Първоначално изпратено от M&A
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1
Collapse
Заключена.
X
X
-
От отчета:
„“Монбат” АД е реализирало през месец септември на 2009 г. нетни приходи от продажби в размер на 13 146 хил. лева, което представлява намаление от 10.11 % в сравнение с месец септември на 2008 г…………… Реализираната печалба на Монбат АД преди облагане с данъци за месец септември на 2009 г. е 1921 хил. лева, което представлява намаление на печалбата от 25.34 %, в сравнение с месец септември на 2008 г. Намалението за месец септември 2009 г. на печалбата е в следствие на авариен ремонт на рециклиращите мощности в Монбат АД, поради което е произведено значително по-малко количество от планираното собствено олово. „
Смятам ,че утре пазара би трябвало да калкулира добрите новини и очакванията, че компанията излиза от кризата и съответно цената на акцията най-после да отлепи с десетина процента на горе
Коментар
-
Първоначално изпратено от Петър КараивановПървоначално изпратено от Ташунко със сапаБледолики аз тука ша са вмъкна ако са пързулни цената.Неква нова инфо около таз компанийка да знае някой
Коментар
-
Първоначално изпратено от Петър КараивановПървоначално изпратено от Ташунко със сапаБледолики аз тука ша са вмъкна ако са пързулни цената.Неква нова инфо около таз компанийка да знае някой)))
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапаБледолики аз тука ша са вмъкна ако са пързулни цената.Неква нова инфо около таз компанийка да знае някой
Коментар
-
Първоначално изпратено от milenkkпреди някой хора прогнозираха цена 2.50, сега 3.70-4.00 след време ще е 7-8 когато акцията вече е към 12 лв и така до края на света
аи и със здраве, притежавам...Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
Коментар
Коментар