Не колега Караиванов дълбоко грешиш, ако МОНБАТ отиде на 4,50 тогава Софикс ще е на 150, а ДАУ на 3500. Така, че ако имаш парички пълни докато има, но ти си знаеш.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от ЧърчилПървоначално изпратено от дългосроченТук съпротивата при 6,50 е много изгодна за пълнене. След това докато дремем пред компютрите или си пием кафето няма да можем да забележим как е отишла на 7,00.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Люк СкайуокърПървоначално изпратено от Ташунко със сапаПървоначално изпратено от Люк СкайуокърПървоначално изпратено от Ташунко със сапаПървоначално изпратено от Люк СкайуокърПървоначално изпратено от Ташунко със сапаТая артия голем келепир ми даде преди години.Бех мнооо доволен че и още имам кеш от нея.Па тогаз за убавата работа купих на индианките нови одежди и мокасини ,на вожда огнена вода да се дави а на Порки нови гащи че старите му бяха се омазнили от носене вече.Велик е Великият дух
Тогаз нека са три за да има за огнени води
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапаПървоначално изпратено от Люк СкайуокърПървоначално изпратено от Ташунко със сапаПървоначално изпратено от Люк СкайуокърПървоначално изпратено от Ташунко със сапаТая артия голем келепир ми даде преди години.Бех мнооо доволен че и още имам кеш от нея.Па тогаз за убавата работа купих на индианките нови одежди и мокасини ,на вожда огнена вода да се дави а на Порки нови гащи че старите му бяха се омазнили от носене вече.Велик е Великият дух
Коментар
-
Първоначално изпратено от Люк СкайуокърПървоначално изпратено от Ташунко със сапаПървоначално изпратено от Люк СкайуокърПървоначално изпратено от Ташунко със сапаТая артия голем келепир ми даде преди години.Бех мнооо доволен че и още имам кеш от нея.Па тогаз за убавата работа купих на индианките нови одежди и мокасини ,на вожда огнена вода да се дави а на Порки нови гащи че старите му бяха се омазнили от носене вече.Велик е Великият дух
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапаПървоначално изпратено от Люк СкайуокърПървоначално изпратено от Ташунко със сапаТая артия голем келепир ми даде преди години.Бех мнооо доволен че и още имам кеш от нея.Па тогаз за убавата работа купих на индианките нови одежди и мокасини ,на вожда огнена вода да се дави а на Порки нови гащи че старите му бяха се омазнили от носене вече.Велик е Великият дух
Коментар
-
Първоначално изпратено от Люк СкайуокърПървоначално изпратено от Ташунко със сапаТая артия голем келепир ми даде преди години.Бех мнооо доволен че и още имам кеш от нея.Па тогаз за убавата работа купих на индианките нови одежди и мокасини ,на вожда огнена вода да се дави а на Порки нови гащи че старите му бяха се омазнили от носене вече.Велик е Великият дух
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапаТая артия голем келепир ми даде преди години.Бех мнооо доволен че и още имам кеш от нея.Па тогаз за убавата работа купих на индианките нови одежди и мокасини ,на вожда огнена вода да се дави а на Порки нови гащи че старите му бяха се омазнили от носене вече.Велик е Великият дух
Коментар
-
Първоначално изпратено от мечето ЙогиПървоначално изпратено от ivo111Първоначално изпратено от Ташунко със сапаПървоначално изпратено от ivo111Първоначално изпратено от El GuapoЩо не продавате тука ? Аз ще ви кажа защо - защото няма какво . Хайде сега купете си от тези които ви казваха да продавате . Не е препоръка а ирония.
Лятото мнооооо късно ва бледолики.Предлагам да е ся)))
Грешиш маааааа мноооооооооо грешиш . Това е акцията за която не съм казал нищо лошо.Това е акцията за която се грижат и дават девидент.Освен това като вземем на предвид цената от ИПО -то до сега тя е с добра печалба още след толкова голям срив на пазара.Замислете защо.По отношение на акциите които наистина купих и продадох с 20 ст печалба не бяха мижавво количество но не бяха и кой знае колко голяма.Мащабите за всеки са различни в това отношение.Аз казвам да това е акцията която харесвам и съм го казвал мнооооооооооооо ама мноооооооо пъти.Обаче при положение че мажоритаря изкупува не си мисля че човек не може да се възползва ами да чака лятото за 10 лв.Ок добра идея само че през това време ако може да направиш още 15-20 % горница защо да не се възползваш.Това съм искал да кажа.Ма мислете бе ора не само стойте у форума
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivo111Първоначално изпратено от Ташунко със сапаПървоначално изпратено от ivo111Първоначално изпратено от El GuapoЩо не продавате тука ? Аз ще ви кажа защо - защото няма какво . Хайде сега купете си от тези които ви казваха да продавате . Не е препоръка а ирония.
Лятото мнооооо късно ва бледолики.Предлагам да е ся)))
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапаПървоначално изпратено от ivo111Първоначално изпратено от El GuapoЩо не продавате тука ? Аз ще ви кажа защо - защото няма какво . Хайде сега купете си от тези които ви казваха да продавате . Не е препоръка а ирония.
Лятото мнооооо късно ва бледолики.Предлагам да е ся
Коментар
Коментар