IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Не, не съм се объркал, просто МОНБАТ се е качила на машината на времето.

Коментар

• Абе да не си се объркал нещо и да е трябвало да слезнеш от машината на времето през 2007 год., а не през 2010?

Коментар

• Това как ви звучи--за месец януари 2010 ръст на приходите с 45,86 процента спрямо януари 2009. Ръст на печалбата за м. януари 2010 с 66,22 процента.
        Прогноза за първо тримесечие- ръст на приходите с 56 процента спрямо първо тримесечие на 2009 г. Ръст на печалбата за първо тримесечие с 59 процента спрамо първото тримесечие на 2009 г. Ако данъчните не им бяха взели 294000 лева януари месец печалбата,щеше да е още по голама. ССтрува ми се, че тази прогноза е консервативна. На мен ми звучи ОТЛИЧНО МОНБАТ.

Коментар

• О благодаря ти, Господин Чърчил много красив си ме издокарал ако това съм аз. Тези очила сигурно са реликва от четиридесетте години на миналия век и струват повече от напитализацията на Монбат, това със сигурност значи, че акцията ще върви нагоре. Значи и ти си го проумял.

Коментар

• Първоначално изпратено от дългосрочен
            Затова инвестирам в компании с фундамент и перспектива за развитие.
            :shock:

Коментар

• Затова инвестирам в компании с фундамент и перспектива за развитие.

Коментар

• Все ми се струва, че тоя дето натиска от горе и същевременно пълни лека по лека, после за отрицателно време ще я закара на първа спирка 9-10лв.

Тук фундамента рано или късно ще си каже думата.

Може да ни е смешно и трагично пазарчето в момента, но и това си има плюсове , дава възможности за добри печалби особено когато акции с добър фундамент и перспектива се търгуват на относително ниски цени.

Чакам с интерес обещаната прогноза за 2010г.

П.П
                Не ми се коментира Карадебила ама май му е време да пие още едно кафенеце в КФН .

Коментар

Изглежда, че и тук съпротивата скоро ще падне, казах го вчера и пак го потвърждавам. После ще се получи като при Енемона.
                  Ще скъса жартиера.

Коментар

• Изглежда, че и тук съпротивата скоро ще падне, казах го вчера и пак го потвърждавам. После ще се получи като при Енемона.

Коментар

• Пепко-журналистчето пак се е изходило на площада пред всички.

Коментар

• Целия форум знае, че най-остра нужда от спешна помощ имаш ти, ама не може да се намери лек за твоята болест все още. Глупостта и злобата не се лекуват. Човек се ражда с тях и с тях умира, но за съжаление е много голямо бреме за хората около него понеже е заразителна. Затова избягвайте да общувате с този човек и да му четете и отговаряте на простотиите.

Коментар

• Колека Караиванов, повечето колеги това гледате къде е Дау и се опитвате да го копирате, чрез Софикс. Според мен времето за копиране отдавна мина и то в двоен размер така, че няма логика Софикс да следва Дау. Защо не копирате индексите на Румъни, Унгария и най-вече на Естония, с които сме сравними. За това написах сравнението с Дау, защото гледате само на запад и рискувате да ви се схванат вратовете гледайки само в една посока и тогава неизбежно ще прибегнеш до 112.

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караиванов
                            Първоначално изпратено от дългосрочен
                            Не колега Караиванов дълбоко грешиш, ако МОНБАТ отиде на 4,50 тогава Софикс ще е на 150, а ДАУ на 3500. Така, че ако имаш парички пълни докато има, но ти си знаеш.
                            К'о речИ ? Дау на 3500 защото Мултинационалния ШИТ " МонОйл" е фалирал или са се дропнали акциите му?

Бързо звънни на 112 и извикай най-спешната медицинска помощ - имаш остра нужда от такава. Веднага !
                            Петре искаж да кажеш ,че имаш инфо ли
                            защо смяташ ,че Монбат е фалирал ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караиванов
                              Първоначално изпратено от дългосрочен
                              Не колега Караиванов дълбоко грешиш, ако МОНБАТ отиде на 4,50 тогава Софикс ще е на 150, а ДАУ на 3500. Така, че ако имаш парички пълни докато има, но ти си знаеш.
                              К'о речИ ? Дау на 3500 защото Мултинационалния ШИТ " МонОйл" е фалирал или са се дропнали акциите му?

Бързо звънни на 112 и извикай най-спешната медицинска помощ - имаш остра нужда от такава. Веднага !
                              а смятай твоето 3.80 дори не го е погледнал, а гледа пак по високото 4.50. Че какво му е невероятното нали беше и 3.50 дори, а ДАУ хич не се е усетил тогава че трябва да е с 3000пункта по долу, къде ли са бляли тия американци :shock: тъй не се бях смял скоро :lol:

Коментар

Коментар

Working...
                                X