If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Здравейте, въпреки вчерашното движение което беше нелогично имайки в предвид данните за инфлацията и възможността за вдигане на лихвата за пореден път, мисля че все пак ще имаме движение надолу.
вариант за днес ми е селл позиция при нива 1.2580 цел тест на 1.2510.
Здравейте, въпреки вчерашното движение което беше нелогично имайки в предвид данните за инфлацията и възможността за вдигане на лихвата за пореден път, мисля че все пак ще имаме движение надолу.
вариант за днес ми е селл позиция при нива 1.2580 цел тест на 1.2510.
EURUSD go gledam na dnevna i mislia, che e doshlo vreme za buy sys stop 1.24 i cel nov vryh okolo 1.31-1.32. Shte izchakam po-seriozen signal predi da deistvam obache. Eto i shemata po koiato shte rabotia:
Коко, мисля че е малко рано за Паундйена, защото йената пада ср/у долара и там целта ми се струва 117. Не съм смятал какво прави това в П/Й но е над 213, как мислиш?
Да на седмична идеално е 214,1 горна тренд линия на седмична, но 213,20 е цел която излиза от друга страна, аз казах че над 213 обаче не ми харесва защото излизат нови цели, предпочитам с молко от тук
Коко, мисля че е малко рано за Паундйена, защото йената пада ср/у долара и там целта ми се струва 117. Не съм смятал какво прави това в П/Й но е над 213, как мислиш?
Коментар