Не, не съм се объркал, просто МОНБАТ се е качила на машината на времето.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1
Collapse
Заключена.
X
X
-
Това как ви звучи--за месец януари 2010 ръст на приходите с 45,86 процента спрямо януари 2009. Ръст на печалбата за м. януари 2010 с 66,22 процента.
Прогноза за първо тримесечие- ръст на приходите с 56 процента спрямо първо тримесечие на 2009 г. Ръст на печалбата за първо тримесечие с 59 процента спрамо първото тримесечие на 2009 г. Ако данъчните не им бяха взели 294000 лева януари месец печалбата,щеше да е още по голама. ССтрува ми се, че тази прогноза е консервативна. На мен ми звучи ОТЛИЧНО МОНБАТ.
Коментар
-
Все ми се струва, че тоя дето натиска от горе и същевременно пълни лека по лека, после за отрицателно време ще я закара на първа спирка 9-10лв.
Тук фундамента рано или късно ще си каже думата.
Може да ни е смешно и трагично пазарчето в момента, но и това си има плюсове , дава възможности за добри печалби особено когато акции с добър фундамент и перспектива се търгуват на относително ниски цени.
Чакам с интерес обещаната прогноза за 2010г.
П.П
Не ми се коментира Карадебила ама май му е време да пие още едно кафенеце в КФН .
Коментар
-
Целия форум знае, че най-остра нужда от спешна помощ имаш ти, ама не може да се намери лек за твоята болест все още. Глупостта и злобата не се лекуват. Човек се ражда с тях и с тях умира, но за съжаление е много голямо бреме за хората около него понеже е заразителна. Затова избягвайте да общувате с този човек и да му четете и отговаряте на простотиите.
Коментар
-
Колека Караиванов, повечето колеги това гледате къде е Дау и се опитвате да го копирате, чрез Софикс. Според мен времето за копиране отдавна мина и то в двоен размер така, че няма логика Софикс да следва Дау. Защо не копирате индексите на Румъни, Унгария и най-вече на Естония, с които сме сравними. За това написах сравнението с Дау, защото гледате само на запад и рискувате да ви се схванат вратовете гледайки само в една посока и тогава неизбежно ще прибегнеш до 112.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Петър КараивановПървоначално изпратено от дългосроченНе колега Караиванов дълбоко грешиш, ако МОНБАТ отиде на 4,50 тогава Софикс ще е на 150, а ДАУ на 3500. Така, че ако имаш парички пълни докато има, но ти си знаеш.
Бързо звънни на 112 и извикай най-спешната медицинска помощ - имаш остра нужда от такава. Веднага !
защо смяташ ,че Монбат е фалирал ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Петър КараивановПървоначално изпратено от дългосроченНе колега Караиванов дълбоко грешиш, ако МОНБАТ отиде на 4,50 тогава Софикс ще е на 150, а ДАУ на 3500. Така, че ако имаш парички пълни докато има, но ти си знаеш.
Бързо звънни на 112 и извикай най-спешната медицинска помощ - имаш остра нужда от такава. Веднага !
Коментар
-
Първоначално изпратено от дългосроченНе колега Караиванов дълбоко грешиш, ако МОНБАТ отиде на 4,50 тогава Софикс ще е на 150, а ДАУ на 3500. Така, че ако имаш парички пълни докато има, но ти си знаеш.
Коментар
Коментар