IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• При долар кад 1.1450 е трендлиния на седмична и 61.8 фибо на последният спад от 1.1780, мисля че задължително трябва да видим това ниво.

Еур въобще съм скептичен към идеята на СТ, ръста който може да генерира е или до 1.2871 - седмо фибо - или 2930 но двоен връх ми се струва адски неудачен, аз съм къс от 1.2830 със стоп на 0 имам лимитиран сел на 1.2766 и още един на 1.2699, ако ми удари 0 стопа ще търся сел от 1.2871 и добавка на 1.2930 стоп на 1.30

Еурйена за мен има много път надолу

Коментар

• Хоска

145 ако падне недей да я удължаваш евро-йената , Коко е прав може и да направи голямо пропадане е всичко е възможно защото си прав нали еврото има път нагоре още ...за двоен връх на месечна.
      D.Y.F-091066

Коментар

• Депж, аз очаквам да направя профиттейкинг на 1.14-1.15 и то още тази седмица, мисля че тази зона е тренд ревърсал и тя е интересна

Коментар

• Първоначално изпратено от Daylight
          нещо му стана на кадо
          A,ni6to osobenno.Prosto gonim 112.26/39.Kato ne probi 110.33 taka e .Az o6te predi kazah 4e kratkosro4no vizhdam 1.10-1.1266/80 pri tazi val.dvoika .Po interesno e ako mine 1.13 ili po-to4no kazano kogato mine.Tova e ne6to kato "intersection"point .

Коментар

• нещо му стана на кадо
            Всеки да прецени рисковете сам за себе си

Коментар

• Малко теория отново,
              При еврото в 2в модела имаме сел зона под 1.2766 - под първият бар пробил предният връх.
              Да припомним пак 2в модела

http://www.dacharts.com/2b.htm

Целта ни е да сложим 0 стоп и да гоним следващо дъно около 23.07 или разбира се ако се появи здрав бай сигнал да излезем с 1/2

Коментар

• Дон Карлос

Радвям се , че всичко при теб е наред ))
                Иначе търговията си върви , къде ще ходи.
                Ако си ситеметизизирал нещо знаеш, че съм какнидат да и хвърля едно око )))
                Поздрави

Коментар

• Добро утро на всички и успешна седмица!
                  Всеки да прецени рисковете сам за себе си

Коментар

• Първоначално изпратено от Iblis
                    Добро утро и успех,
                    Коко имам къса GBPJPN от 211.10 как мислиш дали 209.8 ще издържи,ако въобще стигне до там

не интересно е обаче 208 ще издържи ли, но твърде е възможно още веднъж да посетим 212 преди да бием 209

Коментар

• towa e moia scenarii za usd/jpy hoska i az gradia dalgi tam s celi 116..ako padne pod 113.20 shte zatwariam i grizna dyrwoto...na 113.60 dobawih oshte dulgi...da widim!
                      uspehi!

Проста работа, но не е за прости хора

Коментар

• Добро утро и успех,
                        Коко имам къса GBPJPN от 211.10 как мислиш дали 209.8 ще издържи,ако въобще стигне до там

Коментар

• Re: Коко

Първоначално изпратено от Viktor
                          Здравейте .
                          Коко ,как мислиш ,ще видим ли до края на седмицата при $/CAN 1.1230 и после 1.1290
                          или потегляме пак надолу към ново дъно ??
                          GL
                          За ново дъно може да се говори едва при пробив на 1.090, аз очаквам скоро 1.14

Коментар

• Коко

Здравейте .
                            Коко ,как мислиш ,ще видим ли до края на седмицата при $/CAN 1.1230 и после 1.1290
                            или потегляме пак надолу към ново дъно ??
                            GL

Коментар

• Първоначално изпратено от Хоската
                              Коко,интересно ми ако приемем хипотетично,че евройена стане 137.00,колко според теб ще са евродолар и доларйена тогава?
                              Не мога да ти дам отговор на тоя въпрос сега Хоска, трябва да сравня циклите съвсем грубо трябва да стане на 3 цикъла - еврото пада към 1.22 после се качва към 1.28 после пада към 1.24 и тук някъде трябва да се засечът със йена 110.50 някъде откъдето да влезем в голям гранд цикъл за доларйената нагоре

Коментар

• Да отчетем и още един важен факт-при доларйена имаме пробита формация H&S,чиято цел е 111.40 ,но от друга страна по Фибоначи имаме изпълнена корекция до 61.8%,тоест имаме противоборство на две технически състояния-едното е мечо,другото е бичо.
                                Според мен развръзката днес ще дойде именно от тази двойка-ако доларйена продължи да пада значи ще имаме нов връх при еврото над 1.3,но ако доларйена оттук потегли уверено нагоре,значи късите евра ще са актуални

Коментар

Working...
                                X