IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• EURO-YEN TECHS: Support Line At Y145.10 Pivotal & Vulnerable
    CURRENT PRICE: Y145.80
    COMMENTARY: Support line at Y145.10 is pivotal for the cross which is
    so far underpinning but the reversal in daily studies from overbought
    territory implies a downside break. Break favours correction to extend
    to Y144.65 -- 38.2% of Y147.40 to Y140.25. Resistance is at Y145.90 (21-day moving average) and Tenkan line at Y146.20 seen capping.

Коментар

• Хоска на 1ч при евро йена ССИ то ми взе да изостава от цената, ако 145.91 издържи е възможно да дивергира от там

Коментар

• Eй така за бъзик селлнах Д/Кад 1.1261 стоп 1.1275 цел 1.1220.
        Всеки да прецени рисковете сам за себе си

Коментар

• Първоначално изпратено от dep-j
          Първоначално изпратено от koko
          Значи на пръв поглед очаквам днес да имаме мах 1.1361, под 1.1198 тоя вариант засега отпада за това смятам че стопа ми е перфектен
          A o4akva6 li da testvame novi dana (estestveno ne dnes) .

Не, мисля че сме обърнали платната поне не докато не видим 1.2хх нивата

Коментар

• Въобще не отписвам вариянта занадолу, напротив благодарение на деп-ж преместих ТП от 1.14 на 1.1361 от там вече е възможно но до тогава не му разрешавам, майтап колега, просто тая поръчка не я мисля рискувам 70п профит, пропуснати ползи, пред възможността да касирам 300п отгоре.
            Успех

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
              Значи на пръв поглед очаквам днес да имаме мах 1.1361, под 1.1198 тоя вариант засега отпада за това смятам че стопа ми е перфектен
              A o4akva6 li da testvame novi dana (estestveno ne dnes) .

Коментар

• Там действително е интересно. Днес ще решават за лихвата в Канада.
                Незнам защо коко отписва варианта за надолу, аз лично не мога да дам мнение виждам позитивна дивергенция на дневна , но негативна на по малките графики. Все си мисля че ще имаме още един спад преди да видим пробив над 1.13. Но не съм никак сигурен затова съм пас.
                Всеки да прецени рисковете сам за себе си

Коментар

• Re: USD/C$

Първоначално изпратено от dep-j
                  Zdraveite.Koko kakvo misli6 za kanadeca dnes .
                  Днес там ще е интересно,вече се осеща напрежението по графиките.

Коментар

• Значи на пръв поглед очаквам днес да имаме мах 1.1361, под 1.1198 тоя вариант засега отпада за това смятам че стопа ми е перфектен

Коментар

• Re: USD/C$

Първоначално изпратено от dep-j

Нищо не мисля имам дълга от 1.1095 имам ТП на 1.14 имам стоп на 1.1195 +100п трябва да го разгледам и ще пиша по-късно

Коментар

• USD/C$

Коментар

• лошите дани от Англия ще объркат вероятно прогнозите

Коментар

• Само трябва да пробие 1.4570 там е и пивота.

Коментар

• Първоначално изпратено от Хоската
                              На Н1 при евройена имаме 1-2-3 формация,което е добър знак за поглед към висините
                              Да,набито око имаш.Аз нещо съм разсеян напоследък,мерси.Дано се задейства

Коментар

• На Н1 при евройена имаме 1-2-3 формация,което е добър знак за поглед към висините

Коментар

Working...
                                X