IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• безименен

За почерпка няма проблеми !!А за дългосрочните позиции , не от 9 кладенеца вода от 90 мога да ти извадя , просто не са за търговия през марджин .Не си чел , предполагам и не ти е правило впечетление как на 1.24 преди 1.36 бях си наумил да купувам долар за дълго и да хвана това което стана , на 1.36 вече толкова бях се измъчил и променил тактиката , че забравих и после това на юг по едно време така се тормозеше , че със сигурност щях да затворя.А иначе си имам купено евро от 1.34 , кабел от 1.92 и това ако не са дългосрочни позиции :-))))
    D.Y.F-091066

Коментар

• Vupros

Kолеги, някой има ли проблем с платформата на Varchev/real/?
      Ремонти
      Форум за ремонти

Коментар

• Vupros

Kolegi, niakoi moze li da mi kaze link kum analizite na Karen Jones.

Коментар

• !

Не ме цитирай, защото не ги казвам аз тези неща..., аз се оправдавам с класиците.
          И дано си ме разбрал правилно..., вкл. за бирата, защото нещо "отбой" взе да биеш, когато дойде думата за почерпка - от 9 кладенеца вода почна да носиш: то не бяха загуби и т.н...

;-)

Коментар

• безименен

Нали ти казах че е реверс , а ти посочи кога да е входа - при първия бар на покачване .Изчакай все пак , наистина е глупост да държиш отворен дълъг кабел и да чакаш да отвори пазара след атентатите , а си беше за някои и друг пипс отворен .А виждам че са много тези които спокойно могат да си правят така пипсове , но пусти мераци за фигури , е и мен понякога ме обсебват , но като си погледна фигурите загуби се хващам за главата.А дали съм помогнал да се движи нагоре знам ли , ако можех над 1.85 да го закарам отдавна да съм го направил.
            D.Y.F-091066

Коментар

• ?

В това никога не съм се и съмнявал: че между нас има представители на Големите акули, които диктуват посоката на пазара... Супертрейдър е един от малкото от тази Камора... Вижте му и постингите: всичко върви по програмата ... МУ... Всичко ще си кажеш ти, ама...

По една бира и за нас, да не забравиш...

;-)))))))))))))))))))))))

Коментар

• ppp

Засега е по програмата , трябва да приближи и 4.
                D.Y.F-091066

Коментар

• EUR/JPY

134.35
                  In the state of nature profit is the measure of right.

Коментар

• EUR/USD

Cabel 1.7379
                    USD/CHF 1.2990

Коментар

• EUR/USD

PPP,
                      кабела??
                      Това не е предпоставка за търговия!!

Коментар

• EUR/USD

Отвори на 1.1985

Коментар

• Марио

Еврото безапелационно е за нагоре на седмична но въпросът е на дневна и по-ниско сега го умувам като варианти

Коментар

• Марио

Събират ми се едни линии на 109.50 ??!!
                            НЕ МИСЛЯ,че ще я бъде над112.5-предполагам.
                            Но после 12 фигури.........
                            Това не е предпоставка за търговия!!

Коментар

• Jena

Само искам да напомня че септември в Япония е малкото репартиране на йената,
                              така че ще има поскъпване на йената при всички положения.
                              Всеки да прецени рисковете сам за себе си

Коментар

• Марио

не забравяйте, че си имаме и ураган - миналата година това доведе до прогнози за намаляване на работни места и загуби за икономика и застрахователи, така че имаме необходимите условия за корекция, а и дефицита ) все ще намерят с какво да обяснят корекцията
                                Успехи на всички

Коментар

Working...
                                X