Колега SC,стоповете ги определям според методата,по която съм определил входа.Например при методата на Фибоначи,ако съм отворил дълга позиция на ниво 61.8% ,слагам стопа под ниво 50%
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX - АРХИВ
Collapse
Заключена.
X
X
-
Здравейте ! Честито на всички печеливши !
Коко както ти писах снощи ТП ме беше на 1.1220.Цялата позиция ми е закрита ! Е ,по-добре щеше да е ако беше се осъществил сценария до 1.1070 и от там ъп,там имах добавка ,но и така е добре . Е,вече мисля на къде след неделя )Наблюдавам ауда от доста време ,но доста се мотае напоследък .Някакво мнение? Не че аз нямам ,но и теб да чуя .
GL
Коментар
-
Уффффффф,
казах си, че няма да ти отговарям ама не се сдържам.
Коя част от комантара ми за GBPJPY не успя да разбереш, че дори и графики им пействаш за EURJPY???????
Спора също така беше за фундамент, а не за технически анализ. Ако искаш и там ще те пробвам.
Преди известно колчество години съм завършил математичаска гимназия и на Фибоначи му знам кътните зъби (не ме разбирай погрешно - оценявама "опита" ти за помощ).
Искам да ми отговориш нещо (и поне на себе си) - щом така си избираш входовете (на 4ч чарт) би ли ми казал колко пипсови стопове ползваш?
Аз съм интрадей трейдър и 4 ч ползвам със съвсем различни цели.
Извинявам се на форума за спора ни с колегата.
Коментар
-
Понеже виждам,че доста рутиниран БГ-икономист ми съдейства за по-добро разбиране на фундамента,аз му отвърщам на жеста с едни нагледни примери как може да търси входове при кросовете на йената.На на първата картинка е методата на Фибоначи,от 13 век, а на втората картинка е една по-модерна метода на Елиот от миналия век .
Коментар
-
Коко,
честно казано много мразя да се карам. Въпреки, че тона ми е малко остър съм се постарал с доводи да защитя позиця (имам още доста неща да кажа по въпроса, но на кой ли му пука), а от другата страна стои индивид, който дори елементарна подкрепа на думите си не вкарва.
аз GBPJPY не искам да я коментира. според мен също е надолу, но вход при нея така и не съм намерил свестен до сега и я избягвам да я играя.
успех и на теб
Коментар
-
Стига с тя съ карали бря, аз това животно го играя отдавна, един колега Марио ме запали по него, та познавам и кътните зъби и трябва да падне според мен.
Фундаментално има също много мотиви но не ми се плямпа сега.
Успехи
Тоя кад ми напълни душата днес отново, аз прибрах другата дълга и ще чакам за ребай някъде долу
Успехи
Коментар
-
Ами колега "няма нищо общо с темата" защото ти нямаш нищо общо с нея
Това което съм ти написал има толкова общо се нея, че за момент ми стана мъчно като се замислих колко шамари има да ядеш от пазара ако си сложил пари на него, ама пък бързо ми мина
Когато решиш, че имаш поне малко доводи (дори и погрешни) и искаш да ги споделиш с нас съм склонен да поговорим по темата.
До тогава ще ти подминавам коментарите и се надявам, че и другите ще го правят (за тяхно добро)
Коментар
Коментар