IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Koko misli6 li 4e e vuzmojno da mi se izpylniat sell limitite za eur/usd na 0.2615 ;0.2630 i 0.2650 ; .za6toto ne6to mi se struva 4e euroto niama sila
    Forex , форекс новини и стратегии

Коментар

• Последните няколко дена водих тези безумни спорове с Хоската абсолютно сам ... радвам се все пак че хората в този форум могат ясно да различат играч от лаяч !
      Дон Карлос, Коко и т.н. моите ПОЗДРАВЛЕНИЯ
      Много успехи във FOREX

Коментар

• Хоската

Човече мъничко, дребничко! В този форум аз съм постнал сделки от
        които профитът е между $ 150 000 и 200 0000 /сто и петдест хиляди
        и двеста хиляди щатски долара/. Но за разлика от тебе, всичко с
        абсолютна точност - час и минута на отваряне и затваряне, за да
        няма съмнения, час и минута на всяка добавка и всякаква друга
        информация, вкл. и с колко К ми е сделката и колко долара е профита,
        като част от демонстрация на системата на дон Карлос, тоест моята
        система.
        Това, че си от вчера във форума и не го знаеш или се правиш, че не
        го знаеш, не ти дава право да ме наричаш локумджия! А че сега не
        си поствам сделките, има си защо и всички го знаят.
        Не очаквам от един болен човек да се засрами, но по-кротко го
        давай, че си много досаден!

Коментар

• Карлос,точно Коко учи народа тук на абсурдни номера и сега е в дълбока идейна криза,Ако си забелязал,специално при паундйена и евройена противно на всякаква логика той все отваряше къси и чакаше накакви абсурдни цели надолу,а то какво стана?Аз просто уча начинаещите на простички неща-да играят по тренда и да си разработвят удачна система за поставяне на стопове,за да избегнат някоя по-сериозна корекция.Нещо лошо ли правя?Съвсем случайно попаднах на този форум и ме изуми крещящата абсурдност на Коковите концепции относно тези два кроса-именно това ме накара да пиша тук и се надявам,че колегите разбраха кой колко струва,така че скоро може и да се оттегля,ако ми писне да чета злобните и завистливи постове по мой адрес

Коментар

• Хоска,
            съвсем публично ти отправих предизвикателсто и ти се подви опашката и се скри.
            Пубертетски обяснения като твоите не минават тук.

Успех на всички и не обръщайте внимание на самозвани гурута.
            Рискувате собствените си пари!

Коментар

• Хоска нали се разбрахме нещо с теб да не наместваш името ми и аз твоето защото се получават тъпи спорове от каквито форума няма полза.
              1. Поздравления за наистина добрите отигравания които демонстрира.
              2. Не се възгордявай, не забравяй че и ти си "смъртен".
              3. Явно ДК е прав казвайки че не си от дълго на пазара щоме така тръбиш, те хората си правят изводи сами, лошо няма ще мине този период от живота ти, всички сме били така, разбирам те. Но отпусни малко парата.
              4 ЪГ съгласен съм да направим такъв експеримент.
              5. ЕвроЙена май сега ще завърши на 147.48 после ще върне 100на пипа и ще атакува 147.72 където предполагам ще последва по-сериозна корекция.

Успехи

Коментар

• Хоска, присъединявам се към Дон Карлос. Дори ще те посъветвам нещо, намирам го по-практично. Купи си кученце, за едната разходка и хранене ще те боготвори. Егото ти ще е ОК, а пък и клавиатурата ти ще поживее повечко.

Коментар

• SC,не си ми на нивото нито ти,нито Коко,нито локумджията Карлос,за да се състезавам с вас.В крайна сметка не мога да ангажирам цялото си време, за да доказвам на злобните и жалки душици в този форум какво мога,а който не ми вярва ,това си е негов проблем

Коментар

• Дон Карлос,
                    не знам защо се въздържах да напиша това, което ти направи (може би излишна куртоазия).
                    На 110 % съм съгласен с теб.
                    успех

Коментар

• Първоначално изпратено от SC
                      Хоска,
                      нито съм злобен нито съм завистлив.
                      Пределно ми е ясно какви са ти възможностите.
                      Смятам че голямата част от хората тук им е ясно защо всъщност не искаш да кажеш към кой брокер си.
                      Не поствам сделки по същата причина по която и дона - ужасно много хора, които почват да те плюят при най малкия повод (стоп ударен или сгрешена дори краткосрочна посока на пазара)
                      Мога само да те поздравя за сделките които си направил в кросовете на йената (победителите не ги съдят).
                      Единственото нещо което ме дразни е че опитваш евтини трикова да заблуждаваш на по-неопитните участници и после да се биеш в гърдите колко си велик.
                      Въпреки пословичния инат на Коко при неговото изграждане на позиици е доказал стойността си като трейдър. А ти направи няколко успешни сделки при ясен тренд без корекции и се издигна сам на пиедестал.
                      и за да приключа този безсмислен спор в този му вид - предлагам ти да направим 2 акаунта в СТС примерно (предполагам и коко и други хора биха участвали) и нагледно за следващия месец да се види реален резултат от търговия?
                      az sam za !

