IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ти почваш да ме веселиш отвсякъде.
    "японската икономика е изградена и функционира така,че не може да има инфлация"
    Кой я е "изградил" тази икономика "парадоксална за БГ икономистите"?
    Не че на мен ми пука какви глупости пишеш тука, ама има хора, които нямат кой знае какъв опит и се връзват на подобни коментари.
    BoJ се бори с дефлацията вече толкова време, а ти ръсиш бисери от сорта "японската имкономике е изградена...". Лихва от 0.10% на тебе какво ти говори? Ако не ти говори нищо питай.
    "очакванията за японски лихви граничат с научната фантастика" - ти въобще не си в час. Ето ти едно изказване от днес (ако не успееш да разбереш какво ти казвам ще ти paste още изказвания от тези дни):
    "FUKUI: BOJ Governor Toshihiko Fukui said,
    - Economy, prices moving mostly in line with April outlook report
    - Monetary policy хot affected by issue of his involvement with
    Murakami fund
    - BOJ won't necessarilly raise rates immediately after fund reduction.
    - Inflation pressures increasing in global markets, mainly US"
    Отвори малко учебници и погледни елеметарни виждания за монетарна политика и тогава се изказвай. Имаш ли и най-малка представа какво ще се случи ако BoJ закъснее с вдигането на лихвите?? Понятието "behind the curve" какво ти говори? Последния цикъл на вдигане на лихвите в САЩ е предостатъчен за да покаже какво представлява борба с инфлация и лага, който се получава докато лихвите дадат отражение. След 16 поредни дигания на лихвите инфлацията още е в горната част на поносимия интервал на Фед. Само да ти припомня, че лихвите в САЩ бяха 1% (не много далеч от 0.1% нали?) и думите на Гриинспан "the risks are skewed to the downside".
    Дано времето, което отделих да изпиша този ферман (кратка лекциика) поне малко да е имало смисъл.
    Въпреки всичко успех желая!

Коментар

• Интересното е,че японската икономика е изградена и функционира така,че не може да има инфлация,там има обратното явление-дефлация.Това може да изглежда парадоксално,но само за тези,които са израснали и са учили икономика в Бг-то.Затова и очакванията за японски лихви граничат с научната фантастика.Всичко е само спекулации и слухове,които са стандартния предлог за разтоварване на дългите ,преди следващото покачване

Коментар

• Фундамента на йената бил лош???
        Ако има валута с по-здрав фундамент от нея здраве му кажи - разгледай GDP, IP, Manifacturing и т.н.
        Въпросът е точно в лихвените очаквания. А че ще има вдигане не лихвите до края на годината съм готов да се обзаложа веднага.
        "спадовете са бързи ,което се получава от рязкото разтоварване на дългите" - кои дълги по-точно? Искаш ли да ти копирам тук извадката от COT report-a, за да ми кажеш кои са тези дълги.
        В момента в който японската икономика регистрира стабилна инфлация йената ще е изкъртила паркета. Първото вдигане на лихвите вероятно ще бъде Юли, но ще е относително символично - вероятно 0.1
        Въпросът е след това. USDJPY ако я играя дълга си я позволявам само интрадей иначе момента в който ще пукат кокали е съвсем наблизо.

Коментар

• Първоначално изпратено от Хоската
          Тамбето,няма нищо сляпо при тези кросове- на който и фрейм да погледнем,виждаме брутални ъптрендове.Освен това и фундаментът на йената е твърде лош-едва ли ще има повишение на лихвите от БОЖ до края на годината,така че йената ще продължи да поевтинява,спрямо евро и паунд,където се очакват повишения на лихвите.Но специално тези два кроса се играят винаги само на дълги,именно затова движенията нагоре са продължителни и стабилни,за което благоприятства и положителният суап (особено при паундйена),а спадовете са бързи ,което се получава от рязкото разтоварване на дългите,след което отново тръгват нагоре
          Съгласен съм с теб.Мен много ме мъчи отрицателния сауп и затова найстина е по добре да се отиграват само дълги.Само да отбележа че по форумите има хора който следват всяко мнение и отварят позиции веднага на сляпо и при движения от над 100 пипса против тях започват да се сърдят и затова стават и конфликти.Затова ти казах така защото ако някой те послуша сега да не се окаже че е хванал кратък връх и после ще си го излее на теб.А иначе може и да се окажеш прав.
          Успешна търговия ти желая.

