IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Хоска

Хоска, действително ще ми е доста интересно. По принцип преди да видим мечи флаг имаме 6 фигури. Трябва доста добър ММ за да не позволиш големи загуби.
    Просто аз винаги мисля какво би могло да се случи и как това би се отразило на моите позиции.
    Твоя начин на игра само по тренда е много правилен, само дето си мисля че стратегията трябва да е малко по - дългосрочна ако следваш тренда. Не върви на Интрадей търговия да играеш само по тренда, една такава корекция може доста да бръкне в джоба ти.

Поздрави и успех!
    Със интерес следа сделките ти.
    Всеки да прецени рисковете сам за себе си

Коментар

• Брус,графиките са с големина около 10 килобайта,няма накъде да се намаляват повече,освен това gif e по-компактния формат.Може би си в чужбина и достъпът до сървъра,на който ги качвам е проблемен

Коментар

• Днес до изказването на Бернаке май няма да става за игра.
        Хоската, не знам дали си прав, но това което говориш, на мен поне, е интересно.
        Бих ти бил благодарен ако показваш какво правиш при тези двойки!

Коментар

• Дейлайт,на картинката показвам въпросната корекция.Виждаме че при консолидацията се формира мечи флаг,именно при формирането му си възстанових загубите от стопове и даже спечелих.След това изчаках да се достигне целта на този флаг и отворих дълга на нивото на плътнаса синя линия.Може би ще попиташ защо не съм отиграл мечия флаг ,както сега отигравам бичия флаг.Отговорът е,че системата ми на търговия при този крос изключва късите,затова просто изчаках.

Коментар

• В колко часа се чака този доклад на Бен Бернанке

Коментар

• Дейлайт,ако влезем в корекция ще имам такива стопове,каквито съм сложил преди това,не мога да говоря наизуст,като направим такава корекция ще се разбереш.
              Въпросната корекция,която даваш за пример я издържах без проблеми-на няколко пъти ми беше задействан стопа,като при първата консолидация на този спад си избих загубите неколкократно.
              Но ако се случи такава корекция ще ти демострирам с конкретни поръчки как се отиграва.

Коментар

• ЦИНИЧНО!!!

Коментар

• Тия послания на ливанските деца не им пожелавам да ги видят от близо щото БУМ.

Коментар

• Това е доста грубо .

Коментар

• Израелските деца изпращат послания за "любов и мир" на ливанските деца, снимка Ройтерс

Коментар

• Първоначално изпратено от Хоската
                        Добро утро,давам актуална информация за тези,които се интересуват от паундйена и евройена:
                        При паундйена имам задествана поръчка за покупка на 214.20,ще сложа стоп ако ми задейства и втората поръчка на 213.20.Целта ми тук засега е 215.20
                        При евройена продължавам да чакам пробив на 147.40,след това тест на 148.00.Суапът е положителен,така че чакането тук носи печалба и ни дава време да оптимизираме позициите си

Както съм обяснявал много пъти,при тези два кроса винаги имам отворени позиции и те са само дълги,защото тук от много години насам трендът е само един-нагоре.С постовете си тук се опитвам да ви демонстрирам как се печели стабилно като се спазва най-простото правило във форекса- "играй по тренда,а не против него"
                        Един интересен казус. Какво ще стане ако влезнем в корекция. Ето за пример ти давам най близката такава. 2005 г 12 месец от 11 до 2006 01 08 имаме спад 12 фигури при Паунд/Йена. интересно ми е през тоя един месец грубо колко дълги позиций ще имаш и кви стопове ще имаш ?

Коментар

• Добро утро,давам актуална информация за тези,които се интересуват от паундйена и евройена:
                          При паундйена имам задествана поръчка за покупка на 214.20,ще сложа стоп ако ми задейства и втората поръчка на 213.20.Целта ми тук засега е 215.20
                          При евройена продължавам да чакам пробив на 147.40,след това тест на 148.00.Суапът е положителен,така че чакането тук носи печалба и ни дава време да оптимизираме позициите си

Както съм обяснявал много пъти,при тези два кроса винаги имам отворени позиции и те са само дълги,защото тук от много години насам трендът е само един-нагоре.С постовете си тук се опитвам да ви демонстрирам как се печели стабилно като се спазва най-простото правило във форекса- "играй по тренда,а не против него"

