Коко както казах ще почерпя за канадеца. .......Да пием по бира някой ден
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX - АРХИВ
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от JEFFБлагодаря Коко затварям всичко на 1.1118
Айде като се видим имаш от мен една шуменска за добрата поръчка която направи, ако не беше написал във форума села си аз нямаше да се задълбоча и да видя че наистина има път надолу сега
Мерси имаш една бира от мен
Коментар
-
По удачно е стопа да бъде на 1.24 - 1.241 , но не мога да си го позволя . Много ще ми дойде 1 фигура стоп . Макар че на FX пазара
стоповете трябва да са по дълбоки ,защото движенията са по скоро консолидационни и със странично изместване .... за разлика от пазара
на индекси , акции и металите .
Коментар
-
Първоначално изпратено от DaylightКоко може ли да ми обясниш какви са тези номерца дето слагаш по графиките си ? Отдавна се каня да те питам
Ами не ги слагам аз а едни индикатор, действа в комбинация с ССИ но е доста дълго за обяснение а и сигналите при различните валути се различават, честно казано аз тия цифри ги ползвам само за ТП когато видя 7 на 30м графика, перфектно работи имах голям проблем кога да прибирам печалби и това ме прероди а освен това за скалпиране на 1м но това е още по сложно
Коментар
-
Така по Вилата на Андрюз целта е 1205 откъдето ще излезе твоето но по камарила е 1228 по удис имаме сигнал за ТП та тия цели би следвало да инициират корекция към 1111
http://forexmasters.hit.bg/00cad.gif
Коментар
Коментар