Хоска, защо не прибра печалбата на 215,10 ?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX - АРХИВ
Collapse
Заключена.
X
X
-
Виждам че една глутница хиени от нямане какво да кажат се заяждат.Може би преднамерено се опитват с безсмислените си цинизми да те откажат да постваш.Въпреки всичко Хоската просто не им отвръщай и постепенно целия форум ще е против тях,в мое лице са вече дразнител.Силата на спекулацийте на пазара са подчинени на бързото и лесното взимане на парите ни.
Коментар
-
Абе незнам ама когато цената е 1.28-29, се започва да се говори за цени 1.34-35, когато пък е около текущите нива1.2490, сега започва да се говори за нива от 1.22-20, въобще сме като овце, накъдето е тренда и мечтаеме за още и още, ама пазара не мисли така, нали това му е целта да печелят от овцете като нас
Коментар
-
Колеги,съобразно текущото положение при паундйена ще направя промяна в тактиката ми.В момента текущата цена е около 214.97.
Направих нова дълга добавка на 215.00,така общата цена на двете ми добавки ( 214.20 и 215.00) е 214.60.Слагам стоп на двете добавки на 214.60 (тоест нулев стоп).Цел 215.60
Коментар
-
Първоначално изпратено от Han KrumВсе ми се струва, че американците, ще изкарат лоши данни и речта на Беренанке, няма да подкрепи долара, защото те нямат интерес от скъпия си долар, а са доста и манипулативни, така, че до довечера 150 пипа нагоре за EURTrade the News
Коментар
-
Първоначално изпратено от garbacхоска,незнам как точно го правиш,но си като ясновидец.Твоето не е прогноза, а расписание на движението на паундйената.
Коментар
-
Брус ,това са хора които злобеят и завиждат на по-добрите от тях- характерна българска черта.
Между другото при паундйената имаме изпълнена цел 215.00 на флага,който ви представих още миналата седмица.
Следващата цел,която обявявам, е 216.00 . Но първо ще си взема на 215.20 полагащите ми се 100п,след това ще ви кажа поръчките ми за новата цел
Коментар
-
От известно време следя коментарите на Хоската и мога да кажа, че има доста голяма успеваемост в прогнозите си, така че не виждам на какво основание някои колеги от форума откровенно се заяждат.
На мен лично ми е интересно да чета прогнозите на Хоската, така че се надавям да престанем с заяжданията на дребно. Би било интерсно ако колеги с различни мнения по дадена двойка излагат аргументите си, така ние начинаещите ще имаме възможност да научим нещо.Считам също, че подобни АРГУМЕНТИРАНИ спорове биха били интересни и на по напредналите колеги.
Коментар
Коментар