IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
    Първоначално изпратено от Trakatrak: Ти не се обаждай кога те уреждам с нещо чуждо..Възползвай се. Очаквам от теб подобен жест. Но понеже все ходиш на обратно, би трябвало ме уредиш с млада градска. Може и селска да е, но младичка.

Изпратено от tnm: Не може младо! Ти и без това си за основен ремонт - остава ти разбутат и ходовата част
    Наздраве за Тодоровците и Тодорите!

Изпратено от мен: Това, - на жените - много им сече фантазията...Нямаше на ум да ми дойде - да сравнявам частите на тялото, които "се движат" напред-назад - с ходова част...

Интересно - тя, ако "ходи на обратно" защо пък да не ѝ се "разбутва ходовата част"? Има логика, ако кажем, че нейната ходова част не се "разбутва", ако се използва по различен начин. Колко по-различно? Например - не напред-назад, а - да кажем: нагоре-надолу..., или пък имат други механизми, за да си пазят онова, което цинично наричат "ходовата част"?

Просто сондирам мнение...

Наздраве на имениците!
    На профилът ми случайно да пише Google!? Искаш ли информация, трябва да си платиш. От мен нищо не се получава даром.
    Наздраве!

Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
    Мечо

Коментар

• Първото и второто конче са хванати в свободен полугалоп, нямащ нищо общо с хода "раванлия". Не заблуждавайте хората.
      Ето какво е ход "раванлия":

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Дубрутру, тнм, и ти да си в добро настроение - аз как си мечтая жената да не е около мен за уикенда, ама нъцки ....

Туй у далечината е Везувий, а кайвето е 'талианско - хубави спомени ми навява, та днес букнах една екскурзия до Малта

Бъди търпелив!

,До 30 години за уикенда - очаквай промяна: две 30-годишни ще са около теб, в едно /две в едно/ - точно в лицето на твоята жена /на 2 х 30 = 60 години/...

Е па - не моЕ ни се угоди на наЗЕ! Все нещо не ни е на таман... /добре е, че и дамите са същите - като наЗЕ/...

Наздраве!

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak: Ти не се обаждай кога те уреждам с нещо чуждо..Възползвай се. Очаквам от теб подобен жест. Но понеже все ходиш на обратно, би трябвало ме уредиш с млада градска. Може и селска да е, но младичка.

Изпратено от tnm: Не може младо! Ти и без това си за основен ремонт - остава ти разбутат и ходовата част
          Наздраве за Тодоровците и Тодорите!

Изпратено от мен: Това, - на жените - много им сече фантазията...Нямаше на ум да ми дойде - да сравнявам частите на тялото, които "се движат" напред-назад - с ходова част...

Интересно - тя, ако "ходи на обратно" защо пък да не ѝ се "разбутва ходовата част"? Има логика, ако кажем, че нейната ходова част не се "разбутва", ако се използва по различен начин. Колко по-различно? Например - не напред-назад, а - да кажем: нагоре-надолу..., или пък имат други механизми, за да си пазят онова, което цинично наричат "ходовата част"?

Просто сондирам мнение...

Наздраве на имениците!

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Ти май си застъпник на задното конче, а? Или си заложила на него? И си го подучила как да спъва по-напредналите. Напълно по габровски, де препъвате полендаците от Севлиево.
            Ако е раванлия, бих яздила първия кон.
            Мечо

Коментар

Ти май си застъпник на задното конче, а? Или си заложила на него? И си го подучила как да спъва по-напредналите. Напълно по габровски, де препъвате полендаците от Севлиево.
              Основната разлика между постоянните обитатели на двата хабитата навремето е била, че едните били индивидуалисти и другите били принудени да се кооперират /земеделската работа се нуждае от сдружаване, докато занаятчийството можеш да си го вършиш сам/. Тази съществена разлика довела и до разни други - да речем, грамотността.

Не знам дали знаеш, но на първите избори след Освобождението почти всичките мъже от моя хабитат гласували, като написвали името на партията, за която държат, а севлиевци пускали в урните зърна от царевица и боб - едното за едната партия, другото да другата - оти не можели да пишат. Което е повод за вече над стогодишни подигравки от автохтонното поселение на моя хабитат
              Наздраве!
              Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Не, това е оптическа измама. От ракурсът на снимката е.

Коментар

Според мен задното конче го препъва и след малко ще се овъргаля в прахта. Така е при надпреварите.
                  Не, това е оптическа измама. От ракурсът на снимката е.
                  Мечо

Коментар

На снимката изглежда, че първият кон бяга в раван /преден ляв и заден ляв крак/. Това е много рядък алюр. Почти не се среща като природна даденост, а в резултат на обучение.
                    Наздраве!
                    Според мен задното конче го препъва и след малко ще се овъргаля в прахта. Така е при надпреварите.

Коментар

• Първоначално изпратено от R1a1 Разгледай мнение

Първото коньче е 4037, второто е 4044.
                      Ма виж как не се вижда третото коньче!
                      Третото конче маджарите го направили на салам, та от него останало само муцунка, прасци с копитца и опашка. Важното е, че все още бегат.

Коментар

И Грую ли има днес имен ден? Наздраве, Груич, жив и здрав! Сега, да минем към деловите въпроси - слагай масата и да го почваме. Сериозен пияч като теб нема се излага, я.
                        На снимката изглежда, че първият кон бяга в раван /преден ляв и заден ляв крак/. Това е много рядък алюр. Почти не се среща като природна даденост, а в резултат на обучение.
                        Наздраве!
                        Мечо

Коментар

Първото коньче е 4037, второто е 4044.
                          Ма виж как не се вижда третото коньче!

Коментар

Той и така се прибира изтощен. Смятам, че не е уместно чак толкова да му товаря графика.
                            Наздраве, Мрънкало!
                            Ти смяташ, Господ разполага. Наздраве, Дрънкалке!

Коментар

Честит имен ден, хаджи! Жив и здрав да си!
                              Наздраве!

П.П. Черпи с някакво хубаво кафе, че аз пия някво инстантно. Понеже по-едрата 1/3-та отговорник по кафе автомата, пък него го фана агролипсата /Чужденеция го позова/, не съм разбрала, че продукта свършил. Мъкааа, сега и до магазина трябва да ходя.
                              И Грую ли има днес имен ден? Наздраве, Груич, жив и здрав! Сега, да минем към деловите въпроси - слагай масата и да го почваме. Сериозен пияч като теб нема се излага, я.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                                Права си, тнм, но май още не съм дорасъл за тази работа, пък и няма кой да гледа чаветата. Може би трябваше по-силен майчински инстинкт да ѝ вкарам, но то това или го имаш, или го нямаш. Ма да не се оплаквам, нали аз съм си я избирал, та си ми е супер
                                Наздраве!
                                Ще трябва да потърпиш още някоя година. По-кльощавата 1/3-та пълноправен член на домочадието от предучилищна на практика се гледаше сам.
                                Наздраве!
                                Мечо

Коментар

Working...
                                X