IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• За съжаление се оказа ,че при кабела и еврото няма крупни стопове под бай-зоните и мафията сега леко се набълбука с къси

Коментар

• Дон Карлос

Кросовете НЕ СЕ ПОДЧИНЯВАТ НА ТЕХНИЧЕСКИ АНАЛИЗ.
      - Мейджърите са същата работа , не са по-добри от кросовете , на кросовете единственото им хубаво нещо е че по време на новини трудно мърдат заради големите обеми при мейджърите.А и нямат конкретен фундамент.
      D.Y.F-091066

Коментар

• Имам задействана добавка на 1.2766 стоп на цялата позиция на 0 -1.2805

Коментар

• naivnik

Точно колкото и мейджърите в това отношение разлика няма и на моменти кроса индикира обръщането , дори може би е най-добрия им индикатор.Разбира се има и такива моменти в които нищо не индикира , често това значи флат - цените се движат в плоскост или реиндж. Ако тех. анализ въобще работи , като цяло нищо не работи -всичко е измислено , цената се влияе от изключително много фактори а анализа винаги има някаква насоченост - т.е. приема някакви фактори за причина а другите ги игнорира , да но в движението на цената те не се игнорират. По принцип е най-добре да се приеме че в движението има стъпка , т.е. цената се движи на фрактали има си правила и съотношения за тях които работят повече от много други теории , важна е и причината за движението и неговия интензитет -сила и така по този начив всичко се смесва и само на моменти има яснота и то за някой който си прави труда да следи и се информира , а от там да се стигне до търговски резултат пък има още толкова , система на търговия , управление на риска и най-важното търпение и желание да се затварят позиции на добра печалба а не на някаква си и щом изкочат на печалба.
          D.Y.F-091066

Коментар

• naivnik

Кросовете НЕ СЕ ПОДЧИНЯВАТ НА ТЕХНИЧЕСКИ АНАЛИЗ.
            Поне не по общоприетия начин. Май и по никакъв.
            При тях е възможна единствено прогноза на базата на прогнозите при
            мейджърите и другите основни двойки с щ. долар. Трудна и доста
            "приблизителна" работа. Но за условно ориентиране става.

Коментар

• В кабела целта е зоната 1.8670-90, вероятно както и в еврото ще го разиграят разходящо от текущите нива, покачване за 1.8570-90 за кабела, съответно 1.2880 за еврото и врътка под днешните дъна преди атаката за 1.8690 кабел 1.2920-40 евро, следва малко по сриозна корекция но нищо повече, засега.

Коментар

• Рано е за купуване на евра все още на краткосрочните графики имаме селл сигнали. Но виж на дневна аз виждам картина за нагоре. Ще изчакам да се дооформят по добре нещата и тогава ще видим.
                А мисля че е рискувано да се влиза в къса от тия нива. Хората които имат къси от нива 1.28и 20 30- да, но иначе ми се струва рисковано.
                Всеки да прецени рисковете сам за себе си

Коментар

• Re: naivnik

Първоначално изпратено от supertrader
                  Мейджърите винаги си доминират , само в някой моменти може кроса да ги бие в движение и в пипсове , обемите не са съпоставими , но това не виждам да има чак такова значение , да му мислят големите ако се случи на някой да направи голям обем в крос , но това е че и тогава не рискува защото не би могъл да мръдне кроса в съотношението му с мейджърите. Изобщо в тази трънка заек няма освен от към суапа. Другата възможност е да се хеджне двата мейджъра с кроса им насреща и да се движиш по салдо с кроса , понеже е бавно и новините не влияят много е по безопасно , но е по-добре да се пробва и да се свикне защото лесно се обърква човек и е хубаво да може да се гледа тежестта на всяка позиция като опция при някои платформи има - колко е гаранционната сума по позицията и по нея може да стане ориентирането е може и да се смята разбира се.
                  Супертрейдър, благодаря за отговора. Тогава възниква логичния въпрос доколко кросовете се подчиняват на технически анализ...?

Коментар

• В момента мога да прибера профит който да ми избие петъшните стопчета но аз посмъртно няма да го направя, то сега ми е паднало всички да видят бай зоната и техната кожа мафиотска тоя път е редно да приберат стоповете надолу първо

Коментар

• Здравейте, мисля че предстои тест на зоната 1.2920-40

Покупка от текущи нива със стоп под 1.2705 и таргет 1.2920 мисля че трябва да излезе.

Успех.

Коментар

• Ние сме в една тъпа бай зона, тя обаче е кратка в смисъл под 1.2766 би трябвало да гърмят вече стопове, здрав резистънт виждам в момента на 1.2830, това добре, лошото е че 1.2700-10 вече пък трябва да е здрав съпорт, така че ако дай боже падне 1.2766 трябва да приберем печалби към 2710 и да влезем в къса под 2690 или да чакаме корективно движение към някоя новоформирана сел зона.

Коментар

• Ето интересната картинка при евройената-виждаме,че засега остава във възходящия канал и оттук е много вероятно да отскочи яко нагоре.Ако не,то ще има път към фибо-ниво 61.8 .Това ниво е силна техническа бай-зона.След нея имаме още две бай-зони,маркирани с прекъснати линии,които удивително добре съвпадат с фибо-нивата 50.0 и 38.2 .
                          Стратегията ми е следната: ако изпаднем от зеления канал и ми падне стопа на 145.10,ще отворя дълга на фибо 61.8 ,като ще добавям на фибо 50.0 и 38.2

Коментар

• naivnik

Мейджърите винаги си доминират , само в някой моменти може кроса да ги бие в движение и в пипсове , обемите не са съпоставими , но това не виждам да има чак такова значение , да му мислят големите ако се случи на някой да направи голям обем в крос , но това е че и тогава не рискува защото не би могъл да мръдне кроса в съотношението му с мейджърите. Изобщо в тази трънка заек няма освен от към суапа. Другата възможност е да се хеджне двата мейджъра с кроса им насреща и да се движиш по салдо с кроса , понеже е бавно и новините не влияят много е по безопасно , но е по-добре да се пробва и да се свикне защото лесно се обърква човек и е хубаво да може да се гледа тежестта на всяка позиция като опция при някои платформи има - колко е гаранционната сума по позицията и по нея може да стане ориентирането е може и да се смята разбира се.
                            D.Y.F-091066

Коментар

• Баба гица не и издържаха нервите и си примести стопа на плюсово ниво 1.2805, това е перфектна стъпка но стига 2766 да падне мамка му еврейска

Коментар

• Супертрейдър,регистрирай си уеб-пространство в www.hit.bg,aз го ползвам от доста време и съм много доволен сега,преди имаше проблем с международния достъп до сървъра им,но сега е много добре,зарежда се отвсякъде.Освен това като си направиш регистрация ,вътре може да си направиш и няколко уеб-адреса

Коментар

Working...
                                X