If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Да мечо Пух е прав, но все ми се върти в главата едно заформяне на двойно дъно на 4ч, доказателство за това ще е пробив на 195.90 и ми се струва че мога да тествам една дълга, докато 194.12 не падне, притеснява ме дали ще пустнат йената над 112.50, кабела ми се вижда нагоре поне докато 1.73 не падне и ми се струва че евролира има нужда от корекция
КОКО здравей,
изчаквам да видя как ще се представи на 194.12
Нали ти говрих за главата на дневна.
Не зная-чакам си и свиркам )
Надявам се да си излязъл добре от кабела.
Зная,че се хеджираш подобавощо.
МИСЛЯ,че кабела заформи 1 и 2 вълна на 1ч. и ще си направи 5_ца,за да отработи дивер и на дневна.
Колко?? върти ми се едно 1.76.. ама да видим.
Виж във форума на СТС,темата за кабела-точно го уцелих,НО не го изиграх.
Дебна ниско ниво в хиената,ще купя с "еретична" цел 121.
Затова ОЧАКВАМ паундйена надолу.
Дали и колко-не зная??!!
За еврото днес постнах,какво мисля.
Поздрави и успехи
"Колкото повече толкова още повече"-казал..........
Определено , а и ако имат възможност Скотланд ярд да се разровят сред имената спечелили от бомбичките на Форекс , може и да спипат зверовете . И аз си помислих като теб знаеш ли , не е лишено от логика - Успех на всички и не поемайте излишни рискове , да не храним разни акули !
И аз така си мисля , а търгуваме с една сметка в комбина така да се каже с един колега и той е по куражлия и ме заплаши че щял да ми смени паролата за да не затворя , но мисля че гапа ще е от запълващите се ако го има.И сега тактически си трая за да мога все пак да затворя.
Изтрай малко че в петък накупих кабел в първата малка свещ нагоре , нали така каза - трябва да има бар на повишение , е хванах го на място и бях на плюс 42 п като затвори пазара , а защо не го затворих ... та го чакам сега да отвори и го затварям , само да отвори ...И много съм натоварил и сметката та дано отвори на добри нива .Засега нови бомби няма ...два дена за бомби се ослушвах
Сийдъ си аз сига тука и чаакъм дъ мини некой ъ му гледъм на ръкъ, ама то пущините неска секаш съ изчезнале от зимЪтъ. Мъжети мое на мач на Лескито а съ, мъ де съ скриа женорята, госпуд дъ ги убий дъно...
Ма нооогу познавам кът гледъм ша знайш, нооогу ама немъ на куго.
Дубре викаа вчера нъ Майнъта - Ела а ти гледъм бе серсем - ама той наалий от младити, ни чуй. Хак муй сига кът ни знай.
Голем срам шъ знайш, гооолем срам...
Прочетох мненията на участниците във Форума, споделям много от казаното от тях и ги подкрепям.
Какво трябва да доуточня за себе си? Защото, мисля, са останали неясноти в постингите ми... Това, че техническият анализ дава индикации за предстоящо поевтиняване на USD, някак не мога да се съглася безрезервно с такова твърдение... Не, че тръгвам срещу пазара!!! Ето какво имам предвид:
Понякога се хващам , че правя аналогии с математиката /не, че съм бил някаква супер- сила там/, напр. по отношение знанията ми, че действия с дроби се извършват след привеждането им под общ знаменател, което няма никакъв смисъл във Форекса . За какво се сещаме първо, когато видим валутните двойки GBP/USD и EUR/USD? Разбира се : ТЕ СА С ОБЩ ЗНАМЕНАТЕЛ /това всеки първокласник ще ми го каже и ще ми се изхили насреща, ако не зная/! Добре! Ама кое ми гарантира, че и движенията на цените трябва да описват подобни пространствени или равнинни криви? И кое ще ми гарантира, че разсъждавам правилно, ако кажа, че едната двойка е изостанала от другата, значи трябва да има и някакво изчакване /???/ . Хайде, де!- и по коя логика - питам се аз...- и не мога да си отговоря! Тук можем да вкараме фундамента и да разсъждаваме, до кога движенията могат да бъдат съизмерими, но не ме бива в тези предположения... Докато намеря еднозначен отговор на този въпрос, продължавам да мисля за пазара разнопосочно, а именно:
1. Във връзка с показанията на индикаторите , както писах в петък, /все още!/ всички значими сигнали на двойката GBP/USD за поскъпване ги причислявам към False Buy Signal, вкл. и най- вече - от значимите графики: 4 ч., дневна и седмична.
2. При EUR/USD нещата са по- различни- техн. анализ показва, че двойката ще поскъпва, но това ще го реши пазара , най- вероятно в първите /1- 2 ???/ дни на седмицата- нагоре средносрочно, или – не! А може и повече да са тези дни... Бих могъл да кажа, че EUR/USD води спрямо GBP/USD с една дивергенция на дневна и пак на нея има отделяне на ценовия канал от Sell Zone /но и Buy Zone е далеч.../ на Bollinger Bands. Този „аванс” /аз мисля така/ е сериозен, особено с дивергенцията на RSI .
Това мисля и ви го казах, за да не бъда разбран грешно. Това ми мнение е такова, че може и да не се съобразите с него! Както се казва – алтернативно на вашите. Ако някои сметнат, че мнението ми е грешно, ще трябва да почерпят, защото не е малко това: от двете възможни посоки да зачеркнеш грешната- тогава остава /и избираш, разбира се / вярната... ;-)))
Ето седмичният анализ на Андрю, с който с малки изключения съм напълно съгласен. Нямам много време но ще се постарая да ви пусна по-късно графики.
Желая на всички успешна седмица
Коментар