Коментар

• Re: señorito

Първоначално изпратено от Дон Карлос
                            Hola hombre!
                            Не съм казвал, че евро/долар скоро ще потегли на юг, защото двойката си се движи
                            на юг още от началото на юни, след върха на 1.2975. После нечии интереси бяха
                            засегнати и с неистови усилия, интервенции, манипулации и пр. я накараха да се качи до
                            1.2858, ако не се лъжа и силите им стигнаха до там. Или по-вероятно вече интересите
                            им са други. От 7 юли движението е ясно, категорично и почти отвесно надолу. Близо
                            4 фигури.
                            Но за този тренд аз говоря отдавна и много отдавна го прогнозирам. Но изцепката на
                            Бернанке на 27 юни обърка и задържа нещата и доведе до поредния връх. Всъщност
                            многократно съм писал и коментирал нещата много подробно, ако имаш добро желание
                            можеш да ги намериш и прочетеш, никак не е трудно.
                            Едно от основните неща, на които наблягах, беше лихвения диференциал и че тепърва
                            предстои инвеститорите да го осъзнаят и приемат реалностите от собствен опит, след
                            като се опарят. А новите реалности са вече значително променени и в друго - скъпи
                            метали, петрол, войни, катаклизми, а доларът поскъпва. Това е новата убежищна валута,
                            доверието в нея расте лавинообразно и не на последно място заради лихвите. И заради
                            силата на американската икономика, безработицата, която е два пъти по ниска от
                            европейската. Доказаха го днес и капиталовите потоци. Не че в Америка всичко е цъфнало
                            и вързало, но Европа е много зле. Тя се задъхва от много неща и не на последно място
                            от скъп петрол и суровини, безработица.
                            Отдавна говоря за гравитационните сили, които действат при EUR/USD и това са нивата
                            1.08 - 1.12. Това е центърът, средата между най-високото и най-ниското ниво за всички
                            времена. Това е и естественият, нормалният курс. А и курсът при въвеждане на еврото
                            е наблизо.
                            Но на първо време очаквам нива 1.18 - 1.20. Струва ми се, че там пазарът ще се поспре,
                            за да се огледа. Що се касае до нивото на затваряне, което споменаваш - според мене
                            няма никакво значение. Техн. анализ е бита карта, ама много бита! Всъщност вероятността
                            да се улучи посоката е 50 %. Което създава измамното впечатление, че някой е улучил
                            посоката благодарение на техн. анализ. Но все повече търговци не се съобразяват с него,
                            губят доверие, което го прави да не действа. А и как да му вярват, след станалата вече
                            масова практика на "обиране на стопове'?! И днес имаше такава акция след добрите данни -
                            лъжливо движение на Север. А мястото на стоповете е плод на техн. анализ, нали? Само
                            че откровено си казваш къде са ти паричките. Ела, вълчо, изяж ме! Е, как да вярваш?
                            Това е накратко. По всички тези и други въпроси съм писал много по-подробно. Ако желаеш,
                            чети. Успех!

Moite uvajeniq oba4e tvoita prognoza izvadi kusmet prosto suvpadna sus subitiqta v blizkiq iztok! moje da ima evroto put nadolu oshte malko no da se kupuvat $ ot tuk na tatuk prosto e ludost.. vremeto shte pokaje a i vsqko 4udo za tri dni..

Коментар

• Петролът като едното нищо ще чукне стотака. Подгряването за подобно развитие започна още преди две години. Тогава звучеше като бълнуване, а вече не е така.

Коментар

• През уйкенда ще седна да напиша няколко свободни съченения на тема фундамент както го виждам аз.

Но петрола никой няма да го пусне 100, я опек ще вдигнат квотите я друго нещо, мисля че краткосрочно долара ще падне незнам до къде но не повече от 1.34 като е по-вероятно да нямаме ново връхче тоест под 1.29,съгласен съм че средносрочно долара ще расте - САЩ са пуснали печатницата и тия хартиики все някой трябва да ги купи така че може би 1.00 но до 1.19 със сигурност. Мисля че дългосрочно долара ще пада нещо 1.70-2.00

Коментар

X