IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Daylight
    Ее колега ПУЛ браво, явно имаш по сериозна информация от мене. Аз всъщност съм много доволен от това движение.

Браво, важното е да печелят и дълги и къси, защото пазара е труден и много непредвидим, радвам се когато всички са доволни.

Успех на всички и приятно изкарване на почивните дни.

Коментар

• Опционното ниво 1.2850 издържа !. имаше и малко опции на 1.29 .
      Според мен пътя на долу пред еврото ще се отвори с цел 1.25 ако днеска затворим под 1.285 , и най-вече про пробив на 1.275

Коментар

• Ее колега ПУЛ браво, явно имаш по сериозна информация от мене. Аз всъщност съм много доволен от това движение.
        Всеки да прецени рисковете сам за себе си

Коментар

• Здравейте колеги,сега ставам от следобедна дрямка и виждам,че пазарът е живнал.При еврото и кабела всичко е съвсем нормално-уверено нагоре.Евройената падна повечко,но стопа ми е под 146.00,защото играя по схемата с две добавки.Онези от вас,които са имали стоп на 146.40 може да отворят нова дълга от нива 146.00-146.10 със стоп под 145.90

Коментар

• Браво колега Пул

Аз бях стопиран и съм къс отново

Коментар

• Първоначално изпратено от masagor
              hoska,eur/jpy wijdam az na 146.14 suport...i na usd/jpy na 114.00 ot tam moje da se probwam za long...inache me e shube
              koko,shte raziasnish li zashto tochno 2805 wijdash kato powraten moment za kusite si pozicii ?
              wednuj i az da napisha neshto wiarno ....targeta mi za usd/jpy e 116.05
              ...bira i shkembe
              Проста работа, но не е за прости хора

Коментар

• Малко гриз дръв, ама карай... Интересното е сега накъде?

Коментар

• Първоначално изпратено от PUL
                  Първоначално изпратено от Daylight
                  пазара очаква силни данни за новите работни места в САЩ според направените проучвания се очакват доста силна фигура.

!
                  Данните които ще излязат ще бъдат под очакваните така че фигурите са две и то на север

Успех.

121K пазара очакваше 175K

Коментар

• long usd/jpy 113.95
                    Проста работа, но не е за прости хора

Коментар

• Удари ми лимита на 1.2810 (46 пипа профит). Ей такова нещо не бях виждал скоро. Такъв скок.
                      Всеки да прецени рисковете сам за себе си

Коментар

• Първоначално изпратено от $tambeto
                        Канадците от къде ги изкараха тези заети.Понякога ме шашкат с данните които дават.Сега си мисля че ще стане нещо подобно с данните за САЩ.

Има нещо вярно дет се вика като кихнат в щатите в канада ловят грип, а да видим дали са го прихванали от хамериканците тоя път

Коментар

• Канадците от къде ги изкараха тези заети.Понякога ме шашкат с данните които дават.Сега си мисля че ще стане нещо подобно с данните за САЩ.

Коментар

• Аз не случайно постнах търговията на Сърбина, няма нищо общо с това че мися като него.
                            Вчера когато писах за ММ го споменах, просто това момче прави доста яка учебникарска търговия, това дет го пишат за късите стопове и прочие, имайте в предвид че той е със доста солидни технически познания, примерно преди две години се засичахме във група в яхо свързана с Ганн, и прочие. Та истината е че си заслужава да следите неговата търговия и начин на действие с чисто образователна цел, няма значение дали познава или не, просто стилът му на търговия според мен е доста перфектен и изчистен и заслужава внимание.
                            Хайде успех и от мен

Коментар

• Danni

prepolagam dannite za USA - NFP 6te sa dobri tyi katopredi6nite 2 meseca biaha slabi . tova 6te dade sila na dolara i 6te vidime niva i pod 1.27 .No da iz4akame 15:30 i da vidime .!

Pozdravi i uspeh na vsi4ki dnes
                              Forex , форекс новини и стратегии

Коментар

• И да паднем и да бием, пак ще се напием. Успех и приятен уикенд
                                http://www.save-darina.org/images/banners/dari2.jpg

Коментар

Working...
                                X