IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• При фючърсите нещо курса също се пъне на 2800 в момента и не изкат да го купят, когато евродолар беше 2707 тръгнаха като луди да купуват евро но 2795 зоната им се опря май

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
      Първоначално изпратено от PUL
      Купих си евро на 1.2710 стоп 1.2688 таргет 1.2880

Успех.

Пул то и аз се чесах по главата дали да не гоня 2871 - оная работа дето остана горе, обаче именно теста на 2705 ме кара да мисля че бичетата ще се дислоцират да вардят някое по-ниско ниво 2640-60 ми изглежда ок зона, така ще заблудят всичкото цаца, и от там ще тръгнат евентуално да свършат горната работа и пак да заблудят всичкото цаца и да потеглят към 22 ниво
      Може и да си прав, при този вариант измамата е по голяма.

Коментар

• Първоначално изпратено от PUL
        Купих си евро на 1.2710 стоп 1.2688 таргет 1.2880

Успех.

Пул то и аз се чесах по главата дали да не гоня 2871 - оная работа дето остана горе, обаче именно теста на 2705 ме кара да мисля че бичетата ще се дислоцират да вардят някое по-ниско ниво 2640-60 ми изглежда ок зона, така ще заблудят всичкото цаца, и от там ще тръгнат евентуално да свършат горната работа и пак да заблудят всичкото цаца и да потеглят към 22 ниво

Коментар

• Купих си евро на 1.2710 стоп 1.2688 таргет 1.2880

Успех.

Коментар

• Затворих половин дълга позиция на 1.2738

Коментар

• Така, аз отново ще споделя малко технически наблюдения.
              Когато се намираме до здраво ниво, а 1.2705 е такова, и видим тест на това ниво то до голяма степен това означава че скоро ще видим пробив в това ниво.

Коментар

• Няма да има такъв сценарий при хиената,оттук отиваме яко нагоре,ще се зареждам здраво в движение,позицията ми е без стоп засега

Коментар

• Хоска, аз да ти припомня графиката на безимен, сега в еврхиена като тестнем битата тренд линия и ако тоя тест не доведе до пробив това до голяма степен ще значи че ни предстои известно по-дълбоко корегиране в южна посока

Коментар

• СТ,най-големият враг на трейдъра е нерешителността,а най-големият приятел на трейдъра е хладнокръвието.Затова моят девиз е влизай винаги,нека другите да треперят.

Коментар

• Хоската

Уви на това място пазара е доста пдходящ за гледане от страни , да не вземат да пробият някоя по сериозна подкрепа на юг , не вярвам обаче знам ли какво ще се падне на тотото.Иначе си е за голямо юг и в един момент като тръгнат и това ще стане а моного фигури има затворени между ключовите нива на седмична- кабела може първо и 92 , това са само 8 фигури.
                      D.Y.F-091066

Коментар

• Да, и аз съм за дълго евро от ниво 2710 и дълъг кабел от ниво 8400

При евройена имаме нов локален минимум,по-висок от предишния минимум 144.98,затова отворих дълга евройена на ниво 145.30

Коментар

• Слагам 0 стоп на 2707 щото не ме кефи много да играя дълги, целта е сел зоната 2766-2790 от там евентуално очаквам пробив на 1.2700 със цел около 1.2650.
                          Успехи

Коментар

• В момента курса е 1.2707 виждам много добра възможност за отваряне на дълга позиция с къс стоп под 1.27, цел стотина пипа и после решорт

Коментар

• Успешен ден.

Коментар

• Ще играя къси само ако от БОЖ заявят,че всеки месец ще повишават лихвите в близките 5 години Не мога да инвестирам във валута с нулеви лихви,това е безумие
                                Относно доларйена също съм дълъг,там средната ми цена е 144.77,а позицията ми е 4к,мисля,че засега изграждам много разумно дългосрочна позиция тук и дори да падне още доста,няма проблем да добавям и да чакам голямото движение нагоре

При паундйена също съм дълъг,но там засега пазарът няма сериозен интерес

Коментар

X