Първоначално изпратено от Хоската
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX - АРХИВ
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от PLPЯвно че евройената ще тества пробитата трендлиния.Trade the News
Коментар
-
Първоначално изпратено от kokoДобро Уытро и от мен.
Доне ще ти пиша по-късно малко
Хоска, що да ми е измислена съпротивата бря, аз ти говоря ти ми приказваш, значи никога ама никога силата на 21 дневна МА не трябва да се подценява, аз твърдя че трябваше да се затвори на 90 а това че удари още малко нагоре е чист късмет за мен.
Buenos dias i ot men ...Koko ti ne se boi 4e az sella na 90 mu vzex malko zatvotix i sam dalag ot 95 taka 4a vsi4ko e ok...Priqten den navsi4ki i ThanksTrade the News
Коментар
-
Деп-ж държиш ли още късото АУД.
AUDUSD topping, but it could go up to 0.7573<>0.7592
Depending on your strategy you could short from here and add if it goes higher with stop above 0.7592 or hunt the top from here with tight stops.
If this plays true, min target 0.7208
next targets 0.7060/10 to 0.6860 (most probable min target to finish larger correction). Below that 0.66
Nice confluence with Gold, which was contained in my target area for a while but broke above it today. That made me reconsider a possible break little higher on AUD too. Nevertheless it is either a top or very close to a top, which represents a nice R/R opportunity.
This is a great Risk to Reward opportunity.
Take care
idejan
Коментар
-
Добро Уытро и от мен.
Доне ще ти пиша по-късно малко
Хоска, що да ми е измислена съпротивата бря, аз ти говоря ти ми приказваш, значи никога ама никога силата на 21 дневна МА не трябва да се подценява, аз твърдя че трябваше да се затвори на 90 а това че удари още малко нагоре е чист късмет за мен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ХоскатаНека да споделя с вас още една идея.Целта на форекс-трейдъра е да направи само един грандиозен удар.Това ще рече да хване от самото начало един тред от 10 фигури и да вкара цялата си сметка,като по този начин буквално "издои" тренда максимално.Това означава,че примерно от няколко хиляди начален капитал,ще направи около един милион.Но да се хване такъв тренд са нужни години дебнене изучавене на пазара,трябва да се избере една двойка и да се изучи до съвършенство,като се чака удобния момент и се направи удара.
След това вече е въпрос на личен избор дали остава или напуска завинагиhttp://georgipiskov.blogspot.com
Коментар
-
koko
Здрасти, Коко! Ще направиш грешка, ако спреш канадеца, само малко повече
внимание е необходимо. Откакто USD/CAD се държи близо до историческите
минимуми е много благодарна за игра. На мене от два месеца и кусур ми е
нещо като златна мина.
За басовете ти с Караиванов си спомням добре. Значи още не ти е оправил
този който загуби?! Браво на него!
Но ти ако си искал да играеш по моята система при първия бас, в никакъв случай
не е трябвало да слагаш стоп, особено щом нивото е било толкова ниско./ Или
нещо не съм доразбрал?/ Само е трябвало да държиш достатъчно свободен