От 15 Окт запо4ва изплащането на девидента!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма имоти АДСИЦ (SFI)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от RAFAL Разгледай мнениеОК- решението е твое. Времето ще покаже, дали са изпълними твоите цени.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеСлед увеличението на, цената би трябвало да падне поне с 10% - така е логическо.
Е, ще заложа офертичка на около 2.18 и още една - на 2.08 (напримерно казано).
Коментар
-
Първоначално изпратено от RAFAL Разгледай мнениеДо 2,40 който купил-купил. Тази цена беше и на записването на увеличението на капитала. Сега вече бавно и полека - нагоре.
Не препоръчвам нищо на никого, имам акции.
Е, ще заложа офертичка на около 2.18 и още една - на 2.08 (напримерно казано).Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеИ преди съм интерпретирал старата фраза, че : Няма нищо по сигурно от смъртта, данъците и дивидентите на софармите!
Ама вече ме сърбят ръцете - няма ли да идва тук мазния дивидент?
И о чудо цената си е пак 2,3-2,4лева не като при някои други адсиц-и
При тая цена догодина ще има нормалната за АДСИЦ дивидентна доходност - 10-12%.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение, наистина, защо няма новини за увеличението?
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеЖената гледа новия сериал по БНТ - и той сниман в кулите - браво!
п.с. Важното е наемите да капятМразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениедобре де, паричките няма ли да дойдат до 26.09. за да си плати който е записал?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
Коментар