IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Според мен,

1 евро = 1,59 долара до 11 месеца.

Скоро ще гръмне голямата новина!

После само един Бог знае дали ще ходим до 2,3$ за евро

Коментар

• Ирина Алексиева ще коментира за руската рубла и конвертируемоста и. Ще е rнтересно. Рублата има потенциал, и това означава че ще има преразпределение в паричното пространство?!?!
      http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

• Supertrader , кои са тези инвеститори които са се ориентирали към долара ? Това което виждам е че долара ПАДА срещу еврото , така че
        явно интереса към еврото на инвеститорите е по висок . НИКОЙ не може да реши проблемите на света. Защо Щатите не ги решиха досега?
        Мисля че следващата седмица еврото ще се движи нагоре поне до 1.2975 . За златото чакам да стигне отново 680-700.

Коментар

• JHB

Вярно е! Някои анализатори сметнаха че е грешка това че при оттеглянето от пазарите на развиващите се и кризата която се разрази там инвеститорите се ориентираха към долара. Грешката си е тяхна , инвеститорите първосигнално усетиха че на там е пътя , те трябва да правят с парите пари , както се казва . Целта им не е да се покрият и замразят в очакване на злото , а и не са ги откраднали тези пари та да ги натресат в швейцарски банки на смешна доходност и просто продадоха за долари и си останаха на тях. Предстои светът да очаква от Америка тя да се справи с проблемите му а не със собствените и лични проблеми. В последствие и еврото ще размаже швейцареца , и друго освен първо да пада срещу долара а после и срещу еврото като переспектива не виждам , има обаче време това да се случи.
          D.Y.F-091066

Коментар

• здравей Дон карлос

Здравей Доне, радвам се да те видя!!!
            Искам да те попитам променил ли си нещо от стила на търговия , който ползваше преди 2 години?

Коментар

• Дон Карлос написа:
              Особено след като щ. долар постепенно "изземва" функциите на шв. фрак. Доларът е новата убежищна валута.....

Не мисля че долара може да изземе функцията на швейцарския франк.
              Това се вижда много ясно при кризи. Въпреки че и двете валути са декретни , доверието в шв.франк е значително по голямо от това в долара. Швейцария е мястото , където се трупа капитала на света.
              Хората предпочитат UBS и Credit Suisse пред амер. банки.

Коментар

• Тук давам и по-ранния етап от развитието на цените, като използвам Вилата на Ендрюс.

Коментар

• Като имам предвид горните въображаеми канали, Ендрюс, Болинджър и Фибоначи ме карат да мисля следното за EUR/JPY:

http://server6.theimagehosting.com/i...?img=4.64c.GIF

http://server6.theimagehosting.com/i...?img=5.715.GIF

Само още едно мнение! Успехи!

Коментар

• tai kato kupona priklu4i malko kluki otnosno nastroeniqta posveta....
                    ....'Speculative' (non-commercial) IMM implied USD net short positions were extended for the first time in 5 weeks to 93,693 from 52,795 contracts reflecting the dovish implications of the FOMC meeting. While this represents a near doubling of bearish positions in one week, the overall level is still off recent highs around 180-200k contracts implying scope for further USD sentiment deterioration.

EUR long positions rose to 68,545, building on the rebound the previous week, and approaching the recent highs. CHF and JPY bearish sentiment was reduced, although the market is still short both currecies. GBP longs were extended but the gains were not nearly enough to reverse previous week's drop. Thus on a relative basis, the data suggests that the path of least resistance for USD bears may be in currencies other than the EUR.

