Хоска еврохиена наистина има още едно качване но ще се срине стига вече с тия дълги дай на къси да играем вече при всеко качване
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX - АРХИВ
Collapse
Заключена.
X
X
-
Безимен, във същите тия дебели книги пише че доказателство за пробита тренд линия е тест на тая тренд линия хехе в случая не защитавам хоската защото съм къс, но съм и дълъг пък в долархиена.
Както и да е на графиката би трябвало да има тест на пробита линия, и в случай хоската с една дълга от 10 ми се струва че ще си избие стопа, но аз не бих рискувал
Успех
Коментар
-
В учебниците пише (не съм го казал аз), че при пробив на тренд - линията, както в случая от горната картинка, се открива къса позиция. Целите 145,33 и 144,21 са ясни. При достигане на целите и пробив под тях, поставяме стопа 20 пипа над нивото им.
Горното не е съвет за участие на валутните пазари и може да ви подведе (само казах какво ни съветват успелите играчи).
Успехи!
Коментар
-
Да,кофти ми обраха стопа,но след като не продължихме надолу,това за мен е почти сигурен сигнал за край на корекцията,сега ще чакам да върне на 145.10 и ще отворя на същото място,където ми взеха стопа.А ако не падне до това ниво,ще дебна за друго добро ниво за вход.
Питаш ме дали е добре за къса,но знаеш,че аз играя само дълги.Освен това не очаквам БОЖ да повиши лихвата-японското правителство директно заявавя,че това е вредно за икономиката им
Помисли си само какво ще стане с йената в петък,ако БОЖ не повиши лихвите,но дотогава ще има всякакви спекулации и очаквам голяма волатилност при доларйена и кросовете на йената
Коментар
-
Стамбе, това е темплейт който е за МТ4, записва се в с-програмфайлс-метатр4-експертс-теймплейт
Колега Стилис на сърбина идейте са тук
http://www.moneytec.com/forums/f59/t...tml#post200735
Коментар
Коментар