IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Коко както казах ще почерпя за канадеца. .......Да пием по бира някой ден

Коментар

• Първоначално изпратено от JEFF
      Благодаря Коко затварям всичко на 1.1118
      На кантар е нещо ме съмнява че има още 100на пипа надолу така както се развива но не е сигурно в момента за нито дълга нито къса аз горе когато писах затворих половина но ме е страх да я отворя пак

Айде като се видим имаш от мен една шуменска за добрата поръчка която направи, ако не беше написал във форума села си аз нямаше да се задълбоча и да видя че наистина има път надолу сега

Мерси имаш една бира от мен

Коментар

• До тук добре сега остава и CHF да поеме надолу .... Имам и дълъг кабел от 1.847 . При удобен момент слагам стопа на 0 и ще им гоня 100
        150 пипа. Успех на колегите

Коментар

• Благодаря Коко затварям всичко на 1.1118

Коментар

• Колега честито за канадеца, казах ли ти че ще излезе
            Сега е 1121 на твое място бих затворил половината и бих сложил 0 стоп на останалото за малко повече от 11 както говорихме

Успехи

Коментар

• По удачно е стопа да бъде на 1.24 - 1.241 , но не мога да си го позволя . Много ще ми дойде 1 фигура стоп . Макар че на FX пазара
              стоповете трябва да са по дълбоки ,защото движенията са по скоро консолидационни и със странично изместване .... за разлика от пазара
              на индекси , акции и металите .

Коментар

• Колеги а някой да играе USD/CHF скъсил съм го от 1.231 стопа е на 1.235 очаквам поне фигура- 2 надолу нищо че суапа е кофти

Коментар

• Re: A$/$

Първоначално изпратено от dep-j
                  Koko kakvo ti e mnenieto za avstralieca.Mai se e zaciklil v 0.7360-0.7425
                  Нищо не казва графиката му, консолидира се в доста тесен рейндж и не мърда

Коментар

• A$/$

Koko kakvo ti e mnenieto za avstralieca.Mai se e zaciklil v 0.7360-0.7425

Коментар

• Първоначално изпратено от Daylight
                      Коко може ли да ми обясниш какви са тези номерца дето слагаш по графиките си ? Отдавна се каня да те питам

Ами не ги слагам аз а едни индикатор, действа в комбинация с ССИ но е доста дълго за обяснение а и сигналите при различните валути се различават, честно казано аз тия цифри ги ползвам само за ТП когато видя 7 на 30м графика, перфектно работи имах голям проблем кога да прибирам печалби и това ме прероди а освен това за скалпиране на 1м но това е още по сложно

Коментар

• Именно 1.1111 сложих за таргет .....ако не ми гръмне стопа разбира се...... Ще почерпя да знаеш-))

Коментар

• Коко може ли да ми обясниш какви са тези номерца дето слагаш по графиките си ? Отдавна се каня да те питам
                          Всеки да прецени рисковете сам за себе си

Коментар

• Благодаря ти Коко .

Коментар

• Така по Вилата на Андрюз целта е 1205 откъдето ще излезе твоето но по камарила е 1228 по удис имаме сигнал за ТП та тия цели би следвало да инициират корекция към 1111

http://forexmasters.hit.bg/00cad.gif

Коментар

• Първоначално изпратено от JEFF
                                Благодаря колега , добре че стопа отселя за 1 пип сега го преместих
                                на 1.1211 ,
                                Сега ще ти пусна графика, на мен ми излезе 7 което е ТП по принцип но не е сигнал за селл

Коментар

Working...
                                X