If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Канадеца има малко по ниска цел трябваше по бавно да си бие върхът но както и да е в смисъл нали е в посоката ми
Струвами се че и твоят сел ще излезе колега
Между другото ако ви интерисува нещо по елементарно от вдруги ден съм малко по спокоен във времето и може да обясня само не Ганн щото него още го разучавам от 3 години го мъча и още не съм му хванал спатиите но ако някаква конкретна техническа теория ви е интересна напишете и ако съм чел и тествал ще споделя и даже ще хванем някаква валута на практика да го отиграем
Отлично , и аз съм замислил нещо такова с дългите , но очаквам тест на дъното или ново дъно за да се включа на дълги смятам от 1.095
1.09 а и по надолу ако слезе да изградя една дългосрочна дълга позиция
Коко надявам се и на двамата да излезнат ТП тя моята къса е малко съмнителна но може да я затворя по рано. Аз обикновенно не гоня много пипсове и за това ми е по лесно и 20 ми стигат. НА твоите дълги
имаш ли стоп или ги хеджираш?
Нямам стоп изграждам позиция с цел някъде 1,20 започнах от 1060 имах добавка на 0960 но затворих всичко преди големият спад и отворих пак дълга тоест реално съм прибрал около 300п така че мога да си позволя без стоп дори и да имаме тест на дъното
Браво митак само така малко по малко капка по капка вир става, аз мойта добавка в дълга си я чакам а 5 пъти ми излиза на голям профит ако прибирах по малко досега 200п да съм направил
следвам съвета ти преди време, по малко но постоянно -)
Коко надявам се и на двамата да излезнат ТП тя моята къса е малко съмнителна но може да я затворя по рано. Аз обикновенно не гоня много пипсове и за това ми е по лесно и 20 ми стигат. НА твоите дълги
имаш ли стоп или ги хеджираш?
Браво митак само така малко по малко капка по капка вир става, аз мойта добавка в дълга си я чакам а 5 пъти ми излиза на голям профит ако прибирах по малко досега 200п да съм направил
В ожидании повышения процентных ставок в США на 0.25% в конце месяца доллар протестировал минимумы, реагируя, на усиление инфляционного давления и решительный жесткий тон выступлений чиновников ФРС. Аналитики считают, что перед повышением ставки до 5,25% 29 июня, которое теперь полностью оценено, доллар склонен к ослаблению. Евро вновь вырос до уровня 1.26 против доллара, и остается на нем в течение последних нескольких дней. "Поднявшись на усилении инфляции в последних инфляционных отчетах и на ужесточении риторики ФРС, доллар должен теперь выдержать влияние потенциально слабых американских данных", - сказал Ашраф Лэйди, главный валютный стратег MG Financial Group. Сегодня выходит отчет по притоку капитала в американские долгосрочные активы. Лэйди прогнозирует, что чистые притоки снизятся до $55 млрд. в апреле против $69,7 млрд. в предыдущем месяце. Кроме того, отчет ФРБ Филадельфии за июнь также будет немаловажным. Как ожидается, по сравнению с маем будет существенное ослабление основных компонентов отчета, таких как занятость и новые заказы на производство. Лэйди считает, что последние два показателя могут сильно повлиять на курс доллара, и он может существенно ослабиться и опуститься до уровня 1.27 против евро. Аналитики BNP Paribas отмечают, что некоторое ослабление позиций доллара показывает, что внимание рынка сместилось от истории с процентными ставками к замедлению темпов роста американской экономики. Данные по инфляции и жесткие комментарии представителей ФРС привели к тому, что рынок полностью оценил июньское повышение ставки и с 46% вероятностью прогнозирует повышение в августе. Кроме того, экономический обзор ФРС США "Бейдж бук" (Beige book), опубликованный вчера также показал тенденцию к повышению розничных цен и замедление экономического роста.
Коментар