имам такива преживявания.

Да премина по същество. Моята самоувереност винаги е с покритие. Базира се информираност, компетентност и богата обща култура. А в конкретния случай на наблюдения и правилни заключения.

Какво имам предвид ..

Преди време 4i40 сподели, че леля го е избъзикала, докато е слушал музика "пусната" от Lelq. Защото е забравил годишнината от сватбата им, която ако не ме лъже паметта е на 27 или 28.02. Годината не е упоменавана у Кръчмата, но вероятно не особено мирното им съвместно съжителство гони 30 лазарника.Та, в тази връзка, питам аз - ти защо реши, че той не може да поиска съвет как да изненада съпругата си!? Такива неща внасят разнообразие в ежедневието и рутината.

На следващият ти въпрос - леля преди време четеше писаниците ни във форума. Сам 4i40 е споделял, как е надничала над рамото му и за негова радост и невероятен късмет е нацелила момента когато в темата за Поколението на 30 + сме си разменяли рецепти за лютеници и сладка. Била е леко удивена, но измамно успокоена. Друго щеше да е, ако беше се сетила да прочете ЛС на субекта

П.П. Бих ти написала точно за каква птица те вземам теб специално, ама си тънкообиден и не смея.

Дамата с точилката е наречена така от самия 4i40 Заплашвала го с точилката, с която прави канелени бисквити, когато искал да ходи болен у Дивото. Не помня температура или кръвно беше вдигнал но аз се впечатлих от сладкарските й умения. И това е една от причините да смятам, че дамата е друга проба и висок карат. Малко са жените, които сами правят сладкиши и тъмен шоколад с портокалови корички, след като тези неща могат да бъдат закупени в близкия магазин.

Друго, което ме навежда на подобни мисли, е че дамата е зодия Скорпион. Преди време се говорехме за мъжките фантазии и 4i40 сподели, че с представителките на тази зодия фантазиите му предават Богу дух. Подобен стрес може да изживее човек, сал когато дамата до него е от съответната зодия /най-вероятно/ Пожела си две - три други зодии /едната със сигурност беше Риби/, но за Скорпиона, дето се води най-сексуалната зодия, фърли кърпата. Самият той е зодия Уфтсъ, а връзката между тези две зодии се брои за най-взривоопасната - получава се нещо като нитроглицерин. Преживяването в такава среда издигнаа дамата в очите ми. /по отношение на зодиите, написаното беше в рамките на шегата/

Всъщност, моят извод се основава на виртуалната същност на 4i40. Тъй като си разменяме отдавна коментари с него, аз съм си създала определено мнение. Няма да бъда многословна, но то е съвсем положително - господинът ми допада. С чувство за хумор, забавен, разсъдлив - няма начин избраната от него жена да не е висока класа. И защото: когато леля чисти банята, 4i40 знае, че не трябва да й се мярка известно време пред очите, изкарва му акъла като му казва да поднесе поздрави на любимата си /имайки предвид вилата в Дивота, ама 4i40 се шашка, докато се усети/, цупенето й когато тръгва за Дивото си заслужава изтърпяването, тъй като след него следва вълнуващо сдобряване... Мога да изреждам още, но смятам да спра до тук.

Колкото до мен - защо се дразниш само от моите съвети!? И други употребители в Кръчмата понаписаха това, онова. Не подменям смисъла на ничии думи - правя си мой прочит и свои тълкувания. Ти си този, който се заплита като пиле в кълчища в пълноводието на повествованието си. Че дори ме обвиняваш в не реални фантазии и подценяване на хората. От сто години водя преговори и сключвам договори - научила съм се никога да не омаловажавам другите участници в събитието.

А от изброените от мен неща в съвета, няма как да се впечатля - по-едрата 1/3-та редовно приготвя нещо през почивните дни. Друга беше причината, точно тях да предложа на 4i40. И това пак се основава на написаното от него - за баницата, която изпекъл и се получила по-добре от тази на леля и съответно тя признала поражението си. Тъй като дамата явно си пада по готвенето, явно ще бъде в състояние да оцени жест му с приготвянето на ястията. Колкото до твоите въображение с не съпругата на 4i40 - скромно ще си замълча.

Относно заядливия тон на коментара ти към мен - все още обмислям последващия си ход Ще проследя обаче с интерес до какво състояние е докарала моята логика твоята психика

П.П. Както казах - ще си замълча на кой представител от пернатото царство те оприличавам.

Наздраве!

Last edited by tnm; 13.03.2019, 19:55.
                      Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение
                        Trakatrak наздраве, може и шах да се играе в кръчмата, ето:

Шах, шах, шах и три власни пешки...
                        Само да не ти върнат отговор "шах може и с компютъра" и ще мирише на компютър, не на шах

Коментар

• Trakatrak наздраве, може и шах да се играе в кръчмата, ето:

мъж се прибира посреднощ. Жена му: - Къде си бил бе, кво си правил, що закъсняваш? - Играхме шах бе, жена. - Ами защо миришеш на ракия? - Че на ШАХ ли да ти мириша???
                          Шах, шах, шах и три власни пешки...
                          Last edited by pepe1234; 13.03.2019, 17:05.

Коментар

• Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение
                            Абе тука съвсем изчтакахте в тая кръчма. Да кажа едно наздраве, че каквито теми се въртят и айрянчета дет се пият вече и на кръчма не мяза... Извадете картите да плющим, салатките да мезим и ракийките за душата. Богове, медитации, триединства, ала бала и душевни терзания... наздаве и един всичкокоз от мен.
                            Слушайте Пепе, игра с карти му е майката. Цакам!

Коментар

Добро утро !
                              Лелче, без капка ревност шъ ти кажа, че започна да прихващаш от Безименния...Започвам леко да се притеснявам от многословието ти...
                              Нооо, поне твоите редове ги чета с удоволствие.

Приятен ден !
                              Наздраве, 4i40!

Коментар

• Добро утро и честит нов ден!

https://m.youtube.com/watch?v=xMP-JqFQ_l4

Коментар

Working...
                                X