IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Хоска, защо не прибра печалбата на 215,10 ?

Коментар

• Виждам че една глутница хиени от нямане какво да кажат се заяждат.Може би преднамерено се опитват с безсмислените си цинизми да те откажат да постваш.Въпреки всичко Хоската просто не им отвръщай и постепенно целия форум ще е против тях,в мое лице са вече дразнител.
      Силата на спекулацийте на пазара са подчинени на бързото и лесното взимане на парите ни.

Коментар

• Абе незнам ама когато цената е 1.28-29, се започва да се говори за цени 1.34-35, когато пък е около текущите нива1.2490, сега започва да се говори за нива от 1.22-20, въобще сме като овце, накъдето е тренда и мечтаеме за още и още, ама пазара не мисли така, нали това му е целта да печелят от овцете като нас

Коментар

• Колеги,съобразно текущото положение при паундйена ще направя промяна в тактиката ми.В момента текущата цена е около 214.97.
          Направих нова дълга добавка на 215.00,така общата цена на двете ми добавки ( 214.20 и 215.00) е 214.60.Слагам стоп на двете добавки на 214.60 (тоест нулев стоп).Цел 215.60

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum
            Все ми се струва, че американците, ще изкарат лоши данни и речта на Беренанке, няма да подкрепи долара, защото те нямат интерес от скъпия си долар, а са доста и манипулативни, така, че до довечера 150 пипа нагоре за EUR
            Hane ot v4era de samo pak da ti komentiram kakvo 4ux dnes ....prezidenta na kartela e na mnenie 4e te mogat da popovdignat produkciqta no cenata na barel ne mogat da q kontrolirat.....demek ne iskat....Uspex i Don Carlos mai mai e prav i moeto vigdane e 4e vlizame globalno v nov ikonomi4eski cikal..Lek den na vsi4ki
            Trade the News

Коментар

• Зле е.

Коментар

• Не Мечо,мисля,че мязам на Хоската,но не знам как е отстрани

Коментар

• Хоската, що ли ми мязаш на бат' Пешо Сандокана. Чувал ли си за такъв?
                  ФОРЕКС ФОРУМ - forex системи, forex брокери, forex коментари, forex, forex, forex

Коментар

• Първоначално изпратено от garbac
                    хоска,незнам как точно го правиш,но си като ясновидец.Твоето не е прогноза, а расписание на движението на паундйената.
                    Ne vijdam ni6to osobenno tuk.Trenda i pri dvete si e up .Prosto trqbva da se vnimava pri korekcii .Danoto pri Cable /Y e okolo 209-210 ,pri E/Y trqbva da se vnimava okolo 145-145.55 ,varhove 6te ima vse novi i novi.Tova e s dve dumi.Kam USD yenata goni 118.40 (ako go probie sme na 119.20 -imame si i zdrav pod pri 116.05-116.60) .Nakratko kazano ne vijdam ni6to nepredskazuemo okolo yenata i krosovete i pone za sega (i dokato trae voinata) .V momenta v koito pazara se seti kakvo si govoriha G7 za asian currences -buy JPY .Tova e "the clairvoyancy" .Predpolagam pove4eto sme "clairvoyants" v momenta 6to se kasae za JPY.

Коментар

• USD/CAD

USD/CAD тук съм на къса и ще ми е интересно да видя мнението ВИ
                      "Бог е създал човека, а Самуел Колт ги направи равни"...

Коментар

• Garbac,не съм ясновидец,просто добре съм изучил поведението на този крос и спазвам елементарните правила на форекса.Виждаш какви са резултатите.

Коментар

• хоска,незнам как точно го правиш,но си като ясновидец.Твоето не е прогноза, а расписание на движението на паундйената.

Коментар

• Брус ,това са хора които злобеят и завиждат на по-добрите от тях- характерна българска черта.

Между другото при паундйената имаме изпълнена цел 215.00 на флага,който ви представих още миналата седмица.

Следващата цел,която обявявам, е 216.00 . Но първо ще си взема на 215.20 полагащите ми се 100п,след това ще ви кажа поръчките ми за новата цел

Коментар

• pund/ yena - dobavih oshte dosta sell na 215

Коментар

• От известно време следя коментарите на Хоската и мога да кажа, че има доста голяма успеваемост в прогнозите си, така че не виждам на какво основание някои колеги от форума откровенно се заяждат.
                                На мен лично ми е интересно да чета прогнозите на Хоската, така че се надавям да престанем с заяжданията на дребно. Би било интерсно ако колеги с различни мнения по дадена двойка излагат аргументите си, така ние начинаещите ще имаме възможност да научим нещо.Считам също, че подобни АРГУМЕНТИРАНИ спорове биха били интересни и на по напредналите колеги.

Коментар

Working...
                                X