IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• А дали няма равнина в която да е правоъгълник емоемо?)))

Коментар

• Абе Хоската си чертае там някакви успоредници ама нищо -той създава впечетление, че разбира много от йена(поне за сега е така на 100%), май за пореден път обаче Коко доказа своят добър нюх към двойката EUR/USD като предсказа до милимунка падането и от там рязкото потегляне на горе до 1.28(като последното е въпрос на време)

Коментар

• Хоска, това не е правоъгълник, бате.

Коментар

• На онези от вас,които се учат да търгуват паундйена искам да обясня защо се движим нагоре и защо целта е 215.00.миналата седмица ви представих формацията "флаг" на Н4 при този крос и обявих целта му.Флагът е съвкупност от барове,които могат да се вместят в правоъгълник по начина,по който съм показал на графиката.
          При реализиран пробив на такава формация ,от точката на пробив има потенциал за продължаване на движението поне колкото е дължината на вертикалната страна на правоъгълника.Така в нашия случай пробивът е маркиран с прекъсната линия,над която поставяме отсечка,равна на вертикалната страна на правоъгълника.Така получаваме цел 215.00
          Тази формация не винаги се реализира по този идеален начин,даже може и да не се реализира,но ние сме длъжни да го отиграем.Все пак конкретният случай,който ви представям, е класика в жанра,такаче насладете му се и го разучете подробно

Коментар

• Коко,
            какво мислиш за паунд/йена. Продаваш ли? Ей така, просто питам.

Успехи.

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum
              Аз пък си мисля, че EUR скоро(до края на седмицата) ще изцепи към 1.2750

agree

Коментар

• Първоначално изпратено от PLP
                Д/Й на седмична опря до трендлинията.Някой по-опитен колега ще коментира ли движението моля!
                ID

Now a break below 116.65 would be a good indication for a retrace to a 115.63/32 and a break below that would be a good for 114.10<>113.70
                But... Looking at the pattern of this recent rely, I suspect of a possible one more move up to finish it. Possibly not higher than 117.6, I was expecting 117.30/35. If higher than 117.6 then possibly 118.4

Коментар

• Аз пък си мисля, че EUR скоро(до края на седмицата) ще изцепи към 1.2750

Коментар

• Сеньорито,аз вчера обяснявах за стоповете,че това е игра на котка и мишка и за да слагаш стопове трябва да си отработил много добре цялата система.Аз смятам,че евройената скоро ще излезе от рейнджа и ще направи силни импулси нагоре,като ще пробие 147.50 и ще тества 148.00,но не бива никой да копира дословно моите поръчки,че после пак ще ме оплювате за някой ударен стоп.Учете се на демо да надлъгвате пазара в тази игра на стопове,само това е начина да станете добри.

В момента паундйената е 214.53,съобразно текущото развитие премествам двата ордера с по 20 пипса нагоре:

1.buy limit gbpjpy 214.20
                    2.buy limit gbpjpy 213.20
                    Цел 215.20
                    Стопът ще сложа в зоната 213.00 -212.50,ако ми задейства и двете поръчки

Коментар

• Д/Й на седмична опря до трендлинията.Някой по-опитен колега ще коментира ли движението моля!

Коментар

• Първоначално изпратено от Хоската
                        Наблюдавайки паундйената мисля,че може да отиде направо на 215.00 без корекция.В момента котировката,на която може да се купи при мен е 214.31.Слагам следните ордери:

1.buy limit gbpjpy 214.00
                        2.buy limit gbpjpy 213.00

Цел 215.00
                        Ще сложа стоп само ако ми задейства и двете поръчки,ориентировъчно стопът ще е на 212.50

Това е стратегията ми тук,ще видим дали ще успее
                        Не ви препоръчвам да прилагате точно такава стратегия,защото аз всеки момент мога да променя нещо ако пазара се опитва да ме прецака,освен това имам дългосрочна дълга тук със супер
                        параметри,което ми дава голяма свобода на действие
                        ...sega vlizam vkarai me v 4as malko pls ?/yen 4e sa mi obrali sl qvno e bil malko tanak.....korekciq i sega..up ili ?ї?ї? Mersi predvaritelno i uspex na ostanalite kolegi
                        Trade the News

Коментар

• Еврото отново дивергира силно, на 1ч. Но не бих се ангажирал с прогноза за движението.
                          Всеки да прецени рисковете сам за себе си

Коментар

• za men pri eur/usd 6te vidime poka4vane do 0.2540-60 , no ot utre sutrin mislia 4e sme v posoka iug i 6te probieme tova fibo na 0.2465 i 6te se naso4im za test na drugoto koeto e na 0.2400. Tezi fibo niva gi vzeh ot FXCM news , ne sam gi smiatal az , te tvyrdiat 4e e support tova nivo .

Pri NZD si dyrja dylgite o6te

Pozdravi
                            Forex , форекс новини и стратегии

Коментар

• Наблюдавайки паундйената мисля,че може да отиде направо на 215.00 без корекция.В момента котировката,на която може да се купи при мен е 214.31.Слагам следните ордери:

1.buy limit gbpjpy 214.00
                              2.buy limit gbpjpy 213.00

Цел 215.00
                              Ще сложа стоп само ако ми задейства и двете поръчки,ориентировъчно стопът ще е на 212.50

Това е стратегията ми тук,ще видим дали ще успее
                              Не ви препоръчвам да прилагате точно такава стратегия,защото аз всеки момент мога да променя нещо ако пазара се опитва да ме прецака,освен това имам дългосрочна дълга тук със супер параметри,което ми дава голяма свобода на действие

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
                                За мен еврото изпълни целта си за днес. На Дон Карлос идеята за 1.22 разбира се е на масата но това ще се реши на 1.28 ниво.
                                Това не е предпоставка за търговия.
                                Успех
                                Koko nie sme nared ako znaesh kak sum se natovaril mnogo shte mi se kefish ) uspeh )

Коментар

Working...
                                X