При фючърсите нещо курса също се пъне на 2800 в момента и не изкат да го купят, когато евродолар беше 2707 тръгнаха като луди да купуват евро но 2795 зоната им се опря май
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX - АРХИВ
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от kokoПървоначално изпратено от PULКупих си евро на 1.2710 стоп 1.2688 таргет 1.2880
Успех.
Пул то и аз се чесах по главата дали да не гоня 2871 - оная работа дето остана горе, обаче именно теста на 2705 ме кара да мисля че бичетата ще се дислоцират да вардят някое по-ниско ниво 2640-60 ми изглежда ок зона, така ще заблудят всичкото цаца, и от там ще тръгнат евентуално да свършат горната работа и пак да заблудят всичкото цаца и да потеглят към 22 ниво
Коментар
� -
Първоначално изпратено от PULКупих си евро на 1.2710 стоп 1.2688 таргет 1.2880
Успех.
Пул то и аз се чесах по главата дали да не гоня 2871 - оная работа дето остана горе, обаче именно теста на 2705 ме кара да мисля че бичетата ще се дислоцират да вардят някое по-ниско ниво 2640-60 ми изглежда ок зона, така ще заблудят всичкото цаца, и от там ще тръгнат евентуално да свършат горната работа и пак да заблудят всичкото цаца и да потеглят към 22 ниво
Коментар
� -
Хоската
Уви на това място пазара е доста пдходящ за гледане от страни , да не вземат да пробият някоя по сериозна подкрепа на юг , не вярвам обаче знам ли какво ще се падне на тотото.Иначе си е за голямо юг и в един момент като тръгнат и това ще стане а моного фигури има затворени между ключовите нива на седмична- кабела може първо и 92 , това са само 8 фигури.D.Y.F-091066
Коментар
� -
Ще играя къси само ако от БОЖ заявят,че всеки месец ще повишават лихвите в близките 5 годиниНе мога да инвестирам във валута с нулеви лихви,това е безумие
Относно доларйена също съм дълъг,там средната ми цена е 144.77,а позицията ми е 4к,мисля,че засега изграждам много разумно дългосрочна позиция тук и дори да падне още доста,няма проблем да добавям и да чакам голямото движение нагоре
При паундйена също съм дълъг,но там засега пазарът няма сериозен интерес
Коментар
�
Коментар