IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от JEFF
    Извинете 212.92
    Стопа колега трябва да ти е над 214,20 на 214 трябва пак да добавиш аз също добавих тук

Канадеца затворих половинка на добавката на 30 п профит ама ми е кеф че вчера видях спада до 1111 и дългата от там хехе точно до пип

Успехи

Коментар

• Извинете 212.92

Коментар

• Добавям към късите GBP/JPY от 212.84 на 213 средна цена 221.92
        стопа пак е там 213.3

Коментар

• Коко кога очакваш йената за надолу аз смятам да я отиграя сега
          EUR/JPY къс от 145.45 стоп на 146 таргет 400- 500 пипа
          GBP/JPY от 212.84 стоп на 213.3 таргет около 206
          Успех на всички .

Коментар

• Първоначално изпратено от driverf1
            Здравейте,според мен када има да пада още,може да удари и 1.0960.Това се обуславя от слабоста на USD.

Успех на всички.
            .....ot druga strana CAD ne go o4akvat koi znae kolko mnogo podkrepi.Ne se o4akva poka4vane na lihvite ,a za USA vse pak predstoi o6te pone edno takova .Ikonomikata na Canada e na svoia predel,a i da ne zabraviame 4e CAD e malkoto brat4e na USD i kogato goliamoto brat4e ne e dobre i malkoto strada (vapreki kakto otbeliaza i Dona poniakoga se slu4va i obratnoto ,no to e po skoro zabavena korekcia).Iskam da kaja ne badi 4ak takav optimist otnosno kada.Spored men toi konsolidira v momenta i da ,naistina moje da testva pak 1.0960,no 6te se celi na 100% i kam gornata si granica 1.1250-1.1300 .
            Az li4no sam long ot 1.0950 s cel 1.18 (ne 4ak 1.20 kato Koko,vapreki 4e niama da imam ni6to protiv da stane i 1.20 ).Uspeh.

Коментар

• Здравейте,според мен када има да пада още,може да удари и 1.0960.Това се обуславя от слабоста на USD.

Успех на всички.
              „Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
              Джеси Ливърмор

Коментар

• eur/usd

След като изпълнихме вчерашната си задача днес според мен ако пробием съпротивата при тези нива ( 1.2649-55 ) при 40-дневната пълзяща средна ще последва тест и на 1.2684,където имаме предишен връх и девет дневна пълзвяща средна.
                За eur/jpy си мисля,че днес ще качи до 145.50 за тест на горната граница на канала.Подкрепям това с факта,че при другите двойки с йена вече имаше кросове само при eur/jpy се бавим нещо.Също и ми е струва,че еврото като цяло се съвзема и в края на седмицата като нищо да си върне позициите при много валутни двойки :-)
                Това е от мен

Коментар

• Koko

Коко ,мисля че вероятното ново дъно ще го видим на 1.0870,не по вече и от там вече ще е силен импулс нагоре ,но чак до 1.37 ))- не .По -скромно .Наздраве на компанията !

Коментар

• Ох Виктор наистина съм се опил, сега погледнах на 4ч това твоето ниво 70 ако го видим е перфектно за лонг със къс стоп под 50 извини ме още веднъж и целта ти е перфиктна
                    Браво и Успех

Коментар

• Re: Koko

Първоначално изпратено от Viktor
                      Здравейте . Коко според мен бай от 1.1070 ТР 1.1220 Как мислиш?
                      GL
                      Аз имам от там бай и добавка от 1111 целта е 13 ако тръгне сега нагоре генерално целта е честно казано не искам да я споменавам но за мен целта е 1,37 но вече съм на бутилка вино тук в офиса с колегите имахме втори поред успешен ден по едни скалпове и ги поливаме
                      Сега малко по сериозно ако стигне до там където пишеш може би ще тестваме отнво дъното и дори ще имаме ново дъно, това на мен няма да ми хареса но ще го преглътна честно казано не вярвам това което пишеш да стане но винаги има едно но и може да си прав аз преди да добавя на 1111 си мислех абсолютно същото но сега съм пристрастен истината е че както каза колегата тук не е ясно

Коментар

• Koko

Здравейте . Коко според мен бай от 1.1070 ТР 1.1220 Как мислиш?
                        GL

Коментар

• А какво става с това нашто животно паундхиена бря аз си държа късата и за 25п не ми задейства добавка и сега аджеба съм на плюс но не ми е кеф нещо с нея че не я добавих горе а се чудех нищо тя още няма сигнал за това 1000п надолу дано пак качи

Коментар

• В момента канадеца е много съмнителен . Аз както казах на дългите ще наблегна ако слезем около предното дъно на тия нива само ще гледам

Коментар

• Затварям CHF на 0 предпочитам да спя спокойно
                              на кабела слагам стоп на 0 - 1.847 и пожелавам лека и доходна на всички които мислят да работят тая вечер

Коментар

• Първоначално изпратено от JEFF
                                Коко както казах ще почерпя за канадеца. .......Да пием по бира някой ден
                                Задължително,
                                Аз се чудя дали съм бил прав за 1111 на када и добавих малко в дълга на това 1111 но е рисково тук защото няма грам сигнал но пък тук трябваше да е целта на корекцията но трябваше не на екс да я направи а на 3 вълни

Коментар

Working...
                                X