IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Петър Караиванов
    Първоначално изпратено от ivo111
    Първоначално изпратено от Люк Скайуокър
    Как е?
    Мечетата ще се спускат ли надолу.
    Тук май им попривършва пакета на жабарите.

Все пак тия дето продават е хубаво е от време на време да хвърлят по едно око и на фундамента, както и на цената на оловото.

После да няма пак изненадани.
    Ми те за това продават този ШИТ - защото непрекъснато следят и анализират. И колкото повече анализират, толкова повече се убеждават, че трябва да продават на всеки донор готов да плати каквото и да е, само и само да се отърват от акциите си.
    Ами тия същите го продаваха и на 3,80лв.

П.П Ти нали го чакаше да фалира дружеството?

Коментар

• Някой знае ли кой е сложил айсберга на 5мв?
      препоръки не давам

Коментар

• Първоначално изпратено от Люк Скайуокър
        Първоначално изпратено от Петър Караиванов
        Как е?

Все пак тия дето продават е хубаво е от време на време да хвърлят по едно око и на фундамента, както и на цената на оловото.

Ми те за това продават този ШИТ - защото непрекъснато следят и анализират. И колкото повече анализират, толкова повече се убеждават, че трябва да продават на всеки донор готов да плати каквото и да е, само и само да се отърват от акциите си.
        Както винаги, отново, за пореден път не си в час Петканчо.
        А че лъжеш като дърт циганин, това вече и децата го знаят.
        Като от баснята на Лафонтен: "Лисицата като не могла да стигне гроздето заявила, че е кисело".

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караиванов
          Как е?

Както винаги, отново, за пореден път не си в час Петканчо.
          А че лъжеш като дърт циганин, това вече и децата го знаят.

Коментар

• Първоначално изпратено от ivo111
            Как е?

Коментар

• Първоначално изпратено от Люк Скайуокър
              Как е?

Коментар

• Как е?

Коментар

• Първоначално изпратено от ivo111
                  http://www.investor.bg/?cat=5&id=89152

Има още много за купуване , а пък времето не е чак толкова много до средата на декември.

Интересното тепърва предстои тук .
                  Kакво толкова му е интересно

Коментар

• Напълно си прав.
                    Неслучайно здраво влезнах тук и сега доволно потривам ръце.

Коментар

• Тук вече със сигурност може да се каже, че преодоляхме кризата .

На база дадените прогнози, последното тримесечие на тази година ще бъде по добро от към печалба и почти същото като продажби отнесено към същия период през 2008г.

Определено най-доброто дружество на БФБ .

Коментар

• “Монбат” АД е реализирало на индивидуална база през месец октомври на 2009 г. нетни приходи от продажби в размер на 14 838 хил. лева, което представлява намаление от 13.27 % в сравнение с месец октомври на 2008 г. Обобщените данни за първите десет месеца на 2009 г. сочат, че дружеството е реализирало на индивидуална база нетни приходи от продажби в размер на 95 295 хил. лева, което представлява намаление от 37.41 % в сравнение със същия период на 2008 г.
                        Реализираната печалба на Монбат АД на индивидуална база за месец октомври на 2009 г. е 2 062 хил. лева преди облагане с данъци, което представлява намаление на печалбата от 28.79 %, в сравнение с месец октомври на 2008 г. Обобщените данни за първите десет месеца на 2009 г. сочат, че дружеството е реализирало на индивидуална база печалба преди облагане с данъци в размер на 15 278 хил. лева, което представлява намаление на печалбата от 41.63 % в сравнение със същия период на 2008 г.
                        След направения анализ от УС на «Монбат» АД и с оглед постигнатите резултати на индивидуална база за месец октомври 2009 г. ръководството на компанията прогнозира само за четвъртото тримесечие на 2009 г. на индивидуална база приходи от продажби в размер на 45 150 хил. лева и печалба преди облагане с данъци в размер на 6 550 хил. лева, а за цялата 2009 г. на инидивидуална база приходи от продажби в размер на 125 604 хил. лева и печалба преди облагане с данъци в размер на 19 766 хил. лева.

