IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Това са едни разумни съображение,които показват,че тезата на Дон Карлос за кросовете е повърхностна и шаблонна,защото ако EURJPY=EURUSD.USDJPY ,то е валидно и ЕURUSD=EURJPY/USDJPY

Вижда ми се съвсем логично. Би трябвало да има значение ОБЕМА на дадената двойка. По принцип долар-йена е с по-голям обем, но при определени моменти може да се окаже, че обемите на евро-йена + паунд-йена са съпоставими с обема на долар-йена. Не е лошо да се изкажат колеги с по-голям опит. Технически как действат по-големите дилъри, когато получат заявка за напр. паунд-йена? Този въпрос (взаимотношенията между двойките) ми се вижда много важен.

Коментар

• Re: е(д

Първоначално изпратено от koko
      Първоначално изпратено от mitak1969
      Коко, дали поехме на долу
      Ако бяхме затворили в петък тук щях да ти кажа на 100%, аз лично ще бъда по-спокоен ако ми задейства добавката селл 1.2766
      Като се има в предвит, че всички гледат индикаторите, щеше да е много очебийно. Мисля малко по нестандартно да се гледа на ситуацията. Успех
      http://www.save-darina.org/images/banners/dari2.jpg

Коментар

• Re: е(д

Първоначално изпратено от mitak1969
        Коко, дали поехме на долу
        Ако бяхме затворили в петък тук щях да ти кажа на 100%, аз лично ще бъда по-спокоен ако ми задейства добавката селл 1.2766

Коментар

• е(д

Коко, дали поехме на долу, аз си пазя късата от 1,2820
          http://www.save-darina.org/images/banners/dari2.jpg

Коментар

• коко

Уж картинка , обаче стана невидима ще я оправя , дайте някой добър хост за картинки.
            D.Y.F-091066

Коментар

• СТ това от поредицата без думи ли е в последният ти пост, на мен нищо не ми излиза

Коментар

• ===

D.Y.F-091066

Коментар

• nzd/usd

az go vijdam taka , ot 0.6152 do 0.6105 . ot tam 0.6160, ako probie 0.6200 i ot tam 0.6030, posle test na dynoto . ama ne sam siguren mnogo mnogo , no taka 6te go igraia dokato ne mi udari stopa nekade ))
                  Forex , форекс новини и стратегии

Коментар

• Re: Zdraveite Kolegi

Първоначално изпратено от kiril123
                    Zdraveite , kakvo mislite za NZD /USD

Pozdravi i uspe6na sedmica na vsi4ki Vas .
                    Ami za momenta izglejda dobre.Ako se zadarji nad 61.40 se otpravqme za 61.88 i 62.07/15 kadeto oba4e 6te e po truden patq za up.

Коментар

• Zdraveite Kolegi

Zdraveite , kakvo mislite za NZD /USD

Pozdravi i uspe6na sedmica na vsi4ki Vas .
                      Forex , форекс новини и стратегии

Коментар

• Хич не ми се връзва ръста от 1.16 да е 5 вълнов СТ, ако обаче това е факт което го говориш става коренно различно на очекванията ми и би следвало да видим 1.3350-1.34 от там да паднем към 1.19 откъдето да гоним 1.46, всяко ново връхче би ни хвърлило в такъв сценарии а той хич не ми харесва - тоест вариянта на Прото, за мен с доста по-голяма вероятност е даун сценарият.
                        Успех

Коментар

• долар-канадец

Там вече има пробив по тренд-линия на седмична на последното трендче , варианта е той да остане като лъжлив и да търси потвръждение от по ниско ниво - иначе таргета от там е 1.17 и после 1.26 другия голям таргет , за юг риска е до 1.07 да падне и това ще му е ако падне на юг.
                          D.Y.F-091066

Коментар

• koko

Защо си скептичен , нали трябва да пробие тренд линията подкрепа на седмична по сегашния трен-малкия , не този големия тренд а тази от този а по него дава малко нагоре цели -кабела 92 , дол швейцарец 17 евро долар 3170 - може и 3250 но по вероятно първата цифра и това ще е хода нагоре. По принцип ФЕД ще качват още лихвата , вероятно и ЕЦБ ще я качат малко - ЕЦБ дългосрочно ще стигнат 4% , а американците вероятно ще минат 10. Инфлацията породена от скока на петрола , металите и суровините е доста сериозна , в Америка вече долара го няман за нищо , Евро също е засегната и според мен ситуацията е същата - само обемите евра и долари са различни и банковите системи малко се различават та американците носят на по голяма лихва , а дано ЕЦБ е задържат по-ниска та да не срутят потреблението което и без това хич го няма. Далеч съм от мисълта че няма да се справят и ще станат някакви катаклизми , но високи лихви ще има. Иначе си прав за момента може да се каже че трябва една корекциика.За евро-йената съм съгласен с теб , обаче по някое време трябва да опитат малко нагоре защо е редно.
                            D.Y.F-091066

Коментар

• усд/кад

Аз мисля че докато нямаме траен пробив над 1.1270. няма да търся дългосрочни дълги позиции, даже и в момента мисля че 1.12 -1.1240 е селл зона и бих продал ако ми се потвърди идеята.
                              Всеки да прецени рисковете сам за себе си

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
                                Депж, аз очаквам да направя профиттейкинг на 1.14-1.15 и то още тази седмица, мисля че тази зона е тренд ревърсал и тя е интересна
                                Da,tq vsa6tnost e nai-kliu40vata.I az q 4akam,no ne znam dali 6te e tazi sedmica.Dano.

Коментар

Working...
                                X