IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Re: E/C$

Първоначално изпратено от dep-j
    Koko v4era te pitah za short pri tazi val.dvoika .Kakvo ti e mnenieto za skasqvane ot teku6tite niva s cel okolo 1.4220/30

Вчера ти казах че ще ти отговоря когато ако доларкад ми задейства профит на 61 и видя как се държи там, сега ако ти кажа нещо за ек ще е хазартно, искам да видя дали 1361 ще му иска по-сериозна корекция, по-рано ли ще я търси или по-късно

Коментар

• Държа да отбележа, че (за мен!) анализи, които се правят на графики, под Дневна, нямат особен смисъл, предвид динамиката на движение на цените. Настоящите нива 146,00 при EURJPY - са важен тест (Болинджър) на Дневна - ако издържат - смело скъсяване.

Нямам време да пусна графиката, може довечера.

Постингите ми не са нападки срещу никого във Форума. Както писах - те са само още едно мнение (което не винаги е излишно)!

Успехи!

Коментар

• E/C$

Koko v4era te pitah za short pri tazi val.dvoika .Kakvo ti e mnenieto za skasqvane ot teku6tite niva s cel okolo 1.4220/30

Коментар

• Пазарът все още се загрява,скоро ще наблюдаваме ефектни инпулси при евройената нагоре

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
            Деп-ж държиш ли още късото АУД.
            AUDUSD topping, but it could go up to 0.7573<>0.7592
            Depending on your strategy you could short from here and add if it goes higher with stop above 0.7592 or hunt the top from here with tight stops.
            If this plays true, min target 0.7208
            next targets 0.7060/10 to 0.6860 (most probable min target to finish larger correction). Below that 0.66
            Nice confluence with Gold, which was contained in my target area for a while but broke above it today. That made me reconsider a possible break little higher on AUD too. Nevertheless it is either a top or very close to a top, which represents a nice R/R opportunity.

This is a great Risk to Reward opportunity.

Take care
            Dobro utro na vsi4ki.
            Zatvorih go ,no 6te vlqza pak short .Tazi informaciq izglejda dosta to4na ili pone savpada s tova koeto si mislq i az.Blagodarq ti .
            idejan

Коментар

• EURO-YEN
              145.90 си е чуден резистънс, както казва Коко. Следващия силен резистънс, Хоска, е 146.20 (Ichumoki tenkan line), където съответно на 146.20-30 има много PT и offers. Слаби bids има на 145.80, които вероятно ще бъдат отнесени и ще има тест на 145.20-00 с по-силен съпорт на 144.60. На първо време се очаква да се заформи някакъв рейндж в тия граници, а в петък BoJ и 0.10% да направи лихвата (което се очаква), това ще е първия non-zero interest rate от 20 години насам и мисля се сещаш какво ще стане с йената.

С една дума - подкрепям Коко и то с две ръце!

Коментар

• Нямам нищо против но...все пак като че ли нагласата на тренда е като че ли за надолу/кой ли знае не щосигурно?/

Коментар

• Koko Това кето си драснал като графика съвпада изцяло с виждането ми. приготвил съм се да продам от 145.70 .
                  Всеки да прецени рисковете сам за себе си

Коментар

• Споко PLP,дай да се концентрираме и да поизмузем малко келепир,после може да седнем на по бира,Коко ще черпи

Коментар

• Първоначално изпратено от seсorito
                      Първоначално изпратено от koko
                      Добро Уытро и от мен.
                      Доне ще ти пиша по-късно малко
                      Хоска, що да ми е измислена съпротивата бря, аз ти говоря ти ми приказваш, значи никога ама никога силата на 21 дневна МА не трябва да се подценява, аз твърдя че трябваше да се затвори на 90 а това че удари още малко нагоре е чист късмет за мен.
                      ..
                      Buenos dias i ot men ...Koko ti ne se boi 4e az sella na 90 mu vzex malko zatvotix i sam dalag ot 95 taka 4a vsi4ko e ok...Priqten den navsi4ki i Than
                      ks
                      Хоска не се заяждам но фактите говорят за друго.

Коментар

• Първоначално изпратено от Хоската
                        Коко,много тънко искаш да минеш в този бас,дай по-атрактивна оферта

PLP,не бива да реагираш така срещу колегата Сеньорито,той си има свое мнение по темата също както и ти.Всички ние тук коментираме и
                        спорим,това не значи,че копираме един от друг
                        10 000 щатски долара

Коментар

• Коко,много тънко искаш да минеш в този бас,дай по-атрактивна оферта

PLP,не бива да реагираш така срещу колегата Сеньорито,той си има свое мнение по темата също както и ти.Всички ние тук коментираме и
                          спорим,това не значи,че копираме един от друг

Коментар

• СеньориНО не си ти човека който ще ми каже дали да коментирам или не евройената.Ти като копираш това което правят можещите без поне малко да се съмняваш в прогнозите им аз не го правя.Опитвам се да мисля за разлика от теб.

Коментар

• А НА БАС ПО КАСА БИРА, ТОЯ ПЪТ Я ИЗЛОВИХ. Хоска държа да ти припомня че те защитих вчера пред безимен и ти казах че ще ти излезе дългата ако отвориш, ама за последно

http://forexmasters.hit.bg/ej.gif

Коментар

• Дейлайт,погрешно си преценил,че влагам чувства в случая.Просто такава ми е тактиката в този крос и я следвам уверено

Коментар

Working...
                                X