IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Тука след нова година ...ценичката ми се струва двуцифрена за най голямо разочарование на ПК и естрадката
    Това е само хипотетична прогноза.Не е препоръка за покупка на артии тука

Коментар

• Първоначално изпратено от luckyboy
      по тази и по други теми специалиста се казва Факушка
      да ти обясни за скъпия петрол и скъпото олово

Аааааааа поразбрах те Да ти кая честно очаквам малко спад тука Ама си е яка акция .Просто ме кефи признавам си

Коментар

• по тази и по други теми специалиста се казва Факушка
        да ти обясни за скъпия петрол и скъпото олово

Коментар

• Бледолики аз тука ша са вмъкна ако са пързулни цената.Неква нова инфо около таз компанийка да знае някой

Коментар

• Първоначално изпратено от e$trade
            Първоначално изпратено от Петър Караиванов
            Първоначално изпратено от Ташунко със сапа
            Монбата си е убава акция.Малко скъпичък ми се види сега ама евала на мениджмънта Ся заради корекцията и обратното изкупуване ми се чини че цената ще се сурне надоле ма който е решил да взима мой да се възползва.
            Аз ще добавя само да не се бърза с включването,че оловото много натежало.Пък и отчетите за Q3 ще са тъжни и отблъскващи.Така,че до 3.70-4.00лв/за къс хартия е повече от ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да се изчака.
            Отчетът тук ще е много ГРОЗЕН - но ще е по-красив от тази които следват....това е една от малкото компании на БФБ - БЕЗ БЪДЕЩЕ....чудя се що за инвеститор може да е това да инвестира в такъв сектор и то в БГ - 100% лично мнение....

/само чужди компаннии с много пари за иновации и знание имат бъдеще в този сектор/
            тука не вадиха ли всеки месец отчет ???

какво толкова може да е станало последния месец ...................... не се е чуло да е гръмнал някой завод на компанията , а и цената на оловото е стабилна, доста над жизнения минимум на преработката на монбат....

хайде по-сериозно естрадке
            fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Изстрадалия здрасти , направо ти се зарадвах - помислих си че само аз съм останал тука.

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караиванов
                Монбата си е убава акция.Малко скъпичък ми се види сега ама евала на мениджмънта Ся заради корекцията и обратното изкупуване ми се чини че цената ще се сурне надоле ма който е решил да взима мой да се възползва.
                Аз ще добавя само да не се бърза с включването,че оловото много натежало.Пък и отчетите за Q3 ще са тъжни и отблъскващи.Така,че до 3.70-4.00лв/за къс хартия е повече от ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да се изчака.
                Отчетът тук ще е много ГРОЗЕН - но ще е по-красив от тази които следват....това е една от малкото компании на БФБ - БЕЗ БЪДЕЩЕ....чудя се що за инвеститор може да е това да инвестира в такъв сектор и то в БГ - 100% лично мнение....

/само чужди компаннии с много пари за иновации и знание имат бъдеще в този сектор/

Коментар

• Ей сега ще дойде горския и ще ги конфискува .

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караиванов
                    Следвайте съветите на ПК- те ще ви гарантират банкрут

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа

Коментар

• Монбата си е убава акция.Малко скъпичък ми се види сега ама евала на мениджмънта Ся заради корекцията и обратното изкупуване ми се чини че цената ще се сурне надоле ма който е решил да взима мой да се възползва.

Коментар

• Освен дето ще струва 4000 лв литиева батерия на автомобил не може да се сложи, защото стартерния ток в момента на запалване на двигателя е около 200 ампера и може да се осигури от оловния акумулато, който има възможност да подаде голям ток за кратко време. Литиевите батерии дават малък ток по-продължително време. За автомобилите е решаващ стартерния ток, а не капацитета. Друга тема е, че оловен акумулатор с по-голям капацитет има по-голям стартерен ток, но не винаги.
                          Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Тук някакво "анализаторче" е готово да закрива Монбат.
                            Леле мале, вече не издържам.

Коментар

• Първоначално изпратено от анализаторът
                              Пак ти казвам погледни си в телефона, във фотоапарата, в СОТ частите, да видиш дали са с оловни или литиево-йонни и никел-кадмиеви акумулатори.

Не е препоръка за покупко-продажба на ценни книжа.
                              Погледни си в калкулатора и сметни 100 амперчаса на 12 волта (= 1200 ват/ч) колко ще струват ако го направиш от литиево-йонни клетки. За сравнение: батерия за телефон, 3 волта, 1 амперчас (=3 ват/ч) струва около 10 лева от китайски производител и изкарва около 1000 зареждания - това за автомобил, който го ползваш ежедневно значи 2-3 години до смяна...
                              "Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."

Коментар

• Не беше толкова отдавна времето когато ти се пъчеше, че си по отворен и от Бъфет - нали пеньо

Първоначално изпратено от анализаторът
                                Първоначално изпратено от ivo111
                                Първоначално изпратено от анализаторът
                                Първоначално изпратено от ivo111
                                The geographic breakdown for 2016 (batteries only) had North America at $1.5 billion, Europe at $1.3 billion, Mideast/Africa at $0.9 billion, Non-Japan Asia at $2.5 billion and Japan at $1.1 billion.
                                Пич един литиево йонен акумулатор струва в пъти повече от камъните (защото тежат като камък) дето Монбат пъха под капака.
                                Нищо чуждно да има ръст, то новите акумулатори струват майка си и баща си, но са на ток, не на бензин.
                                Хората са си дали прогноза за 2016г и са оценили пазара на акумулатори за 1 300 мил. долара в Европа.

Това , че ти не искаш да проумееш факта за огромният потенциал на този пазар ме кара да мисля , че не е редно да си избереш ник „ анализаторът”

Може би един нов ник ” дървен философ” или „дърдорко” ще ти прилича повече .
                                Бъфет изстреля китайски бизнесмен на челна позиция по богатство в страната

Уан Чуанфу – основател на компанията BYD, в която групата на Уорън Бъфет Berkshire Hathaway държи 10 на сто, се изкачи със 102 места до челната позиция в годишната класация на най-богатите хора в Китай, предаде ВВС.

Богатството на Уан е нараснало от 880 млн. долара до 5,1 млрд. долара, след като подразделение на Berkshire Hathaway закупи дела от 10% в BYD за 230 млн. долара.

Акциите на компанията, от която Уан притежава 27,8%, са скочили с 387% тази година.

BYD стартира дейността си с производство на батерии за мобилни телефони, но доби популярност с хибридните си автомобили. Компанията е създадена през 1995 г., а започва производство на електрически коли през 2003 г.

На второ място в класацията се нарежда Джан Ин, създала компанията за рециклиране и пакетиране Nine Dragons Paper. Нейното богатство се оценява на 4,9 млрд. долара.

Според класацията броят на милиардерите в Китай се е увеличил до 130 от 101 миналата година.
                                http://www.investor.bg/?cat=6&id=87516

Аривидерчи Монбат, и Бъфет ви го каза.
                                Ivo!!!
                                Престани да бъркаш прогнозите на акумулаторния пазар с Монбат. Монбат е прави оловни акумулатори, който са миналото на този пазар. Бъдещето е на никел-кадмиевите и литиево-йонните акумулатори.
                                Пак ти казвам погледни си в телефона, във фотоапарата, в СОТ частите, да видиш дали са с оловни или литиево-йонни и никел-кадмиеви акумулатори.

Не е препоръка за покупко-продажба на ценни книжа.
                                fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

Working...
                                X