IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма имоти АДСИЦ (SFI)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Не че някога съм взимал под внимание тези драсканици , но все пак това написаното не минава ли през редактор ?

-"Дружеството Софарма имоти АДСИЦ е реализирало печалба към второто тримесечие на годината, в размер на 3 204 хил. лв. За трета година поред печалбатакъм този отчетен период е максимална, показват данните от финансовите отчети.

Общите приходи на дружеството са 4 982 хил. лв., което е с 0.26 % по-малко спрямо предходния период. Общите разходи отчитат спад от 19.77 % спрямо предходния период до 1778 хил.лв.

Данните са от Баланс/Отчет на дружеството за II-ро трим. на 2015г.

Към 30 юни 2015г. дружеството показва печалба на акция (на осреднена годишна база) в размер на 0.06лв.

Собственият капитал на дружеството към полугодието на 2015г. е 36843 хил. лв. , като спрямо същия период на 2014г. се е увеличил с 14.30 %."

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
      Баш тук не е толкова лесно изменчив
      Сега сериозно, това не е като останалите шитове, а специален шит за алчни ексдепозитари, които си вземат 8% дивидент и си свиркат. Чичо ако реши може да им го пробутва и на 6% дивидент и пак ще намира мераклии, така че тук да кажеш, че е скъпо е тъпо
      Кое е тъпото не разбрах - както казахме вече - при наличие на пазара на картонки като емката, лесото, хеса, одеса, унипака и други вероятно с ниски п/е - ами там са си доста по-ниски п/е,. от тукашното, а и от тези изброените 3 от 4 дават и прословутите дивиденти. Че то ако ще гледаме само п/е дори фармата има в момента по-добро п/е (допускаме, че всички запазват резултатите до края на годината)
      Не е препоръка... !!!
      "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
        Четох новината в Блиц - на практика съдят г-н Донев и г-н Борисов, че са продали акции на Софарма по 1 лев, а не по 9 и нещо лева.

Някой да е чувал за закон, който да забранява да продаваш акциите си на каквато поискаш цена? Ако аз реша да продам моите акции от Трейдингът на Фортиссов по 1.18 кинта парчето - и мене ли ще ме съдят?

Просто обичайното за всяко управление на престъпникът бойкоборисов - РЕКЕТ. Защо не съдят прецедентът Плевню, задето от данъчната му декларация по тайнствен начин са изчезнали куп скъпи имоти?
        това не беше ли стара новина бе импе, нали вече го размотаваха чичото по тези въпроси още преди време!? Или са му изнамерили и други книги с подобни схеми. Струва ми се, че веднъж вече се упражняваха с тези неща и че вече е минало-заминало. Все пак не следя на чичото делата и е възможно да греша
        Не е препоръка... !!!
        "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

Някой да е чувал за закон, който да забранява да продаваш акциите си на каквато поискаш цена? Ако аз реша да продам моите акции от Трейдингът на Фортиссов по 1.18 кинта парчето - и мене ли ще ме съдят?
          Чували сме Импе, чували сме. Викат му ЗКПО

Сделки между свързани лица
          Чл. 15. (Изм. - ДВ, бр. 95 от 2009 г., в сила от 01.01.2010 г.) Когато свързани лица осъществяват търговските и финансовите си взаимоотношения при условия, които оказват влияние върху размера на данъчната основа, отличаващи се от условията между несвързани лица, данъчната основа се определя и се облага с данък при условията, които биха възникнали за несвързани лица.

Ти ако щеш продавай на 0, на никой не му пука щот си физическо лице и данъци така или иначе не се очаква да плащаш.

Ти акционерче ли си тук? Щот мен друго ми е интересно. Не требе ли да си бесен не на Боцко, а на Донев? Така както е описнано ми звучи като брутално ограбване на миноритарите, а това какъв данък е трябвало да плати е съвсем отделен въпрос.

Коментар

• Първоначално изпратено от balarev Разгледай мнение
            А Вие защо на мен не продадете по 2.18 кинта парчето?

Коментар

Четох новината в Блиц - на практика съдят г-н Донев и г-н Борисов, че са продали акции на Софарма по 1 лев, а не по 9 и нещо лева.

Просто обичайното за всяко управление на престъпникът бойкоборисов - РЕКЕТ. Защо не съдят прецедентът Плевню, задето от данъчната му декларация по тайнствен начин са изчезнали куп скъпи имоти?
              А Вие защо на мен не продадете по 2.18 кинта парчето?

Коментар

• Първоначално изпратено от balarev Разгледай мнение
                Днес, 30 юли 2015г. Софийска градска прокуратура внесе обвинителен акт срещу Огнян Донев и Борис Борисов за данъчни престъпления.

Огнян Донев е обвинен в това, че на 02.04.2007г. в гр. София, в качеството си на изпълнителен директор на „ЕЛФАРМА“АД е избегнал установяването и плащането на данъчни задължения на „ЕЛФАРМА“АД в особено големи размери - 62 779 725 лева.

Къде го лъскаш, къде се пука.

Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Днес, 30 юли 2015г. Софийска градска прокуратура внесе обвинителен акт срещу Огнян Донев и Борис Борисов за данъчни престъпления.

Огнян Донев е обвинен в това, че на 02.04.2007г. в гр. София, в качеството си на изпълнителен директор на „ЕЛФАРМА“АД е избегнал установяването и плащането на данъчни задължения на „ЕЛФАРМА“АД в особено големи размери - 62 779 725 лева.

Къде го лъскаш, къде се пука.

Коментар

• фортис, намаза ли от правата?
                    destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Първоначално изпратено от padre Bonaventura Разгледай мнение
                      В трейда дивидентът не е ли толкова сигурен вече ?
                      не продавам там

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
                        Fortiss, тия 150 000 от теб ли бяха заръчани ? - Аз на шега си пуснах една за изравняване /като импето/ и тя взе че се изпълни 5та преди да изпадне от раздаването !
                        Сега и ако вземат та да изплатят и някой от групата дивидент
                        нямам толкова манги

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                          Аз лично на п/е не вервам защото е много по-лесно-изменчив
                          Баш тук не е толкова лесно изменчив
                          Сега сериозно, това не е като останалите шитове, а специален шит за алчни ексдепозитари, които си вземат 8% дивидент и си свиркат. Чичо ако реши може да им го пробутва и на 6% дивидент и пак ще намира мераклии, така че тук да кажеш, че е скъпо е тъпо

Коментар

• Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнение
                            По действията и на двамата.
                            Човек , ако сериозно иска да си купи определени акции ,едва ли тръби на всеослушание във форумите.
                            За О.Д. - съм коментирал и преди какво не ми се нрави в поведението му на "добър" мажоритар.
                            сериозно го мисля, но това не променя глобалната картина за компанията

Коментар

• Fortiss, тия 150 000 от теб ли бяха заръчани ? - Аз на шега си пуснах една за изравняване /като импето/ и тя взе че се изпълни 5та преди да изпадне от раздаването !
                              Сега и ако вземат та да изплатят и някой от групата дивидент

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
                                Много хвалите! Искате да поскъпне преди да купя ли?
                                В трейда дивидентът не е ли толкова сигурен вече ?

Коментар

Working...
                                X