AUD longs were extended after bias reversed back into bullish the previous week, but sentiment is still only modestly favourable to AUD. CAD longs were extended yet again, and the loonie is beginning to look overbought, especially with the uncertainty of the BoC rate decision ahead.
                    Trade the News

Коментар

• Re: EUR/USD

Първоначално изпратено от Дон Карлос
                      Колеги, ако съвсем случайно някой се интересува от мнението ми, то е че от тук
                      нататък трудно ще се намери нещо, което да спре долара, респ. да помогне на
                      еврото. Особено след като щ. долар постепенно "изземва" функциите на шв. фрак.
                      Доларът е новата убежищна валута. Разбира се и в бъдеще еврото ще има
                      временни покачвания, но това ще бъдат корекции или импулси, породени от
                      разни спекулативни слухове. Но за мене няма никакво съмнение, че в средносрочен
                      план курсът ще бъде под 1.20. Това е и курсът-мечта за европейския бизнес. Нищо,
                      че официалните кръгове правят изявления, че нива 1.27 -1.30 не могат да попречат
                      на европейската икономика, това малко или много е димна завеса.
                      В този смисъл изразът, който употребих по-горе "да помогне на еврото" е условен
                      и има обратно значение. Просто битката за по-евтина национална валута е жестока,
                      но според неписаните закони трябва да бъде елегантна и без непозволени удари.
                      Така че Европа елегантно си го връща на САЩ за лъжите и манипулациите. Искате
                      пример? Да речем три месеца лъжи за истинските стойности на пейролз. А в същото
                      време безработицата им в % е два пъти по-ниска, отколкото в Европа.
                      То бива, бива, ама...
                      След малко ще постна още едно мнение.
                      Дон Карлос само едно се питам. Ако долара поскапне толкова много, при цени на петрола 70 УСД - 100 УСД както са преджиданията Европейската икономика хич няма да е добре, да не говорим до каква инфлация ще доведе това.
                      Всеки да прецени рисковете сам за себе си

Коментар

• Първоначално изпратено от $tambeto
                        Първоначално изпратено от seсorito
                        Първоначално изпратено от $tambeto
                        seсorito кой ти е брокера?Скоро някой питаше за такъв и не можахме да се сетим.
                        ...
                        Izpratix ti li4no saob6tenie ...ok
                        ОК Благодаря ти за информацията и ти желя успех,а сега приятна почивка.
                        .....za ni6to dano sam vi bil polezen 4e gi izkarvame s krav i samo ostava i da ni kradat nai-bezsramno ...to te si go pravqt ama pone da e elegantno...Koko trqbva6e da razkazva ne6to za Level 2 i onezi kotirovki....Priqtna po4ivka i neka lesnata pe4alba bade s vsi4ki vas...
                        Trade the News

Коментар

• Blagodaria za infoto , be6e mi interesno da znam . 4uval sam gi predi tezi . A tova 4e kotirat naistina ne ozna4ava 4e ima pazar prez weekenda . A ako niamame pone 2 dni po4ivka 6te se pobyrkame syvsem ot tozi forex , taka 4e niama da gi polzvam .

Pozdravi
                          Forex , форекс новини и стратегии

Коментар

• Първоначално изпратено от kiril123
                            Първоначално изпратено от seсorito
                            ...
                            Ami i men me interesuva , ako ne e nqkakva taina .

Pozdravi i priatna po4ivka , koito 6te po4iva i e izkaral pari4ki za tova !!!
                            ....
                            ne ne nikakva taina prosto ne mislex 4e tova e ot ob6t interes sorry ako sam zasegnal nqkogo..... no da ti kaga ЁkotiraЁ ne ozna4ava 4e ima pazar prosto moge6 da otvori6 ilizatvori6 i pak da kaga mnogo to4ni i bez izdanki no az sam samo edin klient....polu4ix edin e-mail i tam se kazva 4e tezi sa market meikari no da li e taka ili ne nemoga da kaga..az do momenta sam dovolen NE KRADAT pone do momenta ...
                            www.fxtrade.oanda.com i uspex ti gelaq
                            Trade the News

Коментар

• Първоначално изпратено от seсorito
                              ...
                              ОК Благодаря ти за информацията и ти желя успех,а сега приятна почивка.

Коментар

• Първоначално изпратено от seсorito
                                ...
                                Ami i men me interesuva , ako ne e nqkakva taina .

Pozdravi i priatna po4ivka , koito 6te po4iva i e izkaral pari4ki za tova !!!
                                Forex , форекс новини и стратегии

Коментар

Working...
                                X