IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от M&A
    Вие не сте добре бе, какво се надъхвате!

Компанията според мен се търгува доста скъпо в момента на фона на останалите компании...

Нямам акции, скоро не съм имал и не мисля и да имам.
    Поредният умник

Коментар

• Вие не сте добре бе, какво се надъхвате!

Компанията според мен се търгува доста скъпо в момента на фона на останалите компании...

Нямам акции, скоро не съм имал и не мисля и да имам.

Коментар

• От отчета:
        „“Монбат” АД е реализирало през месец септември на 2009 г. нетни приходи от продажби в размер на 13 146 хил. лева, което представлява намаление от 10.11 % в сравнение с месец септември на 2008 г…………… Реализираната печалба на Монбат АД преди облагане с данъци за месец септември на 2009 г. е 1921 хил. лева, което представлява намаление на печалбата от 25.34 %, в сравнение с месец септември на 2008 г. Намалението за месец септември 2009 г. на печалбата е в следствие на авариен ремонт на рециклиращите мощности в Монбат АД, поради което е произведено значително по-малко количество от планираното собствено олово. „

Смятам ,че утре пазара би трябвало да калкулира добрите новини и очакванията, че компанията излиза от кризата и съответно цената на акцията най-после да отлепи с десетина процента на горе

Коментар

• Имаме си отчет.

Коментар

• Мивки ...и задника на ПК ...с МонОил ... Ама то с депозитчето може да си вземе един брой да пробва кво ще стане ....по добре от "форекс" експериментите му

Коментар

• Монбата ще кърти.

Коментар

• Оловото над 2450 долара

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караиванов
                  Първоначално изпратено от Ташунко със сапа
                  Бледолики аз тука ша са вмъкна ако са пързулни цената.Неква нова инфо около таз компанийка да знае някой
                  Аз знам това-онова,ама по-добре да не го пиша червенокожий, че голЕмо брожение ш'а настаний.......ама само да ти кажа - жми като видиш да ти свети пред дзъркелите таз хартия и си плюй в пазвата......
                  Следвайте съветите на ПК- те ще ви гарантират банкрут

Коментар

• Абе арна е артийката ма требва се пипа внимателската Бързата кучка слепи ги ражда

Коментар

• Не всички ценички ми се видят такива ..... Но за облогчета никога не късно
                      Червеният дух на Бобока ми го говори ....

Коментар

• Първоначално изпратено от COBOSCHETO
                        Тука след нова година ...ценичката ми се струва двуцифрена за най голямо разочарование на ПК и естрадката
                        Това е само хипотетична прогноза.Не е препоръка за покупка на артии тука
                        На теб май всички ценички ти се струват такива...

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караиванов
                          Първоначално изпратено от Ташунко със сапа
                          Бледолики аз тука ша са вмъкна ако са пързулни цената.Неква нова инфо около таз компанийка да знае някой
                          Аз знам това-онова,ама по-добре да не го пиша червенокожий, че голЕмо брожение ш'а настаний.......ама само да ти кажа - жми като видиш да ти свети пред дзъркелите таз хартия и си плюй в пазвата......
                          св. нахасаки ?? )))

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа

Коментар

• Първоначално изпратено от milenkk
                              преди някой хора прогнозираха цена 2.50, сега 3.70-4.00 след време ще е 7-8 когато акцията вече е към 12 лв и така до края на света
                              аз напраих дребна спекула - купих на 7.10, продадох на 7.90, днеска пак купих, да видим ко ше праим, да няма стоп лос на 6.00

аи и със здраве, притежавам...
                              Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

• преди някой хора прогнозираха цена 2.50, сега 3.70-4.00 след време ще е 7-8 когато акцията вече е към 12 лв и така до края на света

Коментар

Working...
                                X