IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Хоската
    Хубаво дръж го,но нещо май ти се поохлади ентусиазма за баса,не чух атрактивна оферта от теб
    Чу но се направи на ударен

Коментар

• Хубаво дръж го,но нещо май ти се поохлади ентусиазма за баса,не чух атрактивна оферта от теб

Коментар

• Първоначално изпратено от Хоската
        Коко,според мен трябва да бягаш от шорта при евройена
        Мерси Хоска, но ще се въздържа, за сметка на това затворих када на 1350

Коментар

• Коко,според мен трябва да бягаш от шорта при евройена

Коментар

• Абе тоя кад ми е на 16п от профита, но това 1348 не е ли сел зона според вас, в смисъл да бягаме ли вече от лонга

Коментар

• Сутринта сърбина гледам отново мисли като мен, дали и тоя път ще лапнем дръвце хехе

Price has touched 1.2778-79 this morning and this is the shorting range. I will lower stops now to 1.2792 (bid) risking about 25 pips. If we break 1.2790 then chances are high that we go to test 1.2870 area (unlikely!). In my simple EW system I will risk around 20 pips and dont want to trade the irregulars or flats, to me they are too risky. So if this was a text book B or ii correction then 1.2778-80 should be the high for a long time to come (2 weeks min).

Target remains first at 1.2660 area, then we will calculate what comes after if we get our 100+ pips.

Коментар

• Re: Паунд

Първоначално изпратено от veselinzlatanov
                Има ли мнения какво прави паунда в 11:30?
                1.8370-1.8380 spored men e za buy / tova za dnes /

Коментар

• аз мисля че паунда едвам се крепи на тия нива. За мен целта му е 1.79
                  Всеки да прецени рисковете сам за себе си

Коментар

• Колеги,наблюдавате ли евройената?Видяхте ли къде бяха сложили стопове балъците?

Коментар

• Паунд

Има ли мнения какво прави паунда в 11:30?

Коментар

• MUMBAI (Reuters) - Millions of people packed trains and buses to get to work in India's biggest city on Wednesday, as the country's financial hub shook off seven bombs on its vital commuter rail network that killed at least 183 people.

Коментар

• Влязох къс на Е?Д цена 1.2752. Първа цел 1.2712.
                          Всеки да прецени рисковете сам за себе си

Коментар

• Re: E/C$

Първоначално изпратено от koko
                            Първоначално изпратено от dep-j
                            Koko v4era te pitah za short pri tazi val.dvoika .Kakvo ti e mnenieto za skasqvane ot teku6tite niva s cel okolo 1.4220/30

Вчера ти казах че ще ти отговоря когато ако доларкад ми задейства профит на 61 и видя как се държи там, сега ако ти кажа нещо за ек ще е хазартно, искам да видя дали 1361 ще му иска по-сериозна корекция, по-рано ли ще я търси или по-късно
                            Az o4akvah po-lesno da dostigne 1361 .

Коментар

• usd/cad

коко, на мнение съм, че няма да видим 1361,все пак преди да слезем под 1310 нищо не е сигурно...

Коментар

• Пак искам да ви кажа,че при тази двойка не се ползват традиционните индикатори,обяснил съм ви накратно как се играе.Следете и сравнявайте предстоящите движения с последната ми графика тук,после ще си говорим

Коментар

Working...
                                X