If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
...няма логика след увеличаване на капиталът да поскъпва, напротив, защото това е дивидентаджийска акция. И да се манипулира, няма да е за дълго: аз умее чака, чер човек - търпение ного.
За ликвидни компании може и да си пpав, но за тази "дивидентаджийска акция", с относително ниска ликвидност - я ми обясни защо да ти пpодам на 2,18-2,20, щом съм ги купил или записал увеличението на 2,40?[/QUOTE]
Ти няма: но друг ще ми.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
По-скоро тенденцията е да се задържи на тези нива или малко да се покачи. Малко по малко заема намалява, което е предпоставка за увеличаване на печалбата.
Съгласен съм с теб, и аз смятам, че 2,40 лв е добра цена, но ако може да се вземе на 2-2,20 защо да се дават 2,40? Ако не може входа да е такъв, ще допълня на 2,40, но първо искам да пробвам.
До колко цената е изкуствено поддъpжана- не мога да кажа, но пpи тази ниска ликвидност и добpи пеpспективи пpед бизнеса на дpужеството - лично аз не бих пpодал под 2,40.
И аз не бих, но хора всякакви. Пак се връщам на примера с Доверие - бая акции се накупиха на 1,40 мисля, а после бая се и продадоха на 0,75-0,90. Това засега ме спира да вляза по-стабилно. Засега съм си взел колкото да съм в играта
До колко цената е изкуствено поддъpжана- не мога да кажа, но пpи тази ниска ликвидност и добpи пеpспективи пpед бизнеса на дpужеството - лично аз не бих пpодал под 2,40.
По-скоро тенденцията е да се задържи на тези нива или малко да се покачи. Малко по малко заема намалява, което е предпоставка за увеличаване на печалбата.
...няма логика след увеличаване на капиталът да поскъпва, напротив, защото това е дивидентаджийска акция. И да се манипулира, няма да е за дълго: аз умее чака, чер човек - търпение ного.
За ликвидни компании може и да си пpав, но за тази "дивидентаджийска акция", с относително ниска ликвидност - я ми обясни защо да ти пpодам на 2,18-2,20, щом съм ги купил или записал увеличението на 2,40?[/QUOTE]
Идеята е кой всъщност ще купи от това увеличение. Ако е основно/ само Донев означава как всъщност пазара оценява акцията - в случая ще смята, че не струва толкова. Примери има, а последния от групата - Доверие.
Харесвам акцията и не съм сигурен, че ще стане така, но все пак изчаквам. Правя го защото може да се окаже, че тази цена е изкуствено поддържана от Донев с цел успешно преминаване на увеличението, а след това може да не я поддържа и да отиде където си иска.....
...няма логика след увеличаване на капиталът да поскъпва, напротив, защото това е дивидентаджийска акция. И да се манипулира, няма да е за дълго: аз умее чака, чер човек - търпение ного. [/QUOTE]
За ликвидни компании може и да си пpав, но за тази "дивидентаджийска акция", с относително ниска ликвидност - я ми обясни защо да ти пpодам на 2,18-2,20, щом съм ги купил или записал увеличението на 2,40?
Може би смята увеличението на капитала, пропорционално на цената в което има логика. Т.е. акциите ще се увеличат като брой с примерно 15%, съответно цената трябва да падне с толкова.
Ха-ха-ха-ха - стига гадали, бе.
Казах 2.18 напримерно. Защо да е 2.10 или 2.20, а не 2.18?
Е защо около 2.18? това да не дъното за последните 3 години
Просто примерно цифра.
Вале - няма логика след увеличаване на капиталът да поскъпва, напротив, защото това е дивидентаджийска акция. И да се манипулира, няма да е за дълго: аз умее чака, чер човек - търпение ного.
Е защо около 2.18? това да не дъното за последните 3 години
Може би смята увеличението на капитала, пропорционално на цената в което има логика. Т.е. акциите ще се увеличат като брой с примерно 15%, съответно цената трябва да падне с толкова.
Коментар