IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Съгласен съм с Han Krum,но ще изчакат първо пазара да се позареди с долари преди да го ударят.Разбира се колкото и вероятно да е този сценарий може и да грешим
    Силата на спекулацийте на пазара са подчинени на бързото и лесното взимане на парите ни.

Коментар

• Алчен,чудовището ,с което съм в приятелски отношения,е трендът-носорогът е метафора на тренда

Коментар

• Първоначално изпратено от neno4
        За да си щастлив ти трябва психиатър а не Форекс.
        Сбъркал си имястото и времето.

Коментар

• Все ми се струва, че американците, ще изкарат лоши данни и речта на Беренанке, няма да подкрепи долара, защото те нямат интерес от скъпия си долар, а са доста и манипулативни, така, че до довечера 150 пипа нагоре за EUR

Коментар

• За да си щастлив ти трябва психиатър а на Форекс.
            Сбъркал си имястото и времето.

Коментар

• Vleznah kas pri CBP/GPY ot 214.65

Коментар

• Нено,не те познавам,но всесто да злобееш и завиждаш,по-добре се научи да търгуваш като мен и тогава ще си щастлив и няма да страдаш повече от неврози

Коментар

• Първоначално изпратено от neno4
                  Хоската,
                  докога ше словоблудстваш в този форум.
                  За пет години смени петстотин ника.
                  Но не е достатъчно за да забравим старите ти "прогнози"
                  Izvinqvai ne te razbrah ti s koe 4udovishte si v priqtelski otnosheniq )))

Коментар

• Хоската,
                    докога ше словоблудстваш в този форум.
                    За пет години смени петстотин ника.
                    Но не е достатъчно за да забравим старите ти "прогнози"

Коментар

• Арсен,напълно съм съгласен с теб,много точна аналогия правиш между пазара и океана.Аз мога да дам една друга аналогия между пазара и джунглата-в джунглата има едни птички,които са приятелчета на такива мощни зверове като хипопотами и носорози.Тези чудовища позволяват на въпросните птички да ги очистват от разни досадни насекоми и така двете страни са доволни-птичките си получават препитание,а чудовищата са доволни и благоразположени към тях.Но сещате ли се какво става с онези,които се опитват да им се изпречат на пътя-хиени,чакали и прочее сган,пък дори лъвове и крододили?

Коментар

• Xoskata, moite izkrenni POZDRAVLENIA za tozi rezultat !
                        ako imah 5 mln evro, ne bih zalojil i 100$ na tova dvijenie ! Za koeto priemi naistina moite admirazii ! S interes ia sledia tazi dvoika!

Първоначално изпратено от Хоската
                        В момента средната цена на паундйената при мен е 214.75.Ако някой следи отиграванията ми искам да повторя,че имам задействана поръчка купува на 214.20 от тази сутрин с t/p на 215.20.След като прибера поредните 100п,ще поставя нови два ордера,като ще ви информирам своевременно.Надявам се,че съм полезен с моите демонстративни отигравания и затова ги поствам

Коментар

• Харесва ми стила ти на игра не се контролира от идеята да загубиш.По мое скромно мнение пазара е като океан с акули и изпълнен с дребна и тук так по едра риба.Нетрябва да се опитваме да разгадаем плановете на акулите,а просто да ги следваме като тяхна сянка.Когато "закусват" с рибата(по-големия % от тези на пазара)да си вземем своя дял.Може да изглежда картинката глупувата,но мисля,че ще ме разберат повечето.Хоската продължавай да споделяш мненията си независимо да ли в този момент са верни или грешни,само заради това ти благодаря.
                          Силата на спекулацийте на пазара са подчинени на бързото и лесното взимане на парите ни.

Коментар

• В момента средната цена на паундйената при мен е 214.75.Ако някой следи отиграванията ми искам да повторя,че имам задействана поръчка купува на 214.20 от тази сутрин с t/p на 215.20.След като прибера поредните 100п,ще поставя нови два ордера,като ще ви информирам своевременно.Надявам се,че съм полезен с моите демонстративни отигравания и затова ги поствам

Коментар

• Първоначално изпратено от Хоската
                              Брус,графиките са с големина около 10 килобайта,няма накъде да се намаляват повече,освен това gif e по-компактния формат.Може би си в чужбина и достъпът до сървъра,на който ги качвам е проблемен

Прав си май грешката е в моя компютър.

Коментар

• Дейлайт,аз играя само с дългосрочни позиции,към които редовно добавям и затварям по-малки порции,като при всяко такова отиграване прибирам кръгли стойности в пипсове (50 или 100).
                                Избрал съм си тези два кроса ,защото йената е относително слаба валута и от години се обезценява спрямо еврото и паунда.Относно ММ си прав,той е най-важният елемент на дългосрочната стратегия

Освен това сигурно забелязваш,че всички ,които играеха късо срещу паундйената и евройената изчезнаха,докато Хоската си прави яките профити и ще продължава все така занапред.Това е така,защото никой не е достатъчно силен,за да издържи против тренда или да обърне тренда сам

Коментар

Working...
                                X