If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Опционното ниво 1.2850 издържа !. имаше и малко опции на 1.29 .
Според мен пътя на долу пред еврото ще се отвори с цел 1.25 ако днеска затворим под 1.285 , и най-вече про пробив на 1.275
Здравейте колеги,сега ставам от следобедна дрямка и виждам,че пазарът е живнал.При еврото и кабела всичко е съвсем нормално-уверено нагоре.Евройената падна повечко,но стопа ми е под 146.00,защото играя по схемата с две добавки.Онези от вас,които са имали стоп на 146.40 може да отворят нова дълга от нива 146.00-146.10 със стоп под 145.90
hoska,eur/jpy wijdam az na 146.14 suport...i na usd/jpy na 114.00 ot tam moje da se probwam za long...inache me e shube
koko,shte raziasnish li zashto tochno 2805 wijdash kato powraten moment za kusite si pozicii ?
wednuj i az da napisha neshto wiarno ....targeta mi za usd/jpy e 116.05
...bira i shkembe
Аз не случайно постнах търговията на Сърбина, няма нищо общо с това че мися като него.
Вчера когато писах за ММ го споменах, просто това момче прави доста яка учебникарска търговия, това дет го пишат за късите стопове и прочие, имайте в предвид че той е със доста солидни технически познания, примерно преди две години се засичахме във група в яхо свързана с Ганн, и прочие. Та истината е че си заслужава да следите неговата търговия и начин на действие с чисто образователна цел, няма значение дали познава или не, просто стилът му на търговия според мен е доста перфектен и изчистен и заслужава внимание.
Хайде успех и от мен
prepolagam dannite za USA - NFP 6te sa dobri tyi katopredi6nite 2 meseca biaha slabi . tova 6te dade sila na dolara i 6te vidime niva i pod 1.27 .No da iz4akame 15:30 i da vidime .!
Коментар