Коментар

• http://www.investor.bg/?cat=5&id=89152

Има още много за купуване , а пък времето не е чак толкова много до средата на декември.

Интересното тепърва предстои тук .

Коментар

• Първоначално изпратено от El Guapo
                            Знам , знам . Нямаме , но искаме (колкото се може повече ).Това че нямаш е добре , това че следиш акцията също е добре - почти си готов да имаш (само трябва цената да се вдигне още малко - за по сигурно). Един ден може да станем съмишленици . Защо си ми сърдит?
                            не съм сърдит, искрено желая успех - ако наистина ъпа по света и у нас е бил реален, то това би била най-хубавата новина за последните 2 години - а дано, ама надали, както казало Айшето , макар много ми иска да греша и софикса пак да стане 2К, пък дори и аз да изпусна движението до 1К
                            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Знам , знам . Нямаме , но искаме (колкото се може повече ).Това че нямаш е добре , това че следиш акцията също е добре - почти си готов да имаш (само трябва цената да се вдигне още малко - за по сигурно). Един ден може да станем съмишленици . Защо си ми сърдит?

Коментар

• Първоначално изпратено от El Guapo
                                Грую продавай тогава , щом е супер скъпа . Или няма какво да продадеш . Не си само ти който иска да продаде , но няма какво . Май доста станаха тези без монбатки , ама не се притеснявяйте ,мениджмънта ви ги пази - някой ден ще ви ги продаде обратно.
                                мИрси, мъ ни щъ ни да я купувам (щото не съм чак такъв бунак), ни да я продавам (щото нямам, а няма и къси), което не ми пречи да я следя, нали, щото все пак е една от големите акции на БФБ (нямам акции от БФБ в последната година и половина). Имах огромно желание да я скъся, но така и не се появи кой да ми направи тази операция като пуснаха късите. Ето ми мнението за Монбатя отпреди повече от година - кой беше прав - аз или някой друг?

Първоначално изпратено от Грую Груев
                                Ще се радвам цената да се задържи висока и ако се качи още ще съм още по-доволен. Както съм казвал и преди - тук ще скъсявам ако пуснат скоро късите ( е, първо ще скъся патките, а ако пуснат късите там и има съответната ликвидност за да влязат в търгуваните дружества, преди да се пуснат новите акции - ще вляза с всяка свободна стотинка). Дружеството е добро, но в не особено перспективен сектор (новите батерии - нали не си мислите, че е по-лесно да се обнови завод, вместо да се построи нов, когато говорим за коренно различна технология - не съм физик, ако някой е по-запознат моля да ме поправи), имаме сериозна конкуренция, марката не е особено позната в чужбина, а родния пазар е лимитиран, дружеството е скъпо на фона на останалите на родната борса и т.н. Светъл лъч виждам, ако някой реши да ги купи, но не зная дали има такива преговори, пък и да има едва ли ще ни осветлят, колкото и да е прозрачно дружеството (поне на родната борса е сред най-прозрачните, тук може само да се похвали мажоритаря, макар че това би следвало да е практика, а не причина за особена гордост, но както се казва - в царството на слепите и едноокия е цар
                                И последно за сърбетата - само ще попитам някой от вас правил ли е бизнес с тях, познавате ли им народопсихологията? Мисля че случая от тази седмица е показателен и дойде от доста уважавана медия - да са пуснали официално извинение - ако да, то защо, иначе перфектия ПР, не ни е информирал, ако ли не - да ви светва една лампичка, че където има дим има и огън. Е може и да е нещо от сорта (надявам се) - една лъжа изречена сто пъти се приема за истина...
                                но това ти едва ли го знаеш - просто си поредния "красавец" , който е решил, че ще прави кинти на БФБ-то и ще си живее царски. Или може би си стар ник, осрал се с прогнозите си и сега придобил нова самоличност?
                                Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

X