Коментар

• Хоската

Човече, лъжеш като брадат циганин! Графиката по която казваш, че ти се е изпълнил
                        лимита е на демо платформа. Ти изглежда си толкова зелен, че не знаеш, че понякога
                        котировките на демо платформа и реал платформа са различни. Една от възможните
                        причини е, че брокерът не поема отговорност за точността на котировките до пипс на
                        демото. Нищо лошо, че си на демо, но на даваш акъл при това положение си е
                        направо престъпление спрямо неопитните колеги. То всеки, като напипа тренд може
                        да дава акъл да се играе по тренда /между неопитните това върви/ и да се изживява
                        като велик трейдър и гуру, избивайки комлекси. Но да знаеш, че на неразумните ти
                        фенове при първата по-сериозна издънка ще им дойде акъла в главата, което няма
                        начин да не се случи.
                        А ти не е лошо да се помъчиш да научиш кое е по-добре за евройената - евродоларът
                        да върви нагоре или надолу /при равни други условия/ и да престанеш да говориш
                        глупости на търкалета и неверни неща.
                        А като един от старите участници в този форум ще ти кажа, че поведението ти е
                        дразнещо, неетично и некоректно. Недопустимо е да кажеш на колега, че не можеш
                        да се хванеш с него на бас, защото не бил на твоето ниво?! Що за пуешко надуване
                        и горделивост?! Не забравяй, че например Коко, от когото само можеш да се учиш
                        освен на форекс и на възпитание и на коректност разговаряше дори и с тебе като с
                        равен, макар че въобще не го заслужаваш. А ти не се спря да сипеш обиди икал по
                        негов адрес. За заядливостта ти вече те предупредих, после се сърди само на
                        себе си.
                        А на феновете ти мога да кажа, че и този ти ник ще изчезне внезапно, както стана с
                        предишните ти многобройни никове. И ще се появиш отново с нов тренд в друга
                        двойка и с нов ник. За да се изживяваш отново.
                        Съчувствам ти за заболяването, но тук не е болнично заведение, иди там където
                        могат да те лекуват и да ти помогнат!
                        Много минути ти отделих.

Коментар

• Хоска,
                          нито съм злобен нито съм завистлив.
                          Пределно ми е ясно какви са ти възможностите.
                          Смятам че голямата част от хората тук им е ясно защо всъщност не искаш да кажеш към кой брокер си.
                          Не поствам сделки по същата причина по която и дона - ужасно много хора, които почват да те плюят при най малкия повод (стоп ударен или сгрешена дори краткосрочна посока на пазара)
                          Мога само да те поздравя за сделките които си направил в кросовете на йената (победителите не ги съдят).
                          Единственото нещо което ме дразни е че опитваш евтини трикова да заблуждаваш на по-неопитните участници и после да се биеш в гърдите колко си велик.
                          Въпреки пословичния инат на Коко при неговото изграждане на позиици е доказал стойността си като трейдър. А ти направи няколко успешни сделки при ясен тренд без корекции и се издигна сам на пиедестал.
                          и за да приключа този безсмислен спор в този му вид - предлагам ти да направим 2 акаунта в СТС примерно (предполагам и коко и други хора биха участвали) и нагледно за следващия месец да се види реален резултат от търговия?

Коментар

• Кирил, при тези два кроса отварям само дълги поръчки.Когато са в корекция също отварям дълги,имам си изградена система за отработване на корекцията и тази система не съм я взаимствал от никого,разработил съм си я чисто сам,на база на наблюдения,анализ и изводи-това е единственият път към успеха,според мен

Коментар

• Първоначално изпратено от Хоската
                              SC,не давам персонална или служебна информация на злобни и завистливи хора,какъвто си ти.Само по моя преценка мога да разкривам кой съм,към кой брокер съм и т.н.
                              Но не това е важно,важно е как играя и аз ви демонстрирам това нагледно,а ако ти си много печен,започни да си постваш търговиите,за да видим какво можеш.Същото приканвам и локумджията Дон Карлос.Другят специалист Коко поне не криеше поръчките си,па макар и с риск да се изложи,но поне така се вижда кой колко разбира от дадена двойка.Аз още отначалото признах,че разбирам само от тези два кроса и го доказвам нагледно.В другите двойки не съм добър и не се правя на отворен
                              Xoska iskam da te popitam kogato tezi dvoiki sa v nizhodiasht trend tyrguvash li gi ? ili i togava gi igraesh dylgi sre6tu trenda za korekciite

Коментар

• SC,не давам персонална или служебна информация на злобни и завистливи хора,какъвто си ти.Само по моя преценка мога да разкривам кой съм,към кой брокер съм и т.н.
                                Но не това е важно,важно е как играя и аз ви демонстрирам това нагледно,а ако ти си много печен,започни да си постваш търговиите,за да видим какво можеш.Същото приканвам и локумджията Дон Карлос.Другият специалист Коко поне не криеше поръчките си,па макар и с риск да се изложи,но поне така се вижда кой колко разбира от дадена двойка.Аз още отначалото признах,че разбирам само от тези два кроса и го доказвам нагледно.В другите двойки не съм добър и не се правя на отворен

Коментар

Working...
                                X