If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Хаха, тоя Toni Plumer не съм го чувал даже Хоска, питах дали тази фигурка има такава тежест при паунд/йена както двойните върхове и дъна при евро/долар? Мерси все пак за отговора.
seсorito ти добре ли си бе човек 1.22 EUR/USD ако някой ти е казал че петрола ще е на 100$ не знаеш ли че когато долара се вдига залтото и петрола поевтиняват(не е право пропорционално, но си влияят), а в твойта логика си противоречиш, така че помисли малко
Оп, кой каза че не сме чели? Ама, то с четене само нестава Нямаше ме 2год. на пазара, ама реших да се включа на голямото изръсване на еврото-естествено със сметка в долари Само че кат гледам се чудя дали не закъснях малко!?!
Ликуид,не мога да кажа коя е "по-силна",не съм правил статискика на "успеваемостта" на различните фигури,но това едва ли е толкова важно.Важното в случая е да отиграем флага,защото имаме наличие на тренд, а предполагам си чел елементарното,но вярно правило,че когато има тренд се играе по тренда.Аз още миналата седмица разпознах флага на Н4,комбиниран с флаг на Н1 ,обясних и обявих целите на тази двойна комбинация
Don Carlos muy buenas noches.....az samo da zabelega i sega s tozi konflikt rabotata e qsna dolar xubav siguren s debela lixva ok....6te moge6li da komentora6 kak ti se vigdat nivata E/$ 1.22-1.18 nai grubo...na men mi se struva 4e pri edno zatvarqne pod 1,2470 moge da gi podgonim pre spokoino.....4ux pomegdu drugoto edin komentar na edin 4ove4ec na koito moge ad mu se vqrva da govori 100$ barrel oil....Blagodarq predvaritelno
PS.Obra6tam se kam teb za6toto ako ne se laga ti komentira6e 4e skoro ? 6te potegli na UIG.
Xoska merci merci mnogo ....az v4era ne bqx na pazara, bqx za parvi den na rabota i za tova ne sam bil v 4as...otnosno stopovete ...bez tqx az ne igraq.....imalo edno vreme $/dem ta se za4akaxme 1/2 godina ta da izleze i taka...az sam vazrasten 4ovek i NEAM NERVI .....prosto stopovete po4ti vinagi mi rabotqt (ne sre6tu men) no nali znae6 barzata ku4ka.....otnosno flaga az nemoga da razbera kolegata koito pravi zabelegka.....Xoskata samo e na4ertal strani4nite za da indikira razstoqniero megdu liniite...no xaide na sluka i thanks
Коментар