IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма имоти АДСИЦ (SFI)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Не мога да ги разбера тия врътки на адсиц-ите. Ако г-н Борисов четеше форума бих го питал, ама предполагам че едва ли има време и за това!
    Та значи увеличихме капитала с идеята за предсрочно погасяване и предоговаряне на заемите! Обаче с парите от увеличението бе изплатен дивидента! А с какво ще погасяваме и предоговаряме заемите?!?!

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
      Ха бакалъм - докога ще подпират пазарът на тези нива.

И аз имам дивидент.

Здрасти Импе!
      Ами отиваш - знаеш къде, качваш се на - знаеш кой етаж и питаш.

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
        ами какво - чичо Оги показва на Импето, че не е прав за това че не участва в увеличението а реши да чака ниски нива!

п.с. Имам дивидент
        Ха бакалъм - докога ще подпират пазарът на тези нива.

И аз имам дивидент.
        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
          що така тука бе ?
          ...
          Не че имам нещо против (имам малко акциЙ) де ...
          Ама се пак ...
          ами какво - чичо Оги показва на Импето, че не е прав за това че не участва в увеличението а реши да чака ниски нива!

п.с. Имам дивидент

Коментар

• що така тука бе ?
            ...
            Не че имам нещо против (имам малко акциЙ) де ...
            Ама се пак ...
            Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Проверете си сметките Аз вече съм го получил!

Коментар

• чакаме

Коментар

• скоpо акциите от УК ще се появят по сметките
                  Last edited by Andi11; 08.10.2013, 15:37. Причина: Непозволен линк.

Коментар

• От 15 Окт запо4ва изплащането на девидента!

Коментар

• Девидента кога ще се изплаща?

Коментар

• Първоначално изпратено от RAFAL Разгледай мнение
                        ОК- решението е твое. Времето ще покаже, дали са изпълними твоите цени.
                        Време покаже: да.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                          След увеличението на, цената би трябвало да падне поне с 10% - така е логическо.

Е, ще заложа офертичка на около 2.18 и още една - на 2.08 (напримерно казано).
                          ОК- решението е твое. Времето ще покаже, дали са изпълними твоите цени.

Коментар

• Първоначално изпратено от RAFAL Разгледай мнение
                            До 2,40 който купил-купил. Тази цена беше и на записването на увеличението на капитала. Сега вече бавно и полека - нагоре.
                            Не препоръчвам нищо на никого, имам акции.
                            След увеличението на, цената би трябвало да падне поне с 10% - така е логическо.

Е, ще заложа офертичка на около 2.18 и още една - на 2.08 (напримерно казано).

Коментар

• Софарма Имоти

До 2,40 който купил-купил. Тази цена беше и на записването на увеличението на капитала. Сега вече бавно и полека - нагоре.
                              Не препоръчвам нищо на никого, имам акции.

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                                И преди съм интерпретирал старата фраза, че : Няма нищо по сигурно от смъртта, данъците и дивидентите на софармите!
                                Ама вече ме сърбят ръцете - няма ли да идва тук мазния дивидент?
                                И о чудо цената си е пак 2,3-2,4лева не като при някои други адсиц-и
                                Нечудо.

При тая цена догодина ще има нормалната за АДСИЦ дивидентна доходност - 10-12%.

Коментар

Working...
                                X