Коментар

• Тамбето,няма нищо сляпо при тези кросове- на който и фрейм да погледнем,виждаме брутални ъптрендове.Освен това и фундаментът на йената е твърде лош-едва ли ще има повишение на лихвите от БОЖ до края на годината,така че йената ще продължи да поевтинява,спрямо евро и паунд,където се очакват повишения на лихвите.Но специално тези два кроса се играят винаги само на дълги,именно затова движенията нагоре са продължителни и стабилни,за което благоприятства и положителният суап (особено при паундйена),а спадовете са бързи ,което се получава от рязкото разтоварване на дългите,след което отново тръгват нагоре

Коментар

Добър ден ,колеги,случайно надзърнах тук и виждам,че някои от вас търгуват с евройена и паундйена.Според мен целите са нагоре- при евройената първа цел 148.00,след това 150.00,при паундйената първа цел 215.50 ,втора цел 220.00
              Защо мислиш така.Не вярвай сляпо на всичко което прочетеш,наистина има цели за на горе но не сега според мен.

Коментар

Добър ден ,колеги,случайно надзърнах тук и виждам,че някои от вас търгуват с евройена и паундйена.Според мен целите са нагоре- при евройената първа цел 148.00,след това 150.00,при паундйената първа цел 215.50 ,втора цел 220.00

Колега целите който пишеш са резонни, но за да бием 214.15 ни трябва едно слизане до 203.35 е тия 1000п искам да хвана.
                Успехи

Коментар

• Първоначално изпратено от JEFF
                  Коко прав си за йената много плитък е стопа местя го на 213.5 и повече не пипам. ще излезна някъде да пия бира пък като се върна
                  ще видя как е положението. Като казах бира - кога да почерпя-))
                  Пусни ми като ЛС тел сега излизам по малко работа и ще ти звънна довечера или най-добре ми напиши скайп

Коментар

• Добър ден ,колеги,случайно надзърнах тук и виждам,че някои от вас търгуват с евройена и паундйена.Според мен целите са нагоре- при евройената първа цел 148.00,след това 150.00,при паундйената първа цел 215.50 ,втора цел 220.00

Коментар

• Коко прав си за йената много плитък е стопа местя го на 213.5 и повече не пипам. ще излезна някъде да пия бира пък като се върна
                      ще видя как е положението. Като казах бира - кога да почерпя-))

Коментар

• квото има да става ще бъде между 15.30 и 16.30.
                        как мислите,колеги?

Коментар

• Първоначално изпратено от masagor
                          zdraweite kolegi!
                          ima li subratia koito da skusiawat ewro/usd ot tuka 2660 ? s celi okolo 2580?
                          ..ako niama i sam woinat e woin
                          И сам войнът е войн това ми хареса Юрий Михалик - трилогия втората част се казва при черните рицари а третата облаци над шпрее, като малък съм го чел хехе. Сега ти си в ролята на Гончаренко във тила на врага, а да видим дали ще устискаш, сега остави това смятам че поръчката ти е доста рискова но като гледам 1ч графика може и да извадиш късмет.

Айде успех аз си стискам мойте дълги още

Коментар

• Първоначално изпратено от masagor
                            zdraweite kolegi!

Аз съм къс от 1,2623
                            http://www.save-darina.org/images/banners/dari2.jpg

Коментар

• Да прав си но но не мога да си позволя толкова дълбок стоп , защото позициите ми станаха доста , по добре ако удари стопа да изчакам и пак ще влезна от по високи нива. А като таргет как мислиш ?
                              Аз лично няма да устискам повече от 200 пипа -)) иначе може и 700
                              да пусне

Коментар

• zdraweite kolegi!
                                Проста работа, но не е за прости хора

Коментар

Working